Autovakuutuksen perusteet (2024)

Kuinka paljon vakuutusta ostaa ja millaisia ​​vakuutusturvaa tarvitset?

Jotta voit rekisteröidä auton Massachusettsissa, sinulla on oltava autovakuutus. Lain mukaan sinun on ostettava neljä vakuutusta, joita kutsutaan pakollisiksi (tai pakollisiksi) vakuutuksiksi, vähintään lain edellyttämillä vähimmäismäärillä ja suuremmilla summilla, jos haluat tehdä niin. Voit myös ostaa erilaisia ​​lisävarusteita tarpeidesi mukaan.

Pakollinen kattavuus

Massachusettsissa on neljä pakollista vakuutusturvaa:

  • Muiden ruumiinvammasuojelee sinua tai henkilöä, jonka annat ajaa autoasi, lakisääteiseltä vastuulta, jos vahingossa loukkaat tai aiheutat jonkun muun käyttäessäsi autoasi.Se kattaa vain tappiot, jos onnettomuus tapahtuu Massachusettsissa, eikä se kata autossasi matkustavan matkustajan loukkaantumista tai kuolemaa.Sinun on ostettava vähintään 20 000 dollaria henkilöä kohden ja 40 000 dollaria, jos useampi kuin yksi henkilö loukkaantuu.
  • Henkilövahinkojen suojaus (tunnetaan myös nimellä PIP)kattaa sairauskulut, jopa 75 % menetetyistä palkoista ja korvauspalvelut 8 000 dollarin rajaan asti.Massachusetts on viaton valtio, mikä tarkoittaa, että riippumatta siitä, kuka onnettomuuden aiheuttaa, PIP maksaa nämä kulut sinulle tai kenelle tahansa, jonka annat ajaa autoasi, jokaisesta kotitaloudessasi asuvasta, ajoneuvosi matkustajista ja jalankulkijoista..
  • Vakuuttamattoman auton aiheuttama ruumiinvammasuojaa sinua, kaikkia, joiden annat ajaa autoasi, sekä kotitalouden jäseniä ja matkustajia (jotka eivät kuulu toisen samanlaisen Massachusetts-politiikan piiriin)vakuuttamattoman tai tuntemattoman ("hit and run") kuljettajan aiheuttamia menetyksiä vastaan. Sinun on ostettava vähintään 20 000 dollaria henkilöä kohden ja yhteensä 40 000 dollaria kaikille vakuuttamattoman auton onnettomuudessa loukkaantuneille henkilöille.
  • Toisen omaisuudelle aiheutunut vahinko,tunnetaan myösOmaisuusvaurio,korvaa toisen omaisuudelle aiheutuneet vahingot, kun sinä, perheenjäsen tai muu kuljettaja, jonka annat käyttää autoasi, aiheutat vahingossa toisen omaisuudelle.Sinun on ostettava vakuutus, jonka vähimmäisraja on 5 000 dollaria.

Valinnaiset suojat:

Auto-onnettomuudessa loukkaantuneelle aiheutuvat vahingot ja omaisuusvahingot voivat joskus olla paljon suurempia kuin pakollisten vakuutusten tarjoama vakuutus.Useimmille kuljettajille vähimmäisvakuutustasot eivät anna heille tarpeeksi suojaa, ja he voivathaluavat vakuuttaa itsensä muuntyyppisille vahingoille, jotka voivat johtua auto-onnettomuuksista. Näistä syistä ihmiset päättävät ostaa korkeammat omaisuusvahinkojen ja ruumiinvammojen rajoitukset, ostaa törmäys- ja kattavan suojan tai ostaa muun tyyppisiä vakuutusmaksuja. Vakuutusasiamies tai muu vakuutusammattilainen voi auttaa sinua määrittämään tarvitsemasi vakuutustyypit ja -tasot. Agenttien ja yritysten on ilmoitettava sinulle yksinkertaisella kielellä vakuutusvaihtoehdoistasi, kun haet autovakuutusta tai jos sinulla on kysyttävää milloin tahansa.

