Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (2024)

PDF-tiedostoja käytetään yleisesti jaettaessa asiakirjoja työtovereiden tai ystävien kanssa. Yritykset käyttävät usein PDF-tiedostoja jakaakseen tekstitietoja, kuten raportteja, sopimuksia, tutkimuksia jne. Ottaen huomioon arkaluontoiset ja yksityiset tiedot, jotka muut voivat löytää PDF-dokumentista, sinun on ehkä tarkistettava asiakirjasta arkaluonteinen sisältö ennen PDF-tiedoston jakamista. tai jäljittää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Joten tällä kertaa sinun tulee muokata PDF piilottaaksesi tiedot.

Redaction on editoinnin muoto. "Muokkaa PDF" -työkalun avulla voit piilottaa arkaluontoiset tiedot ja ylläpitää asiakirjan muotoa. Sitä voidaan käyttää yksityisten tietojen, kuten sosiaaliturvatunnusten, kilpailutietojen ja jopa joidenkin yksityisten kuvien peittämiseen. Kun muokkasit tiedoston, muotoiluelementit pysyvät samoina ja luokitustiedot näkyvät mustana laatikkona. Aloita nyt oppia muokkaamaan PDF-tiedosto ilmaiseksi.

Sisällys

Osa 1 - PDF-tiedoston muokkaaminen verkossa ilmaiseksi 1. Sooda PDF 2. Pienipdf 3. Blackout PDF Online

Osa 2 - PDF-tiedoston muokkaaminen offline-tilassa ilmaiseksi 1. PDF Expert (Mac) 2. Adobe Acrobat Pro DC 3. Wondershare PDFelement

Osa 3 - Muunna PDF Wordiksi sisällön muokkaamiseksi vapaasti

Osa 1 - PDF-tiedoston muokkaaminen verkossa ilmaiseksi

1. Sooda PDF

Soda PDFon suunniteltu auttamaan sinua kaikissa PDF-tehtävissä. Se luo PDF-tiedostoja yli 300 tiedostomuodosta. Muunna useisiin tiedostotyyppeihin, muokkaa asiakirjojen sisältöä, luo mukautettuja lomakkeita ja merkitse tiedostosi merkintöjä, joita tämä verkkoalusta tukee. Seuraavaksi opimme muokkaamaan PDF-tiedostoa Soda PDF:ssä vaihe vaiheelta.

Vaihe 1.Siirry Soda PDF -verkkosivustolle. Etsi "PDF-editori"-työkalu, joka näkyy "Näytä ja muokkaa" -luettelossa napsauttamalla "SODA PDF ONLINE" -painikkeen avattavaa kuvaketta.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (1)

Vaihe 2.Valitse PDF-tiedosto, jonka haluat muokata lataamalla se tietokoneeltasi tai pilvitallennuspalvelun, kuten Google Driven tai Dropboxin, kautta.

Vaihe 3.Sitten näet muokkausikkunan. Napsauta "Create" (Luo) -vaihtoehtoa kohdassa "SUOJATTU".

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (2)

Vaihe 4.Pidä hiiren vasenta painiketta painettuna ja vedä kohdistinta valitaksesi alueen, jonka haluat hienoct. Muokattava alue on merkitty punaisella. Tämä alue on merkitty editoitavaksi. Kun se on otettu käyttöön, et voi muuttaa sen kokoa tai muuttaa sitä. Jos tapahtui virhe, poista merkitty alue ja käytä sitä uudelleen. Jos haluat poistaa muokatut tekstit, napsauta työkalupalkin "Muokkaa"-painiketta. Napsauta hiiren kakkospainikkeella muokattavaksi merkittyä aluetta ja valitse "Poista".

Vaihe 5.Kun olet lopettanut muokkauksen, napsauta "Käytä"-painiketta. Kun se on otettu käyttöön, et voi muuttaa sen kokoa tai muuttaa sitä.

Vaihe 6.Napsauta "Lataa" -painiketta tallentaaksesi tiedoston.

2. Pienipdf

Pieni pdfon toinen online-alusta, jonka avulla voit muokata PDF-tiedostoa suoraan. Yksinkertaistettu käyttöliittymä on suunniteltu helpottamaan asiakirjojen muokkaamista kenen tahansa. Tekstin lisäämisen lisäksi voit muokata PDF-tiedostoa lisää lisäämällä erilaisia ​​muotoja ja piirustuksia.

Vaihe 1.mene kohtaan "Muokkaa PDFVedä ja pudota PDF-dokumentti "PDF Editor" -sivulle.

