Kouluvahinkolakimies New Yorkissa (2024)

Loukkaantuiko lapsesi kouluonnettomuudessa?

Kouluvahinkolakimies New Yorkissa (1)TheNew York School Injury AttorneysGair, Gair, Gair Conason, Rubinowitz, Bloom, Heshenhorn, Steigman & Mackauf ovat saaneet ennätystuomioita ja sovintoratkaisuja perheille, joiden lapset loukkaantuivat luokkahuoneessa, leikkikentällä tai koulubussissa opettajan huolimattomuuden vuoksi. tai muu valvova aikuinen.

Manhattanilla sijaitseva henkilövahinkoyrityksemme on auttanut vanhempia saamaan oikeudenmukaisen korvauksen koulussa tai päivähoidossa loukkaantuneista lapsista kaikkialla New Yorkin osavaltiossa.

Mikään ei ole tärkeämpää kuin lasten turvassa pitäminen. Vaikka vanhemmat olettavat, että heidän lapsensa ovat turvassa ollessaan koulussa, päiväkodissa tai muiden kouluvirkailijoiden valvonnassa, niin ei aina ole. CDC:n mukaan 4 miljoonaa oppilasta loukkaantuu vakavasti kouluun liittyvissä onnettomuuksissa joka vuosi Yhdysvalloissa.

Lapseni loukkaantui koulussa välinpitämättömän opettajan takia, voinko saada korvausta?

New Yorkissa opettajien on noudatettava opetuslautakunnan julkaisemia vähimmäisturvallisuusohjeita varmistaakseen, että lapset ovat turvassa heidän ollessaan koulussa. Jos lapsesi loukkaantui, koska opettaja ei tehnyt niin, saatat olla oikeutettu korvaukseen.

Äskettäin yhteistyökumppanimme Ben Rubinowitz ja Richard Steigman saivat a59,2 miljoonan dollarin tuomio New Yorkin lukiolaiselle, joka sai tuhoisia palovammoja epäonnistuneessa kemian kokeessa.Alonso Yanes osallistui kemian kokeeseen, jonka aikana huolimaton opettaja kaatoi metanolia, erittäin helposti syttyvää polttoainetta, suoraan gallonakannusta palavien nitraattien päälle. Tämän seurauksena hän loi tulipallon, joka nielaisi 16-vuotiaan asiakkaamme. Alonso sai kolmannen asteen palovammoja 39 prosenttiin kehostaan, mukaan lukien kasvot ja kaula. Hän vietti kaksi kuukautta sairaalan palovammojen osastolla, ja hänelle tehtiin useita kivuliaita ihonsiirtoja, joita seurasi 3 kuukauden kuntoutus. Hän ei tehnyt mitään väärää, mutta hän tulee kärsimään joka päivä loppuelämänsä.

59,2 miljoonan dollarin palkinto on ennätystuomio, mutta valitettavasti mikään rahasumma ei koskaan saa Alonsolle takaisin edellistä elämäänsä. Oikeudenkäynnin lopussa Rubinowitz ja Steigman kommentoivat: "Toivomme, että tämä tuomio antaa oppitunnin opettajille kaikkialla maassa. Lasten turvallisuus on tärkein asia luokkahuoneessa. Pikanäppäimiä ei pitäisi koskaan sietää. Mitä tulee lasten turvallisuuteen, kaikkien opettajien tulee noudattaa vähimmäisturvallisuusohjeita ja suojella lapsia aina."

Lapseni loukkaantui koulun leikkikentällä, pitäisikö minun harkita oikeudenkäyntiä?

Jos lapsesi sai vakavan vamman leikkikentällä huolimattomasta valvonnasta tai viallisten laitteiden seurauksena, sinulla voi olla tapaus ja sinun tulee kääntyä henkilövahinkolakimiehen puoleen. Gairissa, Gairissa, Conasonissa, Rubinowitzissa, Bloomissa, Hershehornissa, Steigmanissa ja Mackaufissa, vaikka NYC:n koulutapaturmalakimiehet ovat enemmän kuin valmiita menemään oikeudenkäyntiin, toisinaan huolellinen työmme ja strategiamme ovat antaneet meille mahdollisuuden päästä suotuisiin oikeudenkäyntiä edeltäviin sovintoratkaisuihin. ylittää paljon odotukset.