Kaikki yritykset tarjoavat seuraavat suojat, jotka saatat haluta ostaa:

  • Lisäsuoja muiden henkilövahinkojen varalta, rajan nostaminen 35 000 dollariin yhdelle henkilölle ja 80 000 dollariin kaikille onnettomuudessa loukkaantuneille, henkilövahinkovakuutus autosi matkustajille ja sinulle, jos onnettomuus tapahtuu Massachusettsin ulkopuolella.
  • Lisäsuoja alivakuutetun ajoneuvon aiheuttamista vammoista. Tämän osan mukaan vakuutuksesi korvaa sinulle tai kotitaloutesi jäsenille aiheutuneet ruumiilliset vammat, jos vastuuhenkilön henkilövahinkovastuurajat eivät ole riittävän korkeat kattamaan vahingosi. Kaikki syyllisen osapuolen ruumiinvammaturvasta kerätyt summat hyvitetään sinun vakuutusturvasi määrästä. Jos sinulla on esimerkiksi 50 000,00 dollarin alivakuutuksen raja per henkilö ja keräät syyllisen osapuolen 20 000,00 dollarin henkilövahinkorajan, enimmäismäärä, jonka voit kerätä alivakuutuksestasi, on 30 000,00 dollaria. Koska tämäntyyppisten vaateiden käsittely voi olla monimutkainen, sinun tulee harkita oikeudellisen neuvonnan auttamistasisäänalivakuutetun korvausvaatimuksen selvittämiseen.
  • Kattava ja törmäysturva, johon sovelletaan 500 dollarin omavastuuta, ellei sinulla ole liikaa vaatimuksia. Törmäysturva korvaa autollesi aiheutuneet vahingot, jotka aiheutuvatautosi fyysinen kosketus toisen esineen, kuten toisen ajoneuvon tai omaisuuden, kuten suojakaiteen, kanssa.Törmäysturva korvaa autollesi aiheutuneet vahingot riippumatta siitä, kuka onnettomuuden aiheutti. Rajoitettu törmäys maksaa tällaiset vahingot tietyissä olosuhteissa.Kokonaisturva kattaa ajoneuvollesi aiheutuneet välittömät ja vahingossa tapahtuneet vahingot tai menetykset, jotka ovat aiheutuneet jostain muusta kuin törmäyksestä, kuten esim.ilkivalta, tulipalo ja varkaus, putoavat esineet, varkaudet tai kosketus linnun tai eläimen kanssa.Kattava kattavuus kattaa myös lasin rikkoutumisen, joka ei liity törmäykseen.
  • Lääketieteelliset maksut vähintään 5 000 dollaria.Sairaanhoitomaksujen kattavuus maksaakohtuulliset kulut välttämättömistä ruumiinvamman sairaanhoitokuluista ja hautauspalveluista kenelle tahansa autossasi onnettomuuden seurauksena tai jos sinuun tai perheenjäseneen törmää auto tai ollessasi jonkun muun autossa onnettomuuden sattuessa.

Joihinkin näistä kattavuudesta voi olla tärkeitä rajoituksia ja poikkeuksia. Jos esimerkiksi vakuutat käytetyn yksityisen henkilöauton, vakuutuksenantaja voi vaatia sen katsastusta ennen kaskovakuutuksen myöntämistä.Tarkastusta voidaan lykätä kymmenellä kalenteripäivällä - ei sisällä pyhäpäiviä ja sunnuntaita. Jos autoasi ei tarkasteta vaaditussa ajassa, nämä vakuutukset keskeytetään automaattisesti.SinäSaatat myös joutua ostamaan törmäys- ja kattavan vakuutusturvan, jos sinulla on lainaa autoon.