Vaihe 2.Valitse "Lisää muoto", valitse neliöruutu ja muokkaa sen kokoa ja väriä tarpeen mukaan.

Vaihe 3.Vedä laatikko tekstilohkon päälle. Voit tehdä sen monta kertaa.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (3)

Vaihe 4.Napsauta "Lataa" -painiketta, joka näkyy oikeassa yläkulmassa ladataksesi tiedoston.

3. Blackout PDF Online

Toinen tapa, haluaisin esitellä niille ihmisille, jotka eivät halua ladata sovellusta vaan muokata PDF-tiedostoja ilmaiseksi verkossa. Verkkotyökalu,Blackout PDF verkossa, voi käsitellä ongelmaasi PDF-tiedostojen poistamisesta ilmaiseksi ilman ohjelmistoa. Se on helppokäyttöinen, eikä sitä tarvita! Anna minun näyttää opetusohjelma sinulle!

Vaihe 1.Ensin sinun tulee siirtyä Blackout PDF Onlineen ja valita tapa ladata PDF-tiedosto, jonka haluat muokata. Lataa se esimerkiksi työpöydältäsi.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (4)

Vaihe 2.Kun PDF-tiedosto on ladattu, siirryt muokkauskäyttöliittymään, jossa voit aloittaa PDF-tiedoston muokkaamisen. Valitse vain ylätyökalurivin "Pimennys"-työkalu, jonka jälkeen voit korostaa suoraan muokattavan sisällön.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (5)

Vaihe 3.Kun muokkaus on valmis, paina "Valmis"-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa, jolloin Blackout PDF Online kysyy, miten haluat käsitellä muokattua PDF-tiedostoa. Voit halutessasi tallentaa sen PDF-tiedostona työpöydällesi. Tämä perustuu omaan tarpeeseesi.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (6)

Osa 2 - PDF-tiedoston muokkaaminen offline-tilassa ilmaiseksi

1. PDF Expert (Mac)

PDF-asiantuntijaon yksi parhaista "Redact PDF" -työkaluista Mac-käyttäjille. Tämän työkalun avulla voit myös etsiä tiettyjä sanoja, jotka haluat muokata PDF-muodossa koko asiakirjasta. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa koko sopimuksen lukemiseen piilottaaksesi nämä tiedot manuaalisesti kaikkialle. Sen sijaan PDF Expert tekee sen puolestasi automaattisesti.

Vaihe 1.Lataa ohjelmisto ensin tietokoneellesi. Napsauta ylätyökalupalkin "Muokkaa" -painiketta.

Vaihe 2.Napsauta sitten "Puokkaa" -painiketta aloittaaksesi PDF-tiedoston muokkaamisen.

Vaihe 3.Valitse tekstit, jotka haluat muokata PDF-muodossa. Käytettävissä on kaksi vaihtoehtoa: Blackout ja Erase."Blackout" poistaa valitun arkaluontoisen sisällön ja asettaa mustan laatikon sen tilalle. "Poista" poistaa valitun arkaluontoisen sisällön ja jättää sen tilalle tyhjää tilaa.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (7)

Jos haluat muokata PDF-tekstiä automaattisesti PDF Expertin toimesta, voit napsauttaa "Hae" -kuvaketta oikeassa sivupalkissa ja kirjoittaa sitten piilotettavan sanan "Etsi ja muokkaa" -kenttään. Valitse hakutulos ja napsauta "Puokkaa" muokataksesi PDF-tiedoston automaattisesti.

Vaihe 4.Napsauta "Tiedosto" > "Tallenna" tallentaaksesi PDF-tiedoston.

2. Adobe Acrobat Pro DC

Adobe Acrobat Pro DCon parempi vaihtoehto PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Tämän ohjelmiston avulla voit muuntaa PDF-tiedostoja useisiin eri muotoihin. Yli viisi miljoonaa organisaatiota ympäri maailmaa luottaa Adobe Acrobat Pro DC:hen älykkäimpien PDF-tiedostojen luomiseen ja muokkaamiseen.

Vaihe 1.Asenna ohjelmisto tietokoneellesi. Avaa PDF-tiedosto Adobe Acrobat Pro DC:ssä ja valitse sitten "Työkalut">"Puokkaa".

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (8)

Vaihe 2.Valitse "Merkitse muokkaukseksi">"Teksti ja kuvat" muokataksesi PDF-tiedostosi. Valitse rivi, tekstilohko, objekti tai alue vetämällä. "Puokkaa"-työkalu voi myös antaa sinulle mahdollisuuden muokata koko sivua tai etsiä avainsanoja PDF-tekstien automaattista poistamista varten.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (9)

Vaihe 3.Napsauta "Käytä"-painiketta muokataksesi tiedostoa. Tallenna tiedosto valitsemalla "Tiedosto">"Tallenna".

