Kotivakuutuksen kattaa A, B, C, D, E ja F (2024)

Kun ostat kotia, yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun on tehtävämikä kotivakuutus kannattaa ostaa. Asuntolainanantajallasi on yleensä erityisiä vaatimuksia, jotka sinun on pidettävä mielessä sen lisäksi, että ymmärrät omat kattavuustarpeesi.

Vakiokotivakuutuksella on kuusi erilaista kattavuutta jokaisessa vakuutuksessa. Vaikka joillakin tämäntyyppisistä kattavuudesta on alalla yleisemmin käytettyjä nimiä, yritykset kuvailivat nämä kuusi tyyppiä aakkosjärjestyksessä kattaviksi A–F.

Vertaa kotivakuutustarjouksia

Löydä halvat hinnat alueesi parhailta palveluntarjoajilta

Kotivakuutuksen kattaa A, B, C, D, E ja F (1)

Jokaisella kattavuudella on oma roolinsa kattavan taloudellisen suojan tarjoamisessa sinulle ja kotillesi. Niiden erojen ja standardirajoitusten ymmärtäminen auttaa sinua arvioimaan, sopiiko tuleva tai nykyinen vakuutus sinulle ja mitä muutoksia sinun on ehkä pyydettävä vakuutusyhtiöltäsi.

Kattavuus A – Asunnon kattavuus

Kattavuus A, taiasunnon kattavuus, on asunnonomistajien vakuutusten keskeinen kattavuusja sillä on yleensä korkein vakuutustyyppien kattavuus.

  • Mitä se kattaa:Asunnon kattavuussuojaa kotisi rakenneosia vaurioilta ja suojaa kotisi vaurioilta, jotka vaikuttavat seiniin, lattioihin, kattoihin, kodin järjestelmiin ja muuhun.
  • Milloin sitä sovelletaan: Tämän tyyppinen suoja on yleensä voimassa, jos vahinko on aiheutunutpeitetty vaarakuten varkaus, ilkivalta, tulipalo, räjähdykset, myrskyt ja salamat. Vakuutuksen A kattamat vaarat vaihtelevat vakuutustyypin mukaan. HO-1 tarjoaa suojan 10 nimetyltä vaaralta. HO-2 suojaa16 nimettyä vaaraa. Vakio-HO-3- ja HO-5-vakuutusten asuntoturva suojaa kaikilta riskeiltä avoimen riskin perusteella, paitsipoikkeuksia.
  • Vakiokattavuus: Suojalla A voi olla mikä tahansa rajoitus, ja yleensä suositellaan, että asunnonomistajat käyttävät kattavuutta A, joka suojaa kotinsa täyden korvauskustannukset. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat päivityksiä mmpidennetyt vaihtokustannuksetjataatut vaihtokustannuksetmikä voi entisestään kasvattaa asunnon kattavuusrajaa.
  • Lisäsuoja, jota saatat tarvita: Jos asut alueella, jolla on suurempi tulvien tai maanjäristysten riski,saatat joutua ostamaan lisäturvanratsastajan tai lisävakuutusten muodossa. Nämä lisäosat suojaavat kotiasi tällaisten luonnonkatastrofien aiheuttamilta rakenteellisilta vaurioilta, koska ne eivät kuulu vakioturvan A piiriin.

Kattavuus B – Muut rakenteet Kattavuus

  • Mitä se kattaa:Kattavuus B koskee rakenteitakodistasi riippumatta, kuten aidat, erilliset autotallit, uima-altaat, vajat, ajotiet ja paljon muuta.
  • Milloin sitä sovelletaan: Suojaa B sovelletaan samoissa olosuhteissa kuin suoja A, mukaan lukien varkauden, ilkivallan, tulipalon, räjähdyksen, myrskyn ja salaman aiheuttamat vahingot. Asuntoturvan tapaan katettavat vaarat riippuvat vakuutustyypistäsi. HO-1- ja HO-2-käytännöt tarjoavat nimetyn vaarasuojauksen, kun taas HO-3:ssa ja HO-5:ssä on avoin vaarasuojamuita rakenteita.
  • Vakiokattavuus: Vakiovakuutukset rajoittavat yleensä kattavuuden B 10 prosenttiin kodin uusimiskustannuksista, mikä on myös yleinen alan vähimmäissuositus asunnonomistajille. Jos tiedät, että irrotetut rakenteet ovat arvokkaampia, harkitse Coverage B -rajan nostamista 25 prosenttiin tai enemmän.
  • Lisäsuoja, jota saatat tarvita: Riippuen kotisi olosuhteista, mukaan lukien sijainti, saatat haluta pyytää korkeampaa rajaa kattavuudelle B. Lisäksi joillakin vakuutusyhtiöillä on erilaiset käytännöt ja ne saattavat vaatia, että saat erillisen suojan allasllesi.
Kotivakuutuksen kattaa A, B, C, D, E ja F (2)