Muut valinnaiset suojat:

Autovakuutuksenantajat voivat tarjota lisävakuutuksia, joita saatat haluta. Saat lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista kustakin sinua kiinnostavasta yrityksestä. Tämä sisältää suojaukset, kuten:

  • Takuu korvaaville kuljetuksille, kuten vuokra-autolle, kun autoasi korjataan törmäyksen tai korvausvaatimuksen vuoksi.
  • Takuu hinaus- ja työkustannuksille, kun autosi hajoaa.
  • Tapaturman anteeksianto.
  • Tiepalvelu.
  • Autolainan/leasing-vakuutus, joka tunnetaan myös nimellä Gap-vakuutus. Vakuutus auttaa maksamaan autolainasi pois, jos autosi on täynnä tai varastettu ja olet velkaa enemmän kuin auton poistoarvo.
  • Lemmikkieläinten kattavuus.

Muista, että vakuutusmaksusi kasvaa, jos päätät ostaa korkeammat kattavuudet tai valinnaiset vakuutusturvat. Sinun tulee neuvotella edustajasi tai vakuutusyhtiösi kanssa taloudellisiin tarpeisiisi parhaiten sopivista katuksista ja summista varmistaen samalla, että sinulla on haluamasi vakuutus onnettomuuden sattuessa.

Kuinka ostaa autovakuutus

Kun olet päättänyt tarvitsemasi suojan, tSeuraava vaihe on hankkia tietoja kyseisen vakuutuksen kustannuksista, mukaan lukien vakuutusmaksu, alennukset, joita vakuutusyhtiöt tarjoavat vakiomaksusta, ja tietyt vakuutusyhtiön säännökset, jotka voivat vaikuttaa päätökseesi ostaa kyseiseltä yhtiöltä.

Koska vakuutusyhtiöt eivät ole identtisiä, on tärkeää saada tietoja useammalta kuin yhdeltä yhtiöltä. Vakuutusyhtiöt markkinoivat autovakuutuksia kahdella pääasiallisella tavalla: vakuutusasiamiesten kautta tai suoraan verkossa myyntihenkilöstön kanssa. Asiamiehet voivat edustaa yhtä tai kahta tai useampaa vakuutuksenantajaa. Kun otat yhteyttä virastoon autovakuutuksen ostamisesta, aloita selvittämällä, kuinka monta ja mitä yritystä he edustavat. Saatat pystyä saamaan kustannustarjouksia useilta vakuutusyhtiöiltä yhdeltä tai kahdelta virastolta. Varmista, että jokainen hintatarjous koskee samaa kattavuutta ja heijastaa mahdollisia alennuksia, joihin saatat olla oikeutettu.

Ennen kuin soitat puheluita tai käyt vakuutuksenantajien verkkosivustoilla tarjouksen saamiseksi, koota yhteen kaikki tiedot, joita tarvitset saadaksesi tarkan tarjouksen.Pyydä aina samoja kattavuustasoja jokaiselle tarjoukselle, jotta voit tehdä vertailun omenoista omenoihin.

Vakuutuksenantaja kysyy:

  • Jokaisen vakuutettavan ajoneuvon vuosi, merkki ja malli. Saat tarkimman tarjouksen käyttämällä kunkin ajoneuvon VIN-numeroa.
  • Jokaisen kotitaloudessasi olevan kuljettajan nimi, ajokortin numero ja ensimmäisen ajokortin myöntämispäivä,tai henkilö, joka tavallisesti ajaa autoa.
  • Kaikki erikoisvarusteet, jotka on asennettu autoosi.
  • Autosi turvajärjestelmät, kuten varkaudenestolaitteet, turvavyöt ja turvatyynyt.
  • Ajohistoriasi ja ajoneuvosi käyttö, kuten ajetut kilometrit vuodessa.
  • Jos vaihdat vakuutuksenantajaa, sinulta kysytään mahdollisista kattavuudesta.

Haluat kysyä vakuutuksenantajalta:

  • Arvio kunkin haluamasi suojan hinnasta ja kattavuuden rajoista.
  • Mieti muita vakuutuksia, jotka haluat ehkä liittää autovakuutukseesi. Monet yritykset tarjoavat alennuksia asiakkaille, jotka ostavat myös asunnon tai vuokralaisen vakuutuksen.
  • Pyydä kaikkia alennuksia, joita voit saada. Jotkin alennukset ovat lain edellyttämiä, kuten alennukset passiivisista turvajärjestelmistä tai muista turvaominaisuuksista,ja alennuksia yli 65-vuotiaille kuljettajille. Muut alennukset ovat valinnaisia, mukaan lukien yleiset alennukset, kuten alhainen vuosikilometrimäärä, usean auton vakuutus ja jos sinulla on kuljettaja, joka on hyvä opiskelija.
  • Vakuutuksen voimassaoloaika – jos yksi tarjous on paljon pienempi kuin muut, se voi perustua 6 kuukauden sopimukseen.

