7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (2024)

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (1)

Prenupin merkityksen hämärtävät usein avioparia koskevat negatiiviset myytit, jotka ovat erittäin yleisiä. Mutta riippumatta siitä, kuinka leikkaat sen, avioparit eivät ole romanttisia.

Mutta tässä on spoilerivaroitus joltakulta, joka on ollut naimisissa yli 20 vuotta: avioliittokaan ei ole aina romanttinen.

Laskuja kertyy, lapset tulevat kuvaan ja elämä tapahtuu. Aviopari mahdollistaa avioliiton aloittamisen samalla sivulla, valmistautuneena elämän käytännön asioihin.

Joten miksi kaikki eivät allekirjoita avioliittoa? Se johtuu yleensä siitä, että he ymmärtävät ne väärin. Alla 7 parasta avioliittoa koskevaa myyttiä on murrettu ja miksi sinun pitäisi harkita avioliittoa avioliitossasi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:Avioehtosopimusten saa ja kiellot

7 yleistä myyttiä aviosopimuksista

Avioliiton käsitystä varjostavat usein käsitykset, jotka usein jättävät huomiotta näiden parien välisten sopimusten todellisuuden.

Tässä on seitsemän väärinkäsitystä ja myyttiä avioliitoista, joihin ihmiset usein uskovat. Katsotaanpa niitä yksityiskohtaisesti:

1. Avioliitto tuhoaa avioliittosi

Miksi otat henkivakuutuksen? Se ei johdu siitä, että odotat tai haluat kuolla odotettua aikaisemmin. Henkivakuutuksen ottaminen tuo mielenrauhaa nykyhetkeen, kun tiedät, että sinulla on turvaverkko läheisillesi eron sattuessa.

Prenups eivät eroa toisistaan. Kukaan ei allekirjoita avioliittoa, koska he odottavat tai haluavat avioliitonsa epäonnistuvan. Ja se on yksi avioliittoa koskevista myyteistä, että avioliiton allekirjoittaminen tuomitsee avioliiton epäonnistumiseen.

Avioliiton allekirjoittaminen tuo mielenrauhaa nykyhetkeen, kun tiedät, että asiasi ovat kunnossa, jos pahin skenaario tapahtuisi. Se voi itse asiassa antaa sinulle paremman käsityksen ihmissuhteista. Miksi?

Avioliitto pakottaa parit keskustelemaan kriittisistä (ja vaikeista) ennen avioliittoa siitä, kuinka he käsittelevät rahojaan ja mitä he odottavat toisiltaan. Ne voivat itse asiassa luoda läheisyyttä.

Prenupsauttaa pareja solmimaan avioliiton samalla sivulla. Kun pariskunta huolehtii "mitä jos", he voivat keskittyä tärkeimpään, suhteeseensa.

2. Prenups on tarkoitettu vain rikkaille ihmisille

Avioliitot eivät ole vain rikkaille ja kuuluisille. Kannattaisi ehkä harkita avioliiton hankkimista

  • Haluat mennä avioliittoon selkein taloudellisin odotuksin
  • Toisella tai molemmilla on opintolainaa ja luottokorttivelkaa
  • Joudut perimään rahaa
  • Omistat yrityksen tai omistat perheyrityksen
  • Sinä ja sulhasesi olette molemmat tiellä kohti turvallista taloudellista tulevaisuutta
  • Haluat turvaverkon kumppanisi aiemman epäterveellisen käytöksen vuoksi (esim. peliriippuvuus jne.)

Yksi avioliittoa koskevista myyteistä on, että vain rikkaat ja kuuluisat ihmiset allekirjoittavat ne. Se itse asiassa onon yhä yleisempää, että millennium-parit kaiken tulotason kanssa tekevät avioliiton.

Miksi?

Monet milleniaalit ovat avioeron lapsia ja ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka avioero voi aiheuttaa taloudellista kaaosta.Tutkimusosoittaa, että heidän vanhempiensa avioero on vaikuttanut heihin. He haluavat mennä avioliittoonsa turvaverkko paikoillaan.

Milleniaalit ottavat myös todennäköisemmin huomattavia opiskelija- ja luottokorttivelkoja. Avioliitto voi auttaa varmistamaan, että ennen avioliittoa ja sen jälkeen syntyneet velat pysyvät yksilössä eikä niitä oteta yhteisomaisuuteen.

