Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (2023)

Guntherin elämä kuulostaa monen ihmisen fantasialta.

Hänellä on henkilökohtainen kokki, joka tarjoilee hänelle pihviillallisia, hän viettää aikaa risteilyllä jahdilla kauniiden bikineihin pukeutuneiden naisten ympäröimänä ja asuu kartanossa, jossa on 27 työntekijää, jotka huolehtivat hänen kaikista toiveistaan ​​ja tarpeistaan.

Ja usko tai älä, Gunther ei ole prinssi tai kuuluisa räppäri… hän on saksanpaimenkoira.

Outo tarina koirasta, josta tuli "maailma".rikkain koiraKun hänen ihailevan omistajansa kreivitär Karlotta Liebenstein kuoli ja jätti hänelle usean miljoonan omaisuutensa, on taltioitu uuteen Netflix-dokumenttisarjaanGuntherin miljoonat.

Sarjassa Maurizio Mian kertoo uskomattoman tarinan, joka on kiehtonut ihmisiä ympäri maailmaa vuosikymmeniä.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (1)

Ja jopa me rakastuimme peliin… hyvin lyhyesti.

Vuoden 1998 kirjassamme oli kokonainen osio, joka oli omistettu koirien taloudelle.

Levyn otsikon allarikkain koira, totesimme kirjassamme: "Saksanpaimenkoira "Gunther" jätti omistajalleen, saksalaiselle kreivitär Carlotta Liebensteinille, 65 miljoonaa dollaria (40 miljoonaa puntaa), ja siitä tuli luultavasti maailman rikkain koira 1990-luvulla.

"'Gunther' asuu Toscanassa, Italiassa ja nauttii matkoista Toscanan maaseudulla kuljettajalla toimivalla avoautollaan BMW:llä, vaikka hänelle määrättiin sakkoja, kun poliisi sai hänet istumaan etupenkillä auton liikkuessa dokumentin kuvauksen aikana. saksalainen tv-kanava ZDF.

”Hänen harrastuksiinsa kuuluu uinti Livornon Bastia-altaassa, jonka kunniapuheenjohtajana hän on. Hänestä tuli myös jalkapalloseuran puheenjohtaja saatuaan kerjääviä kirjeitä rahapulassa olevilta seuroilta.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (2)

Aika villi, eikö? Ja koko maailma yllätti Guntherin tarinan tuolloin.

Näyttää siltä, ​​että haistelimme totuuden kuitenkin melko nopeasti, emmekä esittäneet Guntherin tarinaa uudelleen.

Itse asiassa,rikkain koiraon ennätys, jonka olemme sittemmin lopettaneet seurannan.

Guinnessin ennätyskirjan tiedottaja kertoi lehdistölle vuonna 1999, ettei Guntherin varallisuutta koskevien väitteiden tueksi ollut riittävästi todisteita ja ettei hänellä ollut ennätystitteliä.

Mitä todella tapahtui? Ja miten Gunther nousi sellaiseen mainetta?

SPOILERI VAROITUS: Jos et ole nähnytGuntherin miljoonatmutta aiot katsoa sen, kannattaa ehkä lopettaa lukeminen toistaiseksi.

Mian kertoo lääkärissä, että hänen perheensä oli kreivitär ja hänen poikansa Guntherin läheisiä ystäviä, joka murhasi traagisesti omalta henkensä.

Kun kreivitär kuoli vuonna 1992 ja jätti omaisuutensa koiralleen Gunther IV:lle, hän pyysi Miania, joka oli Guntherin läheinen ystävä, huolehtimaan hänestä.

Omaisuus on välitetty Guntherin sukulinjan kautta ja sarjassa esiintyvä koira on Gunther VI.

Siitä lähtien, ja ilmeisesti täyttääkseen kreivitärten toiveet, Guntherin luottamus on rahoittanut luksusjahtien ja Madonnan entisen Miami-asunnon ostoa, perustanut pop-ryhmän ja julkaissut singlen, jolla hän haukkuu mukana, sekä tehnyt kokeita ihmisillä yrittää selvittää masennuksen syyt.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (3)

Vasta kun dokumentintekijät kertovat Mianille, etteivät löytäneet kreivitärten kuolintodistusta, hän myöntää, että koko juttu on valhetta.

Koira on todellinen, ja rahat, mutta kreivitär ei koskaan ollut, ja hänen poikansa, joka oli niin masentunut, että hän traagisesti riisti henkensä? Häntä ei myöskään koskaan ollut olemassa.

Mutta monimutkainen tarina sai kaikki huijatuksi. Gunther kiinnitti median huomion ympäri maailmaa, esiintyi televisio-ohjelmissa ja sanomalehdissä.

Ja Guntherin tiimi väitti jopa käyttävänsä "stunt-tuplapelejä" matkustaessaan hänen kanssaan pelon vuoksi, että hän joutuisi maineensa ja omaisuutensa vuoksi kohteeksi.

Rahat tulivat itse asiassa Mianin perheeltä, ja Gunther, hänen silloisen tyttöystävänsä koira, inspiroi koko asiaa.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (4)

Gunther ei ole yksin

Gunther ei ole ainoa koira historiassa, jonka oletetaan rikastuneen omistajansa kuoleman jälkeen.

Vuoden 1998 kirjamme koiratalouden osiossa raportoimme myösarvokkain koira, toinen levy, jota emme enää valvo.

Siinä luki: "Suurin koiralle koskaan jätetty perintö oli 15 miljoonaa dollaria (12,4 miljoonaa puntaa), jonka Ella Wendel New Yorkista, USA:sta testamentaa tavalliselle villakoiralleen Tobylle vuonna 1931."