Huomattavan määrän tarjousten kokoamiseen voi kulua muutama tunti, mutta pieni aikainvestointi voi säästää monia dollareita pitkällä aikavälillä.Kun sinulla on kokoelma tarjouksia, voit vertailla hintoja sekä muita tärkeitä tekijöitä, kuten korvausvaatimusten käsittelyn maine, edustajan tai suoran kirjoittajan sijainti tai yrityksen taloudellinen tilanne.


Joskus näet tai kuulet mainoksia, että vaihtaminen autovakuutusyhtiöstä toiseen voi säästää rahaa.Massachusettsin laki kieltää vakuutusmainonnan sisältämästä vääriä, vääriä tai harhaanjohtavia väitteitä. Koska vakuutusmaksujen laskenta on monimutkaista ja vaihtelee yhtiöittäin, mikään vakuutuksenantaja ei voi perustellusti väittää, että jokainen kuljettaja säästää rahaa vaihtamalla niihin. Monissa mainoksissa sanotaan, että "vaihtuvat asiakkaat säästävät keskimäärin..." Tämä ei ole sama asia kuin väittäisi, että keskivertoasiakas säästää tietyn summan vaihtaessaan kyseiseen yritykseen.

Vakuutuksenantajat eivät ole identtisiä, ja vaihtuvat yhtiöt voivat alentaa vakuutuksen kustannuksia, mutta luotettava vertailu ei ole mahdollista ilman tuotteiden huolellista tarkastelua sen varmistamiseksi, että ne tarjoavat samanlaisen kattavuuden, tarjoavat samanarvoisia alennuksia ja sisältävät vakuutusetuja, jotka ovat arvo sinulle.

Yritykset, jotka kirjoittavat yksityisiä henkilöautovakuutuksia Massachusettsissa

Löydä alta luettelo yrityksistä, jotka laativat yksityisiä henkilöautovakuutuksia Massachusettsissa.

Lisäresurssit

Avaa tiedosto, Yritykset kirjoittavat yksityisiä matkustajaautovakuutuksia Massachusettsissa

Miten palkkiosi lasketaan?

Tapahtumavapaa ajohistoria (eli ei onnettomuuksia tai liikennerikkomuksia) johtaa aina pienempään palkkioon.

Vakuutusyhtiöt ryhmittelevät sinut muiden ihmisten kanssa, joilla on samat yleiset riskiominaisuudet - kuten vuosien ajokokemus. Laskeakseen henkilökohtaisen palkkiosi (paljon he veloittavat sinulta) yritys käyttää ryhmällesi peruskorkoa ja mukauttaa sen sitten yksilöllisten riskitekijöiden ja mahdollisten alennusten mukaan. Vakuutusyhtiöt voivat ottaa huomioon todellista vakuutusmaksuasi määrittäessään tekijöitä, kuten vuosien ajokokemuksesi, onnettomuuksiesi määrän ja tyypin, liikennerikkomusten lukumäärän ja tyypin sekä ajamasi ajoneuvon. Vakuutusyhtiöt voivat ottaa huomioon myös muita riskitekijöitä, jos ne ovat riskin kannalta merkityksellisiä ja valtuutetun hyväksymiä.