Asunnon vakuutuskustannuslaskuri

Kattavuus C – Henkilökohtaisen omaisuuden kattavuus

Yleisemmin kutsutaan nimellähenkilökohtainen omaisuusvakuutus, Coverage C käsittelee kaikki kodissasi olevat tavarat.

  • Mitä se kattaa:Henkilökohtainen omaisuusvakuutussuojaa kodista löytyviä tavaroita, jotka eivät jää vakuutuksen määräysten ulkopuolelle, kuten tiettyihin luokkiin kuuluvat tai liian arvokkaat tavarat, jotka tarvitsevat omat vakuutuksensa.
  • Milloin sitä sovelletaan: Henkilökohtainen omaisuusvakuutus koskee, kun kodin sisälle aiheutuu vahinkoa, kuten tulipalon tai vesivahingon seurauksena. HO-1-käytännöt eivät yleensä kata henkilökohtaisia ​​tavaroitasi. HO-2- ja HO-3-käytännöt kattavat henkilökohtaisen omaisuutesi 16 nimetyltä vaaralta. Vain HO-5 tarjoaa avoimen vaaran peiton tälle osalle.
  • Vakiokattavuus: Henkilökohtaisen omaisuuden kattavuus vaihtelee yleensä 20 %:sta 50 %:iin vakuutusturvan A kokonaisvaihtokustannuksista.
  • Lisäsuoja saatavilla: Tiettyihin luokkiin kuuluvilla henkilökohtaisilla tavaroilla, kuten taideteoksilla, ampuma-aseilla ja koruilla, on erityiset raharajat korvausvaatimuksille. Jos haluat lisäsuojaa,voit ostaa lisäarvokkaita esineitämonilta vakuutusyhtiöiltä. Voit myös päivittää henkilökohtaista omaisuuttasikorvauskustannusten kattamiseksi.

Kattavuus D – Käyttöturvan menetys

Käytön menetystarkoittaa, kun vakuutettu koti on vaurioitunut siinä määrin, että siinä ei voi asua.Käytön menetysvakuutus tunnetaan myös ylimääräisenä elinkustannussuojana.

  • Mitä se kattaa: Käytön menetys kattaa ylimääräiset asumiskulut, mukaan lukien asumiskulut ja normaalien ruokakulujen ylitykset, kun vakuutettua omaisuutta ei voida käyttää. Se voi myös kattaa menetetyt tulot vuokrakohteista, jotka ovat asumiskelvottomia.
  • Milloin sitä sovelletaan: Käytön menetysvakuutus koskee, kun asunto on täysin menetetty vahingon jälkeen ja on asumiskelvoton, ja se kattaa tilapäisen asunnon ja ylimääräiset asumiskustannukset (kuten ruoan).
  • Vakiokattavuus: Käytön menetysturva kattaa tilapäisen asunnon kustannukset koko sen ajan, jolloin vakuutettua omaisuutta korjataan tai rakennetaan uudelleen.
  • Lisäsuoja saatavilla: Ei käytössä

Kattavuus E – Henkilökohtainen vastuuvakuutus

  • Mitä se kattaa:Henkilökohtainen vastuuvakuutussuojelee asunnonomistajaa taloudelliselta vastuulta, joka liittyy asunnon tai sairaanhoitolaskujen maksamiseen, jotka johtuvat omaisuusvahingoista tai vammoista asunnonomistajan tai hänen perheenjäsenensä aiheuttamista onnettomuuksista.
  • Milloin sitä sovelletaan: Vakuutus E koskee tapauksia, joissa asunnonomistaja on syyllinen (tai vastuussa, kun huolimattomuudesta on aiheutunut vahinko omaisuusvahingon tai vamman vuoksi. Vastuuvakuutus ei koske asioita, joita asunnonomistaja tai perheenjäsen ei ole aiheuttanut tai teki tahallaan.
  • Vakiokattavuus: Vakiovakuutus sisältää 100 000 dollarin vastuuvakuutuksen.
  • Lisäsuoja saatavilla: Asunnon omistajia kehotetaan ottamaan 300 000–500 000 dollarin arvoinen vastuuvakuutus, jota varten heidän on ostettava lisävastuuvakuutus.