Nykyään milleniaalit ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka maailma voi kääntyä ylösalaisin hetkessä. Avioehtosopimus antaa usein lohdutuksen ja mielenrauhan tunteen epävarmasta tulevaisuudesta yhä arvaamattomassa maailmassa.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:Avioehtosopimuksen notaarin vahvistaminen – pakollinen vai ei?

3. Avioliitot ovat yleensä epäreiluja

Kun ihmiset ajattelevat avioliittoa, he ajattelevat, että toinen osapuoli yleensä voittaa. Varakas yksilö on suojeltu, köyhä kusee, jos he eroavat. Tämä on yksi avioliittoa koskevista myyteistä.

Mutta tosiasia on, että useimmat avioliitot hyödyttävät sekä puolisoa, joka ansaitsee (tai jolla on) enemmän, että puolisoa, joka ansaitsee vähemmän.

Parhaat avioliitot yrittävät ratkaista ongelmia, jotka eivät ehkä tule esiin vuosiin tai jopa vuosikymmeniin. Haluatko lapsia? Jos toinen puolisoista keskeyttää uransa hoitaakseen suurimman osan lastenhoidosta, miten häntä suojellaan?

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (2)

Entä elatusapu/puolison elatusapu jaerilaisia ​​puolisoiden tukia? Pitäisikö olla kohtuullisia rajoja sille, mitä pidetään tulona, ​​jos se tulee erillisestä omaisuudesta? Pitäisikö puolison elatusapusta luopua kokonaan vai olla mainitsematta sitä ollenkaan, jotta osapuolet voivat päästä sopimukseen myöhemmin?

Haluammeko todella jättää kaikki nämä päätökset tuomarille?

Ensimmäinen vaihe avioliiton laatimisessa on, että jokainen yksilö paljastaa kaikki varat ja velat. Tämäantaa molemmille osapuolille täydellisen kuvan kumppaninsa taloudellisesta tilasta.

Oletetaan, että taloudellisessa asemassa on merkittävä ero. Siinä tapauksessa on parasta käydä nämä keskustelut ennen avioliittoa, jotta avioliitto voi juurtua todellisuuteen ja jotta molemmilla osapuolilla on selkeä käsitys odotuksista.

Suurin osa avioliittoa hakevista pareista haluaa molemmat, että sopimus on oikeudenmukainen ja tasapuolinen. Jos kumppanisi haluaa sinun allekirjoittavan törkeän epäreilun avioliiton, sinun kannattaa ehkä arvioida suhdettasi uudelleen.

4. Prenups maksaa omaisuuksia

Jos menet yhdelle Los Angelesin viidestä parhaasta viihdealan asianajajasta, he voivat veloittaa sinulta yli 10 000 dollaria avioliitosta. Useimmat avioliitot ovat kuitenkin 2 500–5 000 dollaria sijainnistasi riippuen.

Yksiavioliiton päätavoitteena on välttää oikeudenkäynnin epävarmuuden emotionaaliset ja taloudelliset kustannukset. Se on yksi avioliittoa koskevista myyteistä, että ne ovat kalliita.

Jos sopimuksessa kerrotaan selkeästi, mitä tulee tapahtua avioeron sattuessa, on paljon vähemmän epävarmuutta ja kiistelyä. Toivottavasti olet sittenpitkittyneiden oikeudenkäyntien valtavat taloudelliset ja henkiset kustannukset eivät rasita.

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (3)

Jos haluat säästää hieman rahaa, voit mennä eteenpäin ja laatia oman avioliittosi. Varmista vain, että sinulla on perheoikeudellinen asianajaja tarkistaaksesi sen varmistaaksesi, että se on laillisesti terve ja että olet kattanut kaikki perusteesi.

Se 3 000 dollaria, jonka käytät avioliittoon, saattaa tuntua nyt paljon, mutta se säästää rahaa vuoristossa avioeron sattuessa. Ja hintalappua ei voi laittaa mielenrauhalla.

5. Harvat ihmiset todella allekirjoittavat avioliiton

Tässä on jotain, joka voi yllättää sinut:jokaisella on avioliitto. Sitä kutsutaan valtion laiksi. Jos et allekirjoita avioliittoa, osavaltio, jossa asut, määrittää, kuinka jaat omaisuutesi avioerossa.

Kaliforniassa monet ihmiset eivät ole tyytyväisiä osavaltion lähestymistapaan. Esimerkiksi puolison elatusapu (AKA elatusapu) Kaliforniassa voi olla uskomattoman monimutkaista ja riippuu suuresti tuomioistuimen harkinnasta lähes kaikissa vivahteissa. Se voi olla valtava harmaa alue, ja sitä on usein vaikea ratkaista.