Kielletyt merkintä- ja luokitustekijät:

Vakuutusyhtiöt eivät saa käyttää tiettyjä tekijöitä vakuuttamiseen tai luokitukseen Massachusettsissa. Vakuutusmerkintä on tapa, jolla yritys päättää, että se haluaa kirjoittaa sinulle politiikan (yrityslajittelee hakijat ihmisryhmiin, joilla on samanlainen riski, ja päättää hyväksyä, evätä tai rajoittaa kattavuutta).Luokitus on tapa, jolla yritys laskee todellisen palkkiosi.Kullekin ryhmälle määräytyy vakuutusyhtiön kyseiseen ryhmään kuuluvilta henkilöiltä maksamien korvausten perusteella. Mitä suuremmat ryhmän keskimääräiset tappiot ovat, sitä korkeammat ovat kyseisen ryhmän tappiot.

Vakuutuksenantajat eivät saa käyttää sukupuolta, siviilisäätyä, rotua, uskontunnustusta, kansallista alkuperää, uskontoa, ikää, ammattia, tuloja, pääasiallista autotallipaikkaa, koulutusta, kodin omistusta, seksuaalista tunnistamista ja sukupuoli-identiteettiä. Yritykset eivät saa käyttää luokituksessa sukupuolta, siviilisäätyä, rotua, uskontunnustusta, kansallista alkuperää, uskontoa, ikää (paitsi 65-vuotiaita tai vanhempia kuljettajia), ammattia, tuloja, koulutusta, kodin omistusta, seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettiä. Vakuutusyhtiöt eivät myöskään saa käyttää kuluttajaraportointitoimistojen luottotietoja vakuuttamiseen tai luokitukseen.

Muista, että jos sinä tai joku puolestasi antaa vakuutusyhtiöllesi vääriä, harhaanjohtavia, harhaanjohtavia tai puutteellisia tietoja autosi kuvauksesta ja huoltopaikasta tai autollasi ajavien henkilöiden nimet, vakuutuksenantajasi voi kieltäytyä maksamasta vakuutusoikeutesi minkä tahansa tai kaikkien Valinnaisten vakuutusosien mukaiset korvausvaatimukset.

Premiumin alentaminen

Kaikki vakuutusehtosi muutokset vaikuttavat palkkioosi. Vakuutettujen autojen vaihtaminen, ajurien lisääminen tai vaihtaminen tai autosi korjaamon sijainnin vaihtaminen voivat kaikki lisätä vakuutusmaksuasi. Sinun tulee myös harkita, oletko sinä tai joku perheenjäsenistäsi luokiteltu riskialttiiksi kuljettajaksi, esimerkiksi kuljettajaksi, jolla on useita onnettomuuksia ja/tai liikennerikkomuksia, vai jolla on alle kuuden vuoden ajokokemus. Jos olet, palkkiosi voi olla korkeampi.

Jos hinnat nousevat, on järkevää ottaa yhteyttä edustajaasi tai vakuutusyhtiöösi saadaksesi selityksen. Sinun tulee myös pitää mielessä, että sinulla on täysi oikeus etsiä sinulle parhaiten sopivaa kattavuutta.

Voit usein alentaa heidän vakuutusmaksuaan miettimällä, mitä valinnaisia ​​vakuutusturvaa todella tarvitset, ja tilanteeseesi parhaiten sopivan kattavuuden:

Törmäys ja kattava

Jos sinulla on alhainen dollariarvoinen auto, et ehkä halua ostaa törmäys- tai kattavaa kattavuutta, ellei lainanantaja vaadi sitä. Mutta ilman tätä vakuutusta vakuutusyhtiö ei voi maksaa onnettomuudesta aiheutuvaa korvausta.

Terveydenhuollon maksut

Sinun tulee harkita huolellisesti valintaasi ostaa sairausvakuutus, jos sinulla on jo sairausvakuutus. Sairausvakuutusta ei välttämättä tarvita, jos sinulla on sairausvakuutus.

Korvaava kuljetus

Jos sinulla on varaa ottaa taksi tai vuokrata auto, kun autosi on liikkeessä törmäyskorjausta varten, et välttämättä tarvitse korvaavaa kuljetusta.

Hinaus ja työ

Jos kuulut Motor Clubiin, et välttämättä tarvitse tätä kattavuutta, koska monet Motor Club -palvelut sisältävät hinauksen ja työn.