Kun Gunther hylättiin vuonna 1999, titteli palasi Tobylle, joka oli pitänyt titteliä vuosikymmeniä perittyään nyt 282 miljoonaa dollaria (234,6 miljoonaa puntaa).

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (5)

Tarina Tobysta ja Wendelistä on yhtä kiehtova. Hän oli nimensä neljäs (tai viides, tilit vaihtelevat) ja yhden New Yorkin rikkaimman naisen rakas lemmikki.

Ella oli kuuden sisaruksensa kanssa perinyt kiinteistösalkun, jonka arvo olisi nykyään miljardeja dollareita.

Heidän isänsä oli rohkea keinottelija, jonka upea 5th Avenue -koti oli kulta-ajan korkean yhteiskunnan keskus, mutta hänen lapsensa näyttivät olevan haluttomia ottamaan riskejä, taloudellisia tai henkilökohtaisia.

He eivät koskaan myyneet omaisuutta tai lainanneet rahaa tehdäkseen sijoituksia; ne kiinnittyivät enimmäkseen samoihin vuokralaisiin samoihin yhä rappeutuneempiin ja vanhoihin rakennuksiin.

He eivät luottaneet omaisuuksia etsiviin vieraisiin, he eivät koskaan menneet naimisiin ja heillä oli vain vähän ystäviä. 1930-luvun alussa Ella oli Wendel-klaanin ainoa eloonjäänyt, ja hän asui perheen kodissa Tobyn ja kourallisen palvelijoiden kanssa.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (6)

Hänen puutarhan seinien yli kohoavien pilvenpiirtäjien toimistotyöntekijät olivat tottuneet etäiseen harmaakarvaiseen vanhaan miljonääriin, joka ulkoiluttaa valkoista koiraansa. Kun hän kuoli ilman perillisiä vuonna 1931, hänen testamenttinsa aiheutti paljon julkista spekulaatiota.

Useat "kauan kadonneet sukulaiset" ja kuvitellut salaiset lapset yrittivät nostaa asiansa tuomioistuimissa, mutta lopulta heidät hylättiin. Omaisuus jaettiin eri hyväntekeväisyysjärjestöjen ja yliopistojen kesken.

Saatat ihmetellä, mistä Toby tulee tähän? Totuus on, että hän ei. Ei ole selvää, milloin legenda miljonäärikoira Tobysta ilmestyi ensimmäisen kerran (jos ei muuta, hänen nimensä kirjoitettiin "Tobey"), mutta näyttää siltä, ​​​​että sillä ei ole sen enempää todellisuutta kuin Guntherin miljoonat.

Joten miksi ihmiset (näyttää siltä, ​​että me mukaan lukien) ovat niin innokkaita uskomaan tarinoita miljonääreistä?

Vaikka me kaikki tunnemme ajatuksen varakkaiden eksentrinen sanonnasta "jätä kaikki kissalle", heidän sukulaistensa vihaksi, sinun voi olla vaikea löytää todellista esimerkkiä.

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (7)

Kysyimme GWR:n lakimieheltä Raymond Marshallilta, oliko sellainen edes mahdollista, ja hän oli skeptinen.

"Vaikka lait voivat vaihdella maittain, lemmikki ei yleensä voi suoraan periä rahaa omistajaltaan", hän sanoi.

”Rahaa voi kuitenkin jättää lemmikkiä varten säätiöön, johon on nimetty joko yksi tai valittu määrä ihmisiä hoitamaan rahoja.

”Nämä ihmiset voisivat sitten käyttää rahat parhaaksi katsomallaan tavalla eläimen hoitoon.

"Joten, luulen, että Guntherin tarina olisi voinut käydä läpi… jos se olisi ollut laillista."

Totuus maailman rikkaimman koiran takana ja Gunther's Millionsin tähti Netflixissä (8)

Mistä idea siinä tapauksessa tulee? Luulisi, että kun Ella Wendel kuoli, lehdistö olisi ainakin viitannut tropiikkiin, mutta nykyaikaisten sanomalehtien haku ei löydä mitään. Tämä viittaa siihen, että se ajateltiin jonkin aikaa 1931 ja 1950-luvun alun välillä, jolloin lemmikkien perilliset esiintyvät lukuisissa sitcomissa ja sarjakuvissa.

Yksi todennäköinen ehdokas on nykyään vähän tunnettu hullukomedia Rhubarb, jonka keskiössä on samanniminen kissa, joka perii pääliigan baseballjoukkueen eksentriseltä myöhäiseltä omistajaltaan.

Sen kirjoitti humoristi H Allen Smith vuonna 1946, ja se sai onnistuneen elokuvasovituksen vuonna 1951. Ei todellakaan näytä siltä, ​​että Tobey, iäkäs villakoira, muuttui Tobyksi, miljonäärikoiraksi, vasta joskus tuon päivämäärän jälkeen.

Haluta lisää? Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissamme pysyäksesi ajan tasalla kaikesta Guinnessin ennätystenkirjasta! Löydät meidät osoitteestaFacebook,Viserrys,Instagram,TikTok,LinkedIn, jaSnapchat Discover– mukaan lukien syvällisyytemmeUtelias tapauskirjasarja.

Älä unohda, olemme myös mukanaYouTube!

Eikö vieläkään riittänyt? Seuraalinkki tähänostaaksesi uusimman kirjamme, joka on täynnä tarinoita upeista ennätysten rikkojistamme.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 17/09/2023

Views: 6336

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.