Kattavuus F – Terveysmaksut muille

On tärkeää ymmärtää, että vaikka he molemmat voivat kattaa vamman aiheuttamat hoitokulut,sairausvakuutus Fja vastuun kattavuus voidaan soveltaa päällekkäisissä skenaarioissa, mutta jokaisella on erilliset ehdot ja rajoitukset.

  • Mitä se kattaa: Sairausvakuutus kattaa vakuutettuun omaisuuteen loukkaantuneen henkilön hoitolaskut.
  • Milloin sitä sovelletaan: Sairausvakuutus koskee, jos henkilö loukkaantuu vahingossa ja korvausvaatimus on pienempi kuin enimmäisturvaraja.
  • Vakiokattavuus: Vakiovakuutukset sisältävät 1 000 - 10 000 dollarin lääketurvan.
  • Lisäsuoja, jota saatat tarvita: Sairaanhoitoturva voi vaihdella, mutta summa määräytyy yleensä kunkin osavaltion vaatimusten sekä sen mukaan, mitä kotivakuutusyhtiö, jonka vakuutusta käsittelet, tarjoaa.

Lisäsuojat ja suositukset

Usein rajat ja peitetyt vaarat eivät riitä saamaan olosi turvalliseksi. Tässä tapauksessa voit hakea vakuutustasi useita lisäturvaa tarjotaksesi sinulle kaiken kattavan suojan.

Vakiovakuutukset eivät kata kustannuksia, jotka aiheutuvat tulvien, maanjäristysten, maanvyörymien, homeen, tuholaisten jayleinen kuluminen. Jos olet matalalla maastoalueella, joka on altis tulville, on hyvä idea ottaa vakuutussopimukseesi tulvavakuutus. Sama koskee alueita, jotka ovat alttiita maanjäristyksille tai luoliin.

Tässä on luettelo suosituista lisävakuutuksista ja merkinnöistä, joita voit ostaa kotisi suojaamiseksi:

  • Tulvavakuutus
  • Maanjäristystaimaansiirtovakuutus
  • Inflaatiosuoja
  • Vesi- ja viemärivarastomerkintä
  • Laajennettuhenkilökohtainen vastuu
  • Kattavuus arvokkaille tavaroille, kutenkorut,taide, kellot,antiikkia, jne.
  • Identiteettivarkaus
  • Kotiyrityksen hyväksyntä
  • Vesikulkuneuvojen hyväksyntä
  • Avustettu asumishuoltovakuutus
  • Laitevaurioiden kattavuus

Muuthyväksynnätsisältää jäteveden varmuuskopioinnin aiheuttamat vahingot ja laajennetun henkilökohtaisen vastuun. Jotkut vakuutusyhtiöt työntävät kirjekuorta entisestään ja tarjoavat lisäosia, jotka auttavat maksamaan arvoesineitä, kuten antiikkia ja koruja, tai auttavat maksamaan uuden katon tilanteen niin vaatiessa.

Todellinen kassaarvo (ACV) vs. korvauskustannusarvo (RCV)

Mitä tulee asuntoosi ja henkilökohtaiseen omaisuuteen, vakuutusyhtiöt tarkastelevat yleensä omaisuutesi ja esineesi arvoa. Vaihtokustannukset, sopivasti, viittaavat rahamäärään, joka maksaa kodin ja sen sisältämien tavaroiden vaihtamisesta. Vakiovakuutuksesta lisätään lisämaksu tästä laajemmasta kattavuudesta.

Kiinnitä tarkkaan huomiota vaihtokustannusten sanamuotoon. Vakuutuksenantajasi voi vain korvata sinulletodellinen käteisarvo kiinteistösi jälleenhankintakustannusten kokonaisarvon sijaan.