Omavastuun valitseminen

Omavastuusi on 500 dollaria, ellet valitse muuta summaa. Voit aina säästää maksussasi valitsemalla korkeamman omavastuun siellä, missä sellainen on tarjolla. Selvittääksesi sinulle oikean omavastuun, päätä, kuinka paljon voit maksaa itse, jos joudut onnettomuuteen tai menetykseen, jossa olet itse syyllinen tai et pysty tunnistamaan toista kuljettajaa.

Ryhmämarkkinointiohjelmat

Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat alennettuja korkoja tiettyjen ryhmien jäsenille. Lisäksi monet ryhmäsuunnitelmat eivät veloita korkoa tai vaadi alkutalletusta.
Ryhmiä voivat sponsoroida työnantaja, kansalaisjärjestö, moottoriklubi, yhdistys, ammattiliitto, luottoliitto jne. Voit tarkistaa useiden eri vakuutusyhtiöiden edustajilta, mille ryhmille vakuutuksenantaja on hyväksytty tarjoamaan alennuksia ja alennusten suuruus. Jokainen hyväksytyn ryhmän jäsen on oikeutettu ryhmäsäästöihin.

Kuinka ajohistoriasi vaikuttaa palkkioosi

Ajohistoriasi on aina suuri tekijä määritettäessä, kuinka paljon maksat. Turvallinen ajaminen ja puhtaan ajohistorian pitäminen alentaa autovakuutusmaksuasi riippumatta siitä, minkä yrityksen valitset.

Yrityksillä on omat sääntönsä, jotka tunnetaan nimellä Merit Rating Plans, joiden avulla määritetään, kuinka ajohistoriasi vaikuttaa palkkiosi. Nämä suunnitelmat alentavat vakuutusmaksuasi vuosien tapaturmattoman ajon perusteella tai korottavat vakuutusmaksuasi onnettomuuksien ja liikennerikkomusten perusteella. Ansioluokitussuunnitelmat edellyttävät vakuutuskomission hyväksyntää.

Vakuutusyhtiön ansioluokitussuunnitelma ei voi:

  • Käytä mitä tahansa onnettomuutta tai liikennerikkomusta, joka on yli 6 vuotta vanha vakuutuksen voimaantulopäivästä tai
  • Korota vakuutusmaksua onnettomuuksista tai liikennerikkomuksista yli 5 vuoden ajalta.

Lisätietoja yksittäisistä vakuutusyhtiöiden Merit Rating Plansista saat ottamalla yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön tai vakuutusasiamieheen.

Merit Rating Board
Merit Rating Board (MRB) on Massachusettsin liikenneministeriön (MassDOT) - RMV-divisioonan osasto. MRB ylläpitää kuljettajan ajorekisteriä, joka koostuu liikennelain rikkomuksista, onnettomuudesta, kassa- ja vakuutuskorvausrekistereistä sekä valtion ulkopuolisista tietueista. Vakuutuksenantajien on raportoitava kaikista onnettomuuksista aiheutuneista onnettomuuksista Merit Rating Boardille (MRB). Vakuutusyhtiö voi saada MRB:ltä virheellisen tapaturman ja vakuutuskorvaustiedot käytettäväksi ansioiden arviointisuunnitelmassaan. Vakuutusyhtiö voi saada tietoja myös toiselta raportoivalta yhtiöltä, eikä sen tarvitse käyttää MRB:n tietoja.

Valitettava tieto tietuestasi

Vakuutuksenantajien on määritettävä, onko kuljettaja yli 50 prosenttia syyllinen onnettomuuteen, käyttämällä niin kutsuttuja vikastandardeja. Nämä standardit koskevat yleisiä onnettomuustyyppejä, joissa sinun oletetaan olevan syyllinen. Esimerkiksi kuljettajien oletetaan olevan yli 50 % syyllisiä, kun he ajavat ajoneuvoa, joka törmää toisen ajoneuvon takaosaan.

Jos yrityksesi toteaa, että olet syyllinen onnettomuuteen, se lähettää sinulle ilmoituksen virheonnettomuuden määrittämisestä. Jos saat virheellisen onnettomuuden määrittelyilmoituksen, jossa on väärä operaattori, soita vakuutusyhtiöösi. Vakuutuksenantajasi ottaa takaisin virheellisen ilmoituksen ja antaa uuden ilmoituksen oikealle toimijalle.

