Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (2024)

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (1)

Sallikaa minun aloittaa tämä sanomalla, että tiedän astuvani kattilaan, joka on täynnä kuplivaa kuumaa vettä. Koska kun päätät sijoittuajokainen Harry Potter -elokuvaparhaasta...ei-niin-parhaaseen, pyydät periaatteessa vaivaa ja vaivaa. Mutta luihulaisena ja uskollisena jokaisen kahdeksanosaisen sarjan elokuvan katsojana, joka on käynyt läpikaikki merkittävät erot elokuvien ja kirjojen välillä– ja on itseään tunnustavaHarry Potter -fanifiktiotafanaatikko – minun mielestäni kaikkien vahvuuksien ja vikojen tunnustaminen on välttämätöntä. Joten jos olet valmis keskusteluun, ryhdyPotter-swagillasi, ja mennään asiaan. Ottaen huomioonkriitikoiden arvosteluja, fanien keskustelua ja omia henkilökohtaisia ​​ennakkoluulojani, tässä on Oprah Dailyn virallinen sijoitus kaikista kahdeksasta Harry Potter -elokuvasta.

8

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (2)

Siinä on joitain erittäin ikimuistoisia hetkiäThe Salaisuuksien kammio.Meidät esitellään The Burrowiin ja ihastuttavaan Weasley-klaaniin, Ron oksentaa etanoita, Ginny (Harryn tuleva boo) on tärkeä osa Tom Riddlen päiväkirjan mysteeriä ja kotitonttu Dobby tuo elämään hänen lukuisiin kohtauksiinsa. Mutta melkein kolmen tunnin kohdalla, jos jotain on liikaaHarry Potter,Tämä se on. Pituus sekä jättimäisen basiliskin synkkä tarina, joka kivettää joukon jästisyntyisiä lapsia, tekee tästä elokuvasta vähiten maagisen kahdeksasta.

Katso nyt

7

Harry Potter ja kuoleman varjelukset: Osa 1

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (3)

Sarjan toiseksi viimeisenä elokuvanaKuoleman varjelukset: Osa 1Ainoa tavoite oli järjestää historian suurimman elokuvasarjan finaali. Ja kaikella paineella se teki parhaansa ja näytti Harryn, Ronin ja Hermionen lähtevän matkalle Tylypahkan ulkopuolelle, mikä voisi kirjaimellisesti pelastaa maailman.

Mutta tulos tarkoitti, että melkein joka kohtaus vaivasi tuskallista kauhua, koska tiesimme, että loppu oli tulossa – emmekä olleet aivan varmoja, olimmeko siihen valmiita. Muutama etu sisälsi, että Ramione Stans oli tyytyväinen, ja oli virkistävää nähdä Kultaisen Trion aikuistuminen tosielämässä. Lisäksi taustat olivat kauniita ja horkruksien mysteeri on tärkeä tarina. Mutta lukuun ottamatta sitä ja ensimmäisen tunnin toimintaa, tämä romahti.

Katso nyt

6

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (4)

Meillä onPuoliverinen prinssikiittääkseni joistakin sarjan kevyemmistä hetkistä. Harry juo nestemäistä onnea, Ronista ja Hermionesta tuleeniinpikkumainen, kun he kieltäytyvät myöntämästä tunteitaan toisiaan kohtaan, ja Ginny ja Harry jakavat ensimmäisen suudelmansa. Se on tuulahdus raitista ilmaa ennen kuin pääsemme tuleviin koviin asioihin.

Tämä elokuva sisältää myös suuria hetkiä, lähinnä Kalkaroksen näennäisen petoksen ja Albus Dumbledoren kuoleman. Mutta kuten opimme, molemmat tapahtumat merkitsevät paljon enemmän kuin mitä ne ilmenivät tässä osassa.

Katso nyt

Mainos - Jatka lukemista alta

5

Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (5)

Tämä elokuva saa hämmennystä, koska se on hieman liian synkkä, kun Harry taistelee epäilyjä vastaan, että Voldemort on virallisesti palannut. Ja kaikkialla Poikaa, joka asui, vaivaa hapan mieliala, koska hän onkirjaimellisestikävelevä horkruksi (vaikka hän ei tiedä sitä vielä.) Taikaministeriössä on myös hieman aikuisten korruption teema, joka tuo sarjaan kypsemmän sävyn.

Mutta meillä on myös herkullisen salakavala Dolores Umbridge, jonka väittäisin olevan yksi elokuvahistorian parhaista roistoista. JaFeeniksin kiltapäättyy kauniiseen, mutta synkkään taisteluun, joka päättyy Sirius Blackin kuolemaan. Se ei todellakaan ole positiivisin sovitus, mutta se esittelee todellisuutta sukupolvien arvosta levottomuutta ja sotaa pahan käsissä.

Katso nyt

4

Harry Potter ja Velhon Kivi

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (6)

Sarjan avauselokuvan kriitikot korostavat, kuinka nuorelta tämä elokuva tuntui, kouluikäisistä (ja kokemattomista) näyttelijöistä suhteellisen heikkoihin visuaalisiin vaikutteisiinsa. Mutta kaikki se oli 2001 – ja siihen aikaanviisasten kivioli läpimurtoilmiöasettaa lipputuloennätyksiä.