ACV määritetään ottamalla kotisi vaihtokustannukset ja vähentämällä poistojen arvo. Tämä tarkoittaa, että yleinen kuluminen, ikä ja muut tekijät voivat viedä kotisi kokonaisvaihtokustannuksia.

Jälleenhankintakuluvakuutuksella korvataan vaurioituneen omaisuuden korjaaminen tai vaihtaminen alkuperäisen kaltaisilla materiaaleilla. Vaihtokustannus eroaa ACV:stä siinä, että se ei ota huomioon poistoja. Jälleenhankintakustannusarvo maksaa kuitenkin vahingoittuneet omaisuutesi, olivatpa ne upouusia tai 20 vuotta vanhoja.

Laajennetut ja taatut vaihtokustannukset

Jos olet huolissasi siitä, että tavalliset vaihtokustannukset eivät ole tarpeeksi korkeat, voit harkita ylimääräisen turvapeiton lisäämistä.Pidennetty vaihtohintaon monien vakuutuksenottajien saatavilla lisämaksusta.

Pidennetty vaihtohintalaajentaa vakuutuksen A kattamaa määrää. Tämä on yleensä tietyn prosenttiosuuden enemmän kuin vakuutuksesi. Esimerkiksi 10 %:n laajennettu vaihtohinta muuttaa 100 000 dollarin vakuutustasi 110 000 dollarin vakuutukseksi.

Oletetaan, että kotillesi aiheutuneet vahingot ovat enemmän kuin vakuutuksesi ja laajennetun suojan rajat. Tässä tapauksessa taatut vaihtokustannukset ovat parempi ratkaisu.

Taattuja vaihtokustannuksia tarjoaa vain muutama yritys, mutta se on laajempi kuin muut merkinnät. Tämä laajennus kattaa kotisi ja siinä olevien tavaroiden vaihtokustannukset vakuutusehtosi rajoituksista riippumatta.

Asunnonomistajien vakuutusten tyypit

HO-2-käytäntö hoitaa tietyt suojat, joita HO-1-käytäntö ei. Tämän merkityksen ymmärtäminen voi auttaa sinua päättämään, millainen käytäntö, kattavuus ja suositukset sopivat sinulle.

  • HO-1 on peruslomake.Se on yksinkertaisin vakuutus, jota voit pyytää. Se kattaa kourallisen mahdollisia riskejä ja kattaa yleensä vain asuntosi suojauksen. Yleensä vain suojat A ja B sisältyvät HO-1:een.
  • HO-2 on laaja muoto.Se sisältää yleensä kaikki kuusi kattavuutta A, B, C, D, E ja F. Tämä vakuutus kattaa kotisi HO-1:n vaaroilta sekä:
    • Putoavat esineet, esimpuitajasähköpylväät.
    • Sähkövirrat
    • Painovaurio johtuulumi,jäätä, tai räntäsadetta
    • Kotitalouksien järjestelmien jäätyminen
    • Vahingossa repeytynyt, halkeileva, pullistunut tai palanutputkettai kotitalousjärjestelmiin
    • Keinotekoisesti tuotetusta sähkövirrasta aiheutunut vahinko
  • HO-3:a kutsutaan erikoislomakkeeksi.HO-3 on avoimen vaaran ja nimetyn vaaran yhdistelmä. HO-3:n asuntojen ja muiden rakenteiden suojat suojaavat asunnonomistajia avoimen vaaran perusteella. Henkilökohtainen omaisuusturva kuitenkin suojaa omaisuuttasi 16 nimetyltä vaaralta. On tärkeää huomata, että asuntojen ja muiden rakenteiden kattavuuden ulkopuolelle jäävät edelleen vaarat, kuten laiminlyönti, kuluminen, maanjäristykset ja tulvat. HO-3-käytännöt sisältävät kaikki kuusi kattavuutta A, B, C, D, E ja F.
  • HO-4näin vakuutusmaailma viittaaVuokralaisten vakuutus. Se kattaa vain suojat C ja E. Joskus tarjotaan myös kattavuus D.
  • HO-5 tai kattava lomake,on samanlainen kuin HO-3, mutta lisää avoimen vaaran suojan henkilökohtaiselle omaisuudelle. Toinen ero on se, että HO-3 tarjoaa tyypillisesti todellisen käteisarvon kattavuuden henkilökohtaisille tavaroille, kun taas HO-5 nostaa senjälleenhankintakustannusarvon kattavuus C.
  • HO-6 on Condo Form -vakuutus.Tämä käytäntö käyttää samaa kattavuutta kuin HO-4, paitsiHO-6sisältää edelleen asuntoturvan A, jonka oletetaan toimivan yhdessäHOA:n pääpolitiikkaja kattaa sen, mitä HOA:n vakuutus ei kata.
  • HO-7 on asuntovaunulomake, jota käytetään, jos omistat valmistetun tai asuntovaunun. Aivan kuten HO-4 ja HO-6, HO-7 käyttää peitteitä A, B, C, E ja joskus D. Erona on, että HO-7 on erityisesti räätälöity matkailijoiden ainutlaatuisiin tapahtumiin.