Jos uskot, että olet enintään 50 % vastuussa onnettomuuden aiheuttamisesta, noudata ilmoituksen virheonnettomuuden määrittelystä annettuja ohjeita valittaaksesi päätöksestä valituslautakuntaan. Tämän valituksen jättämisestä peritään 50 dollarin maksu. Sinun on jätettävä valitus 30 päivän kuluessa ilmoituksen virheellisestä tapaturmasta. Jos et tee valitusta ajoissa, saatat menettää valitusoikeutesi.

Jos vakuutusyhtiösi korottaa autovakuutusmaksuasi onnettomuuden vuoksi, sinun on maksettava lisämaksu valituksen käsittelyn aikana tai vakuutus peruuntuu. Jos voitat valituksesi, saat vakuutusyhtiöltäsi hyvityksen tai hyvityksen kaikista maksamistasi vakuutusmaksuista.

Liikennerikkomuksista valittaminen

Jos saat liikennelipun - joka tunnetaan nimellä siviililiikenneviite -, joka saa palkkiosi nousemaan, voit riitauttaa lipun oikeudessa. Lipun kiistämisen säännöt löytyvät lipun kääntöpuolelta. Yleensä sinua kuullaan virkailija-tuomarin tai tuomarin edessä. Jos tuomioistuin toteaa edukseen, sinulta ei peritä korotettua vakuutusmaksua rikkomuksen vuoksi.

Luettelo liikennerikkomuksista, jotka voivat vaikuttaa Premiumiin

Lisäresurssit

Avaa tiedosto, pyydä ajotietueesi RMV:ltä

Avaa tiedosto, Merit Rating Board (MRB)

Avaa tiedosto, Safe Driver Insurance Plan (SDIP)

Avaa tiedosto, valituslautakunta

Peruutat käytäntösi

Jos löydät tarpeitasi paremmin vastaavan vakuutusturvan toiselta vakuutusyhtiöltä, sinulla on oikeus peruuttaa vakuutus milloin tahansa. Jos peruutat vakuutussi ennen sen normaalia päättymispäivää, saatat saada vain osittaisen hyvityksen jo maksamastasi vakuutusmaksusta . Ennen peruuttamista on hyvä tarkistaa asia edustajaltasi tai nykyiseltä vakuutusyhtiöltäsi. Norjarahoitusta myönnetään, kunnes vakuutusyhtiösi vastaanottaa kuitin, joka osoittaa, että ajoneuvon rekisteri-/rekisterikilpi on peruutettu, tai ilmoituksen, että vakuutusturvasi on siirretty toiselle liikenteenharjoittajalle.

Jos aiot uusia vakuutustasi, sinulla on 30 päivää aikaa vaihtaa vakuutusyhtiötä maksamatta sakkoa, kun saat laskun, joka sisältää uuden (arvioimattoman) vakuutusmaksusi ja mahdolliset uudet poikkeamat tai alennukset. Jos teet muutoksen tämän 30 päivän kuluessa, maksat entiselle vakuutusyhtiöllesi suhteutettuna uuteen vakuutusmaksuun, kunnes uuden vakuutusyhtiösi kattavuus alkaa. Jos vaihdat vakuutusyhtiötä 30 päivän jakson jälkeen, saatat joutua maksamaan sakkoa, joka pienenee vakuutusvuoden edetessä riippuen vakuutusyhtiöstä, jolle olet siirtänyt vakuutusturvasi. Sinun tulee kysyä uudelta vakuutusyhtiöltäsi, korvaako se sinulle nämä sakot.

Lisäresurssit

Avaa tiedosto, peruuta ajoneuvosi rekisteröinti (rekisterikilvet)

Puhelin

617-521-7794

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.45-17.00

Osoite

1000 Washington Street
Sviitti 810
Boston, MA 02118

Liittyvät

Autovakuutuksen perusteet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6449

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.