3. Wondershare PDFelement

Wondershare PDFelementvoit joko valita tekstiä tai kuvia muokattavaksi tai käyttää hakuvaihtoehtoa saman tekstin muokkaamiseen eri sivuilla samanaikaisesti. Voit jopa käyttää tätä ohjelmistoa tiedostosi muokkaamiseen, kuten tekstien, kuvien, vesileimojen ja niin edelleen lisäämiseen.

Vaihe 1.Lataa ohjelmisto ja avaa sitten Wondershare PDFelement. Napsauta "Avaa tiedosto" -painiketta ladataksesi tiedoston, jota haluat muokata.

Vaihe 2.Siirry kohtaan "Suojaa" > "Merkitse muokkausta varten". Valitse teksti, jonka haluat muokata. Napsauta "Hae ja muokkaa", voit etsiä sanoja ja muokata tekstejä automaattisesti Wondershare PDFelementin avulla.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (10)

Vaihe 3.Napsauta lopuksi "Käytä muokkauksia" tallentaaksesi muutokset.

Osa 3 - Muunna PDF Wordiksi sisällön muokkaamiseksi vapaasti

Viimeinen tapa, jonka haluan näyttää, on yksinkertainen tapa, jolla jokainen voi muokata PDF-tiedostoa vapaasti. Jos haluat muokata PDF-dokumenttia tietokoneellesi asennetulla Word-ohjelmalla, tämä tapa on myös hyvä valinta sinulle.

Hämmästyttävää kyllä, yleisimmin käytetty sisällön muokkausohjelmistomme, Word, on tarjonnut käyttäjille ilmaisen toiminnon PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Tämä ominaisuus on käytettävissä Word 2007:ssä, 2010:ssä, 2013:ssa ja 2016:ssa. Miten sitten muokataan PDF-tiedosto Wordissa? Ensin sinun on muunnettava PDF-tiedosto Wordiksi tehokkaalla mutta helppokäyttöisellä PDF-muuntimella,Helppo PDF.

Vaihe 1.Käytä verkkoselainta ja siirry EasePDF-alustalle. Selaamalla käyttöliittymää alaspäin löydät helpostiPDF Wordiksi. Sinun tulee kirjoittaa se ja valmistautua muuttamaan PDF-tiedosto Word-muotoon.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (11)

Vaihe 2.Paina nyt "Lisää tiedosto(t)" -painiketta lisätäksesi muokattavan PDF-tiedoston EasePDF:ään. Jos olet tallentanut PDF-tiedostot pilveen, kuten GoogleDriveen, Dropboxiin ja OneDriveen, voit lisätä PDF-tiedoston näiltä alustoilta.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (12)

Vaihe 3.Kun olet valinnut tiedoston ja lisännyt sen EasePDF:ään, alusta muuntaa PDF-tiedoston välittömästi Wordiksi puolestasi. Kun se on tehty, "Lataa" -painike tarjotaan. Lataa Word-tiedosto työpöydällesi napsauttamalla sitä.

Vaihe 4.Avaa sitten Word-tiedosto ja valitse Wordin valikon työkaluriviltä "Tiedosto" > "Tiedot" > "Tarkista ongelmat" > "Tarkista asiakirja".

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (13)

Vaihe 5.Tämä toiminta herättää "Dokumenttitarkastajan" ja voit valita tarkastettavat vaihtoehdot tässä Word-tiedostossa. Napsauta valinnan jälkeen "Tarkista" -painiketta.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (14)

Vaihe 6.Word noudattaa tilaustasi ja skannaa Word-asiakirjan tarkistaakseen mahdolliset ongelmat. Kun tarkastus on suoritettu, paina suoraan "Poista kaikki" -vaihtoehtoa ja tämä sopimaton sisältö poistetaan asiakirjasta. Tähän vaiheeseen asti olet onnistuneesti poistanut tiedoston sisällön!

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (15)

Johtopäätös

Olemme listanneet 5 ratkaisua PDF-tiedostojen muokkaamiseen online- ja offline-tilassa. Jokainen ratkaisu on käytännöllinen ja voit valita mieleisesi. Jos olet Mac-käyttäjä, voit valita ohjelmiston, kuten PDF Expert. Jos haluat säästää aikaa, voit valita verkossa olevan "Muokkaa PDF" -työkalun.

Kuinka muokata PDF-tiedostoa helposti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6363

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.