Minun on kuitenkin myönnettävä, että nostalgia tekee tästä elokuvasta kärjessä, esittelemällä meidät OG-näyttelijöille, jotka näkisimme kasvavan valkokankaalla seuraavan 10 vuoden aikana. Yritimme ihastuttaa faneja kirjasta elokuvaan -ominaisuuksilla, ja meitä käsiteltiin yksityiskohdilla, joista tuli harvinaisia ​​franchising-sarjan tulevissa elokuvissa: liikkuvat portaat, puhuvat muotokuvat ja Nearly Headless Nick.viisasten kivion myösmikä antoi meille Hermionen eniten lainatun lauseen: "Sen leviOsa, ei levioSAH!" Lopulta se asetti standardin kaikelle tulevalle suuruudelle, mikä teki selväksi, että Harry Potter -elokuvat olisivat erilaisia ​​kuin koskaan ennen nähtyjä.

Katso nyt

3

Harry Potter ja tulen pikari

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (7)

Täysi paljastaminen, tämä onminunkaikkien aikojen suosikki Harry Potter -elokuva. Harry, Ron ja Hermione ovat virallisesti teini-ikäisiä, mikä tarkoittaa orastavaa romanssia, nuorten hämmennystä ja koulutanssia, joka väistyytäysi-ikäinen leffase on rehellisesti sanottuna leipääni. Triwizard Tournament esittelee myös hahmoja, jotka laajentavat velhojen maailmaa Tylypahkan muurien ulkopuolelle – emmekä voi unohtaa ensimmäistä kertaa, kun näemme uuden ja parannetun, täysin muodostuneen Voldemortin, joka tappaa Cedric Diggoryn tuossa tuhoisessa hautausmaakohtauksessa.

Mutta objektiivisuuden vuoksi en voi sivuuttaa fanejaerittäin oikeutettuja valituksiaelokuvan eroista sen 734-sivuiseen kumppaniin. Kuten missämaataoliko Winky? Ja R.I.P Hermionen rakkaalle S.P.E.W.

Katso nyt

Mainos - Jatka lukemista alta

2

Harry Potter ja Azkabanin vanki

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (8)

Kaksi sanaa: Sirius Black. Tuo noin tiivistää sen suuruudenAzkabanin vanki, kun meidät esitellään The Maraudersin jäljellä oleville jäsenille, joihin kuuluu suosikkiprofessorimme raivostuneeksi ihmissusi Remus Lupine ja Harryn animagus vankikummisetä.

Mukana on myös unohtumaton visuaalisuus, joka lopulta onnistui muuttamaan Rowlingin sanat uskottavaksi maailmaksi. Puhumme yöbussista, Time-Turner-sarjasta, Whomping Willowista ja esittelystämme Patronuksen viehätysvoimaan. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä? Hermione lyö Draco Malfoyta. *Kokin suudelma*

Katso nyt

1

Harry Potter ja kuoleman varjelukset: Osa 2

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (9)

Voi tätä finaalia. Mistä voin aloittaa? Jotenkin,Kuoleman varjelukset osa 2välttivät kliseisiä, kornioita trooppisia (epilogia lukuun ottamatta), jotka yleensä vaivaavat viimeisiä osia, luoden virheettömän lopun, joka sekä särki sydämemme että antoi meille rauhan.

Ohjaaja David Yates käsitteli asiantuntevasti Rowlingin monimutkaista viimeistä kirjaa ja teki selväksi, miksi Harry ja hänen ystävänsä olivat kärsineet viimeiset 10 vuotta Voldemortin käsissä. Seurasimme, kun Poika, joka asui, pääsi eroon horrukseista – vain tajutaksemme senhänitse oliyksi ja tarvitaan äärimmäisen uhrauksen tekemiseen.

Näimme myös rakkaiden hahmojen kuolevan taistelussa. Hermione ja Ron suuteli sitä. Ja vanha Voldie potkaisi vihdoin ämpäriin. Toiminta ja visuaaliset vaikutteet olivat vertaansa vailla, ja kaikki suosikkinoidamme ja velhomme taistelivat sitä vastaan ​​yhdessä paikassa. Epic on vähättelyä. Yksi vika? Fred oli valmisniinväärässä, etkä voi koskaan vakuuttaa minua toisin.

Katso nyt

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (10)

McKenzie Jean-Philippe

Toimitusassistentti

McKenzie Jean-Philippe on toimituksen assistentti osoitteessaOprahMag.comkattaa popkulttuurin, television, elokuvat, julkkikset ja elämäntyylit. Hän rakastaa hienoa Oprah-viraalista hetkeä ja kaikkea Netflixiä – mutta kesän tullen,Isovelion hänen sydämensä. Vapaapäivänä löydät hänet käpertyneenä uuden mehukkaan romanssiromaanin pariin.

Sijoitimme kaikki 8 Harry Potter -elokuvaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6324

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.