Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (2023)

SisäänTerraria, lähitaistelurakenne houkuttelee monia erilaisia ​​pelaajia yhdeksi pelin suosituimmista luokista. Loppujen lopuksi vihollisten perässä juoksemisessa on jotain tyydyttävää, kun teet niille vahinkoa. Tässä on oppaamme Terrarian parhaista lähitaisteluvaihtoehdoista, mukaan lukien parhaat panssarit, aseet ja tarvikkeet, joita haluat hankkia päästä lähelle ja henkilökohtaisesti.

Terraria lähitaisteluluokka: Yleiskatsaus

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (1)Lähitaistelurakenne on kiistatta paras luokka Terrariassa, sillä se on erittäin voimakas vahinko ja puolustuskyky. Oikealla asetuksella sillä voi olla myös kunnolliset joukonhallintaominaisuudet asioiden pyöristämiseksi. Lähitaisteluluokan suurin haittapuoli on, että sinun on usein oltava hyvin lähellä vihollisia tehdäksesi merkittäviä vahinkoja, mikä asettaa sinut vaaraan ja asettaa mekaanisen tietosi koetukselle, koska sinun on reagoitava vaurioihin paljon nopeammin kuin kantamaiset kollegaasi. .Yksi lähitaistelurakennuksen valinnan eduista Terrariassa on laajat vaihtoehdot panssariin, aseisiin ja tarvikkeisiin. Tämä tarkoittaa, että ketään ei ole lukittu tiettyyn asetelmaan, joten pelaajat voivat valita useiden eri pelityylien ja lähestymistapojen joukosta.

Parhaat panssarit lähitaisteluihin Terrariassa

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (2)Terrarialla on laaja valikoima erilaisia ​​panssarisarjoja, joita pelaajat käyttävät eteneessään pelin vaiheissa, mutta vain jotkin pelin panssarikappaleet voivat hyödyttää lähitaisteluhahmoa suuresti. Tässä osiossa opit joitakin panssarisarjoja, jotka voivat auttaa sinua selviytymään useimpien, ellei kaikista, Terrarian vihollisista.

Kultainen panssari

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (3)Pelin alussa pelaajat, jotka haluavat jatkaa lähitaistelua, voivat aloittaa puupanssarisarjalla. Mutta viholliset tunkeutuvat pian tämän panssarin läpi nopeasti, varsinkin kun pelaaja kaivautuu syvälle Terrarian maanalaisiin biomeihin. Pelaajien on ihanteellista asettaa yksi tavoitteistaan ​​kerätä tarvittavat materiaalit kultaisen panssarin luomiseksi mahdollisimman pian. Tässä panssarisarjassa on kolme osaa: Gold Helmet, Gold Chainmail ja Gold Greaves. Lisäksi pelaajat voivat pudottaa kultakypärän Shimmeriin muuttaakseen sen muinaiseksi kultakypäräksi. Mutta ainoa asia, joka muuttuu, on kypärän ulkonäkö. Koko Gold Armor -sarjan käyttäminen antaa käyttäjälle +16-puolustuksen. On tärkeää mainita, että tämä panssarisarja ei anna hahmolle erikoistehosteita. Pelaajien on myös kerättävä 90x kultaharkkoja valmistamalla 360x kultamalmia luodakseen kaikki tämän panssarisarjan osat.ÄLÄ missaa sitä:Kuinka saada Tech Armor In Sons Of The Forest

Platina panssari

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (4)Hieman parempi panssarisarja kuin Gold Armor on Platinum Armor. Siinä on myös kolme osaa: Platinum Helmet, Platinum Chainmail ja Platinum Greaves. Kuten Gold-serkkunsa, Platinum Armor -sarja ei anna käyttäjille erikoistehosteita. Mutta sen puolustus on +20, joten se on hieman parempi valinta kuin kultainen panssarisarja. Kaikkien Platinum Armor -sarjan osien valmistaminen vaatii pelaajien keräämään 75x Platinatankoja, jotka on valmistettu yhdistämällä 300x Platinamalmia uunista.

Sula Panssari

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (5)Molten Armor voi olla seuraava panssarisarja lähitaistelupelaajille, jotka etenevät Gold- tai Platinum Armor -sarjasta. Siinä on kolme osaa: Molten-kypärä, Molten Breastplate ja Molten Greaves. Molten Armorin jokaisen palan käyttäminen antaa pelaajille +25-puolustuksen. Tämä luku on myös kaikkien Hardmodea edeltävien panssarisarjan korkein puolustus. Mutta se tekee jokaisesta panssarikappaleesta myös melko haastavan hankkia. Lisäpuolustuksen lisäksi koko panssarisarjan käyttäminen antaa käyttäjälle seuraavat bonustehosteet:

 • +17% lähitaisteluvaurio
 • +7% lähitaistelunopeus
 • +7% lähitaistelun kriittisen osuman mahdollisuus
 • Immuniteetti tulipaloon! debuff
 • Palopolku tulee näkyviin, kun pelaaja kävelee/juoksee (aseta bonus)

Pelaajien on yhdistettävä 45 x Hellstone Bar 135 x Hellstone Oren luomisesta.

Pyhitetty Armor

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (6)The Hallowed Armor liittyy joukkoon yhdeksi parhaimmista panssarisarjoista lähitaisteluihin Terrariassa. Ole varovainen, sillä tässä panssarisarjassa on myös Ranged- ja Summoner-versiot. Lähitaistelukokoonpanoa varten pelaajien on kerättävä kolme panssariosaa: Pyhän lautasen posti, Pyhitetty naamio ja Pyhitetty naamio. Pyhän kypärän, Hallowed Hoodin tai Hallowed Headrearin luominen ja käyttäminen antaa käyttäjälle ranged-, magic- tai summonbonuksia lähitaisteluluokan etujen sijaan. Koko Hallowed Armor -sarjan käyttäminen antaa hahmolle myös seuraavat tehosteet ja tilastot:

 • +50 peruspuolustus
 • +7% kriittinen osumamahdollisuus
 • +7% vahinko
 • +8% liikenopeus
 • +10% lähitaisteluvaurio
 • +10 % lähitaistelun kriittisen osuman mahdollisuus
 • +10% lähitaistelunopeus
 • Saa immuniteetin vihollisen ensimmäiselle iskulle (vaikutus kestää 30 sekuntia) (set bonus)

Pelaajien on kerättävä 54x Hallowed Bars kukistamalla mekaaniset pomot valmistaakseen kaikki tämän panssarisetin osat.ÄLÄ missaa sitä:Kolme terrariapomoa, joita useimmat eivät ole koskaan nähneet

Beetle Armor

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (