Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (2024)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (1)

Yli vuosikymmen siitä, kun sarja päättyi,Harry Potterfranchise on edelleen erittäin suosittu elokuvasarja, jossa on kahdeksan fantastista fantasiaelokuvaa, joilla on paikka monien ihmisten sydämissä.

Perustuu kirjasarjaan,Harry Potterseurasivat nimettyä lapsivelhoa sekä ystäviä, kuten Ron Weasley ja Hermione Granger, kun he etenivät koulutusjärjestelmän läpi maagisessa Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa kohtaamalla matkan varrella monia vihollisia ja ystäviä.

Elokuvat ovat synnyttäneet spin-off-sarjan muodossaFantastic Beasts, ja se myös käynnistyy uudelleen muodossa antuleva HBO-ohjelma. Ja kaikki kahdeksan elokuvaa ovat helposti suoratoistettavissa (päälläNetflixIsossa-Britanniassa jaHBO MaxYhdysvalloissa) on helppo saada täyteen velhotaikuutta.

Vaikka jokainenHarry Potterfaneille tulee olemaan suosikkielokuvansa (sekä vähiten suosikkinsa), mitä katsottuna olemme ottaneet vaikean tehtävän luokitella jokainen heistä pahimmasta parhaaseen. Tässä on laatimamme järjestys, joten voit päättää, oletko samaa mieltä:

** VAROITUS - spoilerit edessä! Jos et jostain syystä ole nähnyt kaikkia kahdeksaaHarry Potterelokuvia tai kirjojen lukemisesta on kulunut niin kauan, että olet unohtanut, miten franchising päättyy – sinun kannattaa harkita kahdesti ennen kuin luet eteenpäin! **

8. Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta (2007)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (2)

Vaikka heikoimman Harry Potter -elokuvan valitseminen ei ollut helppoa,Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta erottuu joukosta, eikä vain siksi, että tämä on elokuva, jossa Sirius Black kuolee (nyyhkyttää). Tämä elokuva saattaa olla täynnä toimintaa, mutta se voi usein saada katsojat sekaisin... anteeksi, sekaisin, kun kaikki erilaiset juonijuovat menevät.

Mutta vaikka tämä ei ehkä ole kaikkein vakuuttavin elokuvista, on monia lunastavia tekijöitä, ei vain tämä elokuva, jossa Bellatrix Lestrange tekee suuren sisääntulonsa (vain tappaakseen rakkaan Siriuksemme), mutta Harry luo myös Dumbledoren armeijan. , opettaa ystäviään taistelemaan pimeitä taitoja vastaan, kun taas hämmästyttävä Voldermortin ja Dumbledoren kaksintaistelu Taikaministeriössä jättää meidät kaipaamaan enemmän. Ja tietenkin,Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta näkee myös Dolores Umbridgen esittely, jonka Imelda Staunton soitti täydellisesti.

7. Harry Potter ja kuoleman varjelukset – Osa 1 (2010)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (3)

Kun elokuvat pääsevätKuoleman varjeluksetkaksinkertainen lasku, asiat ovat todella piristymässä, toiminnan kannalta. J.K Rowlingin viimeisen kirjan ensimmäinen osa näyttää kuitenkin vain luovan kohtauksen viimeiselle välienselvittelylle, ja totta puhuen, paljon on tehtävänä.

Elokuvan ensimmäinen puolisko on melko vauhdikas, ja on mukava nähdä Ron, Hermione ja Harry vaihteeksi jästimaailmassa, mutta pian he lentävät paikasta toiseen yrittäessään jäljittää horkrusseja, ja me olemme en vieläkään ole valmis puhumaan TÄSTÄ rantakohtauksesta Dobbyn kanssa.

Vaikka elokuvaa on vaikea arvioida erilliseksi elokuvaksi, kun se on vain puolet kirjasta on vaikeaa, oli sanottava, ettäDaniel Radcliffe,Emma Watson, jaRupert Grintovat tässä elokuvassa erinomaisia ​​ja erottuvat joukosta, kun he siirtyvät pois muusta näyttelijästä ja kantavat elokuvan mukana.

6. Harry Potter ja viisasten kivi (Philosopher's Stone Iso-Britanniassa) (2001)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (4)

EnsimmäinenHarry Potter elokuva herätti J.K Rowlingin taianomaisen noituuden ja velhojen maailman henkiin, mikä tarkoittaa, että sillä tulee aina olemaan erityinen paikka fanien sydämissä ympäri maailmaa. Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint nousevat näytöillemme täydellisesti Harryn, Hermionen ja Ronin roolissa, mikä merkitsee yhden elokuvahistorian menestyneimmistä elokuvasarjasta.

Vaikka ensimmäisen elokuvan nostalgia - puhumattakaan TÄSTÄ ikonisesta shakkisarjasta - tulee aina olemaan erityistä, vasta kun vertaa tätä ensimmäistä osaa myöhempiin elokuviin, huomaa, että paras on vielä tulossa.

5. Harry Potter ja salaisuuksien kammio (2002)

Vaikka se ei ehkä ollutkaan niin korkealla listallamme, lähinnä siksi, että se on vain hieman liian pitkä, siihen riittääHarry Potter ja salaisuuksien kammio— erityisesti Kenneth Branaghin nerokas casting loistavasti turhamaisen Gilderoy Lockhartin roolissa.

Löydämme toisessaHarry Potter osa, että Harry osaa puhua parselinkieltä, ja tietysti se on elokuva, jossa meille esitellään Dobby, kaikkien suosikki kotitonttu. Tässä elokuvassa opimme myös lisää Moaning Myrtlestä, Tom Riddlestä ja tietysti Weasleyn lentävästä autosta... siinä oli vain muutama liian monta hämähäkkiä meidän makuun. Vapina.

4. Harry Potter ja puoliverinen prinssi (2009)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (6)

Sarjan kuudennessa elokuvassa on loistava tasapaino kevytmielistä komediaa, kun Ron ja Harry alkavat löytää vastakkaista sukupuolta hauskoin seurauksin, ja draamaa, kun saamme lisää tietoa Kalkaroksen taustatarinasta. Tom Felton on erinomainen Malfoyn roolissa kuolemansyöjien roolissa, kun taas näyttelijä Jim Broadbent toimittaa typerän professori Slughornin täydellisyyteen.

Tämä on myös elokuva, jossa Harry jakaa ensimmäisen suudelmansa Ginnyn kanssa, ja Dumbledore kohtaa ennenaikaisen lopun Kalkaroksen järkyttävän "petoksen" jälkeen. Ainoa asia puuttuu on Voldermortin takatarina, joka erottuu eräistä tärkeimmistä osista J.K Rowlingin kuudennessa kirjassa, joka on omituisella tavalla jätetty pois elokuvasta.

3. Harry Potter ja tulen pikari (2005)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (7)

Neljäs eräHarry Potterfranchising nostaa kaiken jälleen vauhtiin, tällä kertaa tuomalla meille Triwizard Tournamentin, Yule Ballin ja tietysti Robert Pattinsonin (epäonnisena) Cedric Diggoryna.

Tämä elokuva näkee Harryn jälleen mahdottomassa ahdingossa, kun hän kohtaa hengenvaarallisen esteen, johon hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tarttua, kun hänet valitaan taistelemaan Triwizard Cupista, mutta tällä kertaa kohtauksissa on loistava kuvaus ja kuvaus. koko elokuva tuntuu aikuisemmalta isoveljeltä edeltäjiinsä nähden.

2. Harry Potter ja kuoleman varjelukset – Osa 2 (2011)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (8)

Se on kaikkien elokuvien huipentuma, joka kokoaa tarinan yhteen viimeiseen taisteluun Tylypahkasta, ja vaikka emme halunneet sarjan päättyvän, tämän on oltava sopivin viimeistely, jota voimme toivoa. Tarinan kaikki löysät päät on sidottu siististi rusetilla, ja fanien odottama hetki koittaa vihdoin, kun Harry viimeistelee Voldermortin eeppiseen tyyliin.

Fanit saavat myös kurkistuksen tulevaisuuteen, kun näemme Harryn, Ginnyn, Ronin ja Hermionien takaisin Platform 9:llä ja kolme neljäsosaa heiluttamassa omia lapsiaan nouseessaan Tylypahkan pikajunaan... haastamme kaikki sitkeät Potter-fanit katsovat tämän elokuvan lopun ilman kyyneleitä silmissä.

1. Harry Potter ja Azkabanin vanki (2004)

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (9)

Ja voittaja on...Harry Potter ja Azkabanin vanki. Mielestämme sarjan ylivoimaisesti paras elokuva. Sen lisäksi, että sarjan kolmas erä tuo meille Sirius Blackin, Harry myös räjäyttää Margen-tädin, ja sitten on tietysti hämmästyttävä Knight Bus -kohtaus, jota voisimme vain katsella uudestaan ​​​​ja uudestaan, vaikka Dre Head pystyisikin. t laskea taaksepäin oikein.

Gary Oldman ja David Thewlis lumoavat Lupinina ja Siriuksena, ja Harry saa vihdoin tavata jonkun niin läheisen perheen kuin koskaan. Juoni on alusta loppuun asti vahva ja looginen, mikä johti siihen, että elokuvasta on tullut fanien suosikki vuosien varrella.

  • Onko Harry Potter Netflixissä?
  • Kuinka katsoa Harry Potter -elokuvia järjestyksessä verkossa
  • Parhaat James Bond -elokuvat

Tilaa Mitä katsoa -uutiskirje

Uusimmat päivitykset, arvostelut ja katsottavat sarjat, joita ei voi jättää väliin ja paljon muuta!

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (10)

Claire Crick

Apulaistoimitustoimittaja What To Watchissa

Claire on What To Watchin apulaispäätoimittaja ja hän on toiminut toimittajana yli 15 vuoden ajan kirjoittaen kaikesta saippuasta ja televisiosta kauneuteen, viihteeseen ja jopa kuninkaalliseen perheeseen. Aloitettuaan uransa saippualehdessä, hän päätyi jäämään 13 vuodeksi, ja tuon ajan hän on vetänyt tuoppia Rovers Returnissa, laulanut karaokea Emmerdalen kylätalossa, käynyt kävelyllä Albert Squarella ja vieraili Summer Bay Surf Clubilla. aurinkoisessa Australiassa.

Oppittuaan joitain alan temppuja verkkosivustoilla Digital Spy, Entertainment Daily ja Woman & Home, Claire pääsi rooliin What's On TV -kanavalla jawhattowatch.comkirjoittaa kaikesta televisiosta ja elokuvista, erityisellä rakkaudella Aussie-saippuoita kohtaan,Strictly Come DancingjaPaista pois.

Hän on haastatellut kaikkia June Brownista – AKA Dot Cottonista – Michelle Keeganiin, vaihtanut ruoanlaittovinkkejä leivontalegenda Mary Berryn kanssa NTA:n kulissien takana ja tanssinut läpi yön saippuatähtien kanssa lukemattomissa palkintojenjakotilaisuuksissa. Hän ei tiedä paljon saippuoista ja televisiosta, ja hän voi olla erittäin hyödyllinen, kun saippuakysymys tulee esille pubivisaassa!

Kaiken saippuaan liittyvien asioiden lisäksi Claire rakastaa myös juoksemista, kylpylätaukoja, päiväpäiviä lastensa kanssa ja eksymistä hyvään kirjaan.

Lisää elokuvista

Parhaat Barbie-asut Barbie-elokuvasta listattuinaThe Killer: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja kaikki mitä tiedämme David Fincher -elokuvasta

Uusin

Emmerdalen fanit ennustavat VILJIEN ennusteiden siitä, kuka Jain oikea isä on!
Katso lisää uusimmat►

Suosituin
Milloin Casualty on seuraavan kerran? Tässä on oppaamme jokaiseen vuoden 2023 jaksoon

Tekijä:Elaine Reilly

Tapaa Barbie-näyttelijät: kuka on kuka odotetussa Greta Gerwig -elokuvassa

Tekijä:Tom Bedford

Special Ops: Lioness jakson 1 yhteenveto – tervetuloa ohjelmaan

Tekijä:Michael Balderston

Tapaa Special Ops: Lioness -näyttelijät – kuka on kuka vakoojatrillerissä

Tekijä:Michael Balderston

Onnettomuussokit ja pelin muuttavat jyrkät. Mitä tapahtuu seuraavaksi TÄMÄN jakson jälkeen?

Tekijä:Elaine Reilly

Sweet Magnolias -kauden 3 loppu selitti: palaavatko Helen ja Erik yhteen?

Tekijä:Terrell Smith

Tapaa He Cloned Tyronen näyttelijät: kuka on kuka Jamie Foxx -komediassa

Tekijä:Terrell Smith

Kuka on Kathy Sweet Magnolias -kaudella 3?

Tekijä:Terrell Smith

The Summer I Turned Pretty kauden 2 jakson 4 yhteenveto: päivä rantatiellä

Tekijä:Sofia Soto

Loikoiko Christopher Nolan atomipommin Oppenheimerissa?

Tekijä:Michael Balderston

Outlander-kauden 7 jakson 6 tiivistelmä: Elämä elämästä

Tekijä:Marine Perot

Parhaat Harry Potter -elokuvat: luo maagiset fantasiaelokuvat pahimmasta parhaaseen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6322

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.