Päästä yli avioliittoa koskevista myyteistä äläkä jätä taloudellista hyvinvointiasi valtion käsiin.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:Avioehtosopimus vs. avoliittosopimus

6. Avioliitto on hyvä vain avioeroon

Monet parit ajattelevat, että avioehtosopimus on voimassa vain avioeron yhteydessä. Ei niin!

Avioliitto voi auttaa määrittämään avioliittoon liittyviä taloudellisia odotuksia (esim. kuukausittainen tuki, tulot peritystä omaisuudesta, säätiörahastot elinkustannuksiin jne.) ja toimia pohjana kiinteistösuunnitelmalle.

Kyllä, kuolema ja avioero ovat luultavasti vähiten romanttisia puheenaiheita, mutta ainakin avioliitolla sinulla on luonnos kiinteistösuunnitelmasta, jonka voit viedä luottamusasianajajallesi varmistaaksesi, että asiasi ovat kunnossa.

7. Tuomioistuimet eivät usein pane avioehtoja täytäntöön

Jos sinulla on hyvin kirjoitettu, laillisesti järkevä avioehtosopimus, on uskomattoman suuri todennäköisyys, että tuomioistuin panee sen täytäntöön. Ja jos tiellä on tappelu, toivottavasti avioliiton täytäntöönpanokelpoisuus on ainoa asia, josta taistelet.

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (4)

Tuomioistuimet yleensä hylkäävät osan (tai kokonaan) sopimuksesta, jos vastapuoli pystyy todistamaan, että puoliso oli pakotettu tai pakotettu allekirjoittamaan sopimuksent, jos se ei täytä muodollisia lain vaatimuksia tai jos sopimus on kohtuuton (eli törkeä tai vakava epäoikeudenmukaisuus).

Jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä tarkoittaa mitä tahansa ehtojen luomista aviosopimukseen. Kuten jotkut saattavat haluta luovuttaa kaiken omaisuuden toiselle puolisolle välttääkseen henkilökohtaisia ​​tai yritysvelkoja tai tappioita, mutta lait kieltävät sen!

Tuomioistuimet eivät pane täytäntöön huonoja avioliittoja, joten älä aiheuta lisää ongelmia tekemällä omasi keskustelematta asianajajan kanssa.

Kuinka puhua avioliitosta?

Yleinen syy siihen, miksi monet eivät saa avioliittoa, on se, että siitä puhuminen olisi kiusallista. En voi kumota tätä myyttinä, koska se on usein totta. On kiusallista (alkuun) puhua avioliitosta.

Vaikeiden keskustelujen välttäminen voi kuitenkin jättää sinut ja perheesi taloudellisesti haavoittuvaksi. Parisuhteen halkeamia voi alkaa näkyä, kun sana "prenup" julkaistaan, mutta melkein kaikki parit tulevat siitä vahvempina ja ymmärtävät paremmin itseään ja suhdettaan.

Tutkimusosoittaa, että parit käyttävät erilaisia ​​tekniikoita puhuessaan esiavioliitosta, mukaan lukien metaforien käyttö.

Joten miten sinun pitäisi keskustella kumppanisi kanssa avioliitosta?

Rehellisesti sanottuna, kerro tarpeistasi kumppanillesi.Älä pelkää mainita pelkosi ja huolesi tulevaisuudestajos nämä pitävät sinut hereillä öisin. Nämä avoimet keskustelut voivat vahvistaa avioliittoasi tavoilla, jotka antavat sinulle edun, kun etenette yhteisessä elämässänne.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:Kuinka puhua kumppanilleni avioliiton hankkimisesta?

Katso tämä video saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka käydä vaikeita keskusteluja ihmissuhteissa:

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (5)

Johtopäätös

Kyllä, avioliitto ei ole aivan "romanttinen". Mutta avioliitto on enemmän kuin romantiikkaa; kyse on yhteisen elämän rakentamisesta kumppaneina. Avioliitto antaa pariskunnille mahdollisuuden aloittaa avioliitto yhtenäisenä ja selkein odotuksin. Minun mielestäni ei ole mitään sen romanttisempaa.

Anna tässä mainittujen yksityiskohtien hälventää mahdolliset perusteettomat käsitykset ja myytit avioliitosta.Sinun tarvitsee vain lähestyä oikeaa ammattilaista saadaksesi lisätietoja ja esitellä mieltymyksesi saadaksesi tarvitsemasi ohjeet.

7 yleistä myyttiä prenupsista kumottu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6494

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.