Yrityksemme saavutti merkittävän ratkaisun kahdeksanvuotiaalle tytölle, joka loukkaantui New Yorkin julkisen koulunsa leikkikentällä

Seuraava tapaus osoittaa asianajajiemme kyvyn saada yli kuusinumeroinen oikeudenkäyntiä edeltävä sovinto huolimatta vastaajien alkuperäisestä kannasta, jonka mukaan he eivät koskaan maksaisi 100 000 dollaria tapauksen ratkaisemisesta.

Koulun jälkeisen ohjelman aikana opettaja käski asiakastamme kiivetä puuhun (leikkikentällä) ottaakseen kuvan siitä. Kuvien ottamisen jälkeen asiakkaamme pyysi opettajalta apua alas kiipeämiseen, mutta opettajalla oli kiire ja hän käveli pois. Kun asiakkaamme yritti kiivetä alas itse, ulkoneva puun oksa aiheutti haavan hänen kainaloonsa.

Pian tapahtuman jälkeen koulunhoitaja soitti asiakkaamme vanhemmille, jotka sitten veivät asiakkaamme sairaalaan; hän sai ompeleet ja kotiutettiin sairaalasta samana päivänä. Vaikka asiakkaamme toipui fyysisistä vammoistaan ​​kaiken kaikkiaan hyvin, hänelle jäi arpi kainaloon.

Asiakkaamme vanhempien yhteydenoton jälkeen yrityksemme nosti kanteen New Yorkin kaupunkia, opetuslautakuntaa ja koulun jälkeistä ohjelmaa vastaan. Nämä vastaajat väittivät, että asiakkaallemme oli kerrottu, että häntä ei päästetty puuhun; että asiakkaamme käyttäytyi väärin kiipeäessään puuhun; ja että he eivät tienneet, että asiakkaamme oli puussa.

Toisen opettajan asettamisen aikana koulun jälkeiseen ohjelmaan asianajajamme toivat kuitenkin esiin seuraavat tunnustukset: että leikkikentän eri alueelta hän näki asiakkaamme puussa ja näki toisen opettajan ottavan hänen valokuvansa. Hän todisti lisäksi, että toinen opettaja ei auttanut asiakastamme alas puusta. Tämän laskelman avulla totesimme myös, että koululla oli käytäntö, joka kielsi oppilaita kiipeämästä puihin leikkikentällä – ja lisäksi, että jos opettaja tiesi lasten kiipeävän puussa, hän olisi huolimaton valvonnassaan.

Saatuaan selvityksen tässä tapauksessa New Yorkin kaupunki ja iltapäiväohjelma ottivat yhteyttä keskustellakseen ratkaisusta. Vastaajat tekivät selväksi, että he eivät koskaan maksaisi edes 100 000 dollaria asian ratkaisemiseksi. Oikeudenkäynnin lähestyessä kuitenkin tarjottiin tyytyä huomattavasti yli kuusinumeroiseen summaan asiakkaamme kainalohaavaan, joka ei vaatinut muuta kuin ompeleita.

Lapseni kärsi vakavan vamman New Yorkin julkisessa koulussa, tarvitsenko lakimiehen?

New Yorkin julkisten koulujen, kuten kaikkien muidenkin koulujen, vastuulla on tarjota turvallinen ympäristö oppilailleen. Jos lapsesi kärsi vakavia henkilövahinkoja, koska koulu teki tuottamuksellisen teon, joka oli vältettävissä, sinulla voi olla tapaus. Nostamalla tapaustasi perusteellisesti syytteeseen kokenut NYC:n kouluvahinkolakimies voi auttaa sinua saamaan täyden korvauksen lapsesi vahingosta.