Johtopäätös

Tiedämme, että kotivakuutus voi tuntua hieman hämmentävältä. Siksi olemme koonneet sinulle kotivakuutuksen perusteet.

On selvää, että näiden kuuden kattavuustyypin ymmärtäminen auttaa sinua arvioimaan nykyistä tai tulevaa politiikkaasi ja sitä, sopiiko se tarpeisiisi. Muista kysyä jokaiselta vakuutusasiamieheltä tai -välittäjältä, joka auttaa sinua löytämään vakuutuksen kunkin vakuutustyypin ehdoista ja rajoituksista, jotta ymmärrät mahdolliset muutokset ja lisäkustannukset, jotka sinun on mahdollisesti lisättävä kuhunkin vakuutukseen.

Oikeilla käytännöillä ja merkinnöillä voit pitää kiinteistösi turvassa sääolosuhteilta ja muilta odottamattomilta katastrofeilta. HO-1:n ja HO-3:n välisen eron tunteminen auttaa sinua tekemään oikeita valintoja ja vähentämään huolta siitä, kuinka aiot maksaa tulevista korjauksista.

Näiden tietojen pitäisi saada sinut alkuun oikealla tiellä suojella itseäsi ja kotiasi. Nyt tiedät mitä etsiä ja kuinka pitää kotisi (ja lompakkosi) turvassa.

Kotivakuutuksen kattaa A, B, C, D, E ja F (2024)

FAQs

Paljonko kotivakuutus kattaa? ›

Mitä kotivakuutuksesta korvataan? Kotivakuutuksesta korvataan huoneiston ja irtaimiston vahinkoja. Vakuutuksesta saat turvaa esimerkiksi palovahingon, vesivahingon ja myrskyvahingon varalle. Voit määritellä vakuutuksen kattamaan myös kodin tavaroiden vahingot, kuten tavaroiden särkymiset, varkaudet ja menetykset.

Mitä laaja kotivakuutus kattaa? ›

Laaja kotivakuutus korvaa omaisuutesi rikkoutumisia, tulipalo-, myrsky-, salamanisku-, raesade- ja vuotovahinkoja sekä varkaus- ja ilkivaltavahinkoja.

Kenet kotivakuutus kattaa? ›

Kotivakuutuksesta maksetaan korvausta väliaikaisen asumisen aiheuttamista ylimääräisistä kuluista, jos kotisi on asuinkelvoton korvattavan vahingon, kuten palo- tai vesivahingon vuoksi. Vakuutus korvaa myös koti-irtaimiston siirrosta ja varastoinnista aiheutuneita kuluja.

Mitä kotivakuutus ei korvaa? ›

Kotivakuutuksesta ei korvata vahinkoja omaisuudelle, jotka kuuluvat taloyhtiön kunnossapitovastuulle, ellei asukas ole aiheuttanut vesivahinkoa. Jos vahinko on seurausta asukkaan huolimattomuudesta, vesivahingon kulut muulle kuin omalle omaisuudelle (mm.

Paljonko maksaa kotivakuutus omakotitaloon? ›

Omakotitalon vakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK. Omakotitalon vakuutukset maksavat keskimäärin noin 80 € – 650 € vuodessa riippuen omakotitalon kunnosta, rakennusvuodesta ja pinta-alasta sekä vakuutuksen kattavuudesta.

Paljonko omakotitalon kotivakuutus? ›

Tyypillisimmin omakotitalon kotivakuutuksen vuosihinta asettuu muutaman sadan euron paikkeille. Keskiarvo on n. 400–500 €, mutta edullisimmillaan vakuutuksen voi saada jopa n. 250 € vuosihintaan.