New York Schoolin tapaturmalakimiehet saivat sovinnon kahdeksanvuotiaan alakoululaisen pojan puolesta, joka loukkaantui New Yorkin julkisessa koulussaan.Asiakkaamme käveli käytävällä muun luokkansa kanssa irtisanomisen aikana. Käytävä oli erittäin meluisa ja kaoottinen, koska koulun rehtori oli sulkenut yhden rakennuksen uloskäynneistä. Kun asiakkaamme käveli, hän raahasi kättään käytävän seinää pitkin. Kun asiakkaamme saapui talonmiestoimiston ovelle, toinen opiskelija törmäsi häneen vahingossa, koska hallit olivat niin kiireisiä. Sen sijaan, että asiakkaamme olisi voinut vetää kätensä pois vahtimestaritoimiston ovesta, hänen kätensä työnnettiin oven saranaan. Sillä hetkellä hän kuuli jonkun talonmiehen toimistossa sanovan: "Korviini sattuu", ja sitten vahtimestaritoimiston ovi painettiin kiinni hänen sormessaan. Tämän seurauksena asiakkaamme sormenpää amputoitiin kokonaan.

Henkilövahinkoasianajajamme nostivat tämän tapauksen perusteellisesti syytteeseen, mukaan lukien useiden koulun työntekijöiden lausunnot, jotka myönsivät, että käytävällä oli koskaan ollut eniten ihmisiä ja että se oli "kaoottista". Palkkasimme myös ammattiinsinöörin asiantuntijaksi tutkimaan asiakkaamme sormeen paiskatun oven. Asiantuntijamme totesi, että kohteena olevan oven ovensuljin oli viallinen, minkä vuoksi ovi sulkeutui normaalia nopeammin ja paiskattiin kiinni.

Vastaajat kiistivät voimakkaasti asiakkaamme tapauksessa vahingonkorvaukset väittäen, että poika oli toipunut hyvin. Erityisesti he huomauttivat, että amputaatio ei ollut niin näkyvä, koska vain asiakkaamme sormen kärki oli kadonnut ja hänen kynsensä oli kasvanut sen yli. Asiakkaallamme oli kuitenkin edelleen vaikeuksia napata housujaan ja kirjoittaa pitkiä aikoja ilman kipua. Toimistomme sai lääkärin asiantuntijan, joka havaitsi, että pojan sormenpää oli epämuodostunut ja hänen kynsilevynsä ulkonäöltään epänormaali ja että hän kärsi sormenpäässä muuttuneista tuntemuksista.

Löytöjen valmistumisen jälkeen saatiin ennen oikeudenkäyntiä huomattava ratkaisu, koska NYC:n kouluvahinkolakimiehet valmistelivat tätä tapausta huolellisesti.

Muistiinpanojen tapaukset

  • 59,2 miljoonaa dollariaTuomio NYC:n lukiolaiselle, joka sai tuhoisia palovammoja epäonnistuneen kemian kokeen aikana (katso yllä)
  • 27,5 miljoonaa dollariaSovintoratkaisu 4 pojalle, joita katekismuksen opettaja käytti seksuaalisesti hyväksi (Lue lisäätässä)
  • 3,45 miljoonaa dollariaSovittelu 16-vuotiaalle pojalle, joka paloi räjähdyksessä, joka tapahtui tieteellisessä kokeessa, joka meni pieleen Nassaun piirikunnassa (Lue lisäätässä)

NY School Injury Attorneys, Gair, Gair, Conason, Rubinowitz, Bloom on onnistuneesti auttanut perheitä saamaan oikeudenmukaisen korvauksen lapsen loukkaantumisen jälkeen luokkahuoneessa, leikkikentällä, bussissa tai muussa kouluun tai päivähoitoon liittyvässä onnettomuudessa. Jos lapsesi loukkaantui koulussa muiden laiminlyönnistä, ole hyväota yhteyttä yritykseemmeilmaiseen konsultaatioon.

Kouluvahinkolakimies New Yorkissa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6437

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.