Mitä kotivakuutus kattaa Vuokra-asunnossa? ›

Vuokralaisen kotivakuutuksella voit turvata kotisi tavarat muun muassa särkymisen, rikkoutumisen, ilkivallan sekä palo- ja vesivahinkojen varalta. Vastuuvakuutus tulee avuksesi, jos aiheutat muille henkilöille tai heidän omaisuudelleen vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvelvollinen.

Mistä tietää onko laaja kotivakuutus? ›

Vanha vai uusi laaja kotivakuutus

Näet kotivakuutuksesi ehdot kirjautumalla op. fi-palveluun ja siirtymällä Omat vakuutukset -osioon.

Mitä vakuutus korvaa jos talo palaa? ›

Täysarvovakuutus korvaa esimerkiksi tulipalossa tuhoutuneen rakennuksen tilalle uuden vastaavan, jos palaneen rakennuksen päivänarvo on vähintään 50 prosenttia uuden vastaavan jälleenhankinta-arvosta eli hinnasta.

Milloin vakuutus ei korvaa vahinkoa? ›

Mikäli vakuutettu ei ole lain mukaan korvausvelvollinen kolmannelle aiheutuneesta vahingosta, ei vakuutusyhtiölläkään ole velvollisuutta korvata vahinkoa vastuuvakuutuksesta.

Pitääkö molempien ottaa kotivakuutus? ›

Samassa taloudessa asuvat tarvitsevat vain yhden yhteisen kotivakuutuksen.

Mitä kuuluu IF Kotivakuutukseen? ›

Mitä korvataan? LaajaPlus- ja Laajatason kotivakuutus korvaa yllättäen rikkoutuneen omaisuutesi sekä muita äkillisiä vahinkoja kodissa ja rakennuksessa. Perustason kotivakuutus korvaa varastetun omaisuuden. Omaisuuden ikä ja kotivakuutuksen omavastuu vaikuttavat korvauksen määrään.

Meneekö silmälasit Kotivakuutukseen? ›

Silmälasien rikkoutuminen voidaan korvata laajan tason kotivakuutuksesta, silmälasien varkaus puolestaan laajan- tai perustason vakuutuksesta.

Mitä vuokralaisen laaja kotivakuutus korvaa? ›

Laaja kotivakuutus korvaa laitteiden rikkoutumisia, esimerkiksi jos puhelimesi putoaa. Uutta elektroniikkaa ja kodinkoneita varten kannattaa ottaa Laaja Plus -turva koti-irtaimistolle. Laaja Plus –turvalla saat suuremman korvauksen uuden omaisuuden vahingoista, kun tavaroiden ikä vaikuttaa vasta myöhemmin korvaukseen.

Mikä on halvin kotivakuutus? ›

POP Vakuutuksen kotivakuutus on Kuluttajalehden vertailun mukaan yksi markkinoiden edullisimmista kotivakuutuksista. Tämän lisäksi yksin asuville alennus jopa -20 % ja kaksin asuville jopa -10 %! Nyt saat kotivakuutukseen 25 % alennuksen ensimmäiseksi vuodeksi.

Paljonko kotivakuutus on kuukaudessa? ›

Kotivakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK. Kodin vakuutus maksaa keskimäärin noin 65 € – 750 € vuodessa riippuen vakuutuksen laajuudesta, kodin pinta-alasta sekä irtaimiston arvosta.

Miten kotivakuutuksen hinta määräytyy? ›

Kotivakuutuksen hinta määräytyy omien ja kotisi tietojen perusteella. Irtaimiston vakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi asunnon sijainti ja koko. Rakennuksen vakuutuksen hintaan puolestaan vaikuttaa esimerkiksi rakennuksen kokonaispinta-ala, rakennusvuosi ja putkiston ikä.

Kannattaako ottaa laaja kotivakuutus? ›

Suppeampi kotivakuutus korvaa esimerkiksi palo- ja murtovahinkoja sekä pyykin- tai asianpesukoneen vuotovahinkoja. Laaja kotivakuutus korvaa äkillisiä ja arvaamattomia tapahtumia, esimerkiksi rikkoutumisia. Kotivakuutuksesta pitää varmistaa, onko siinä mukana oikeus- ja vastuuturva.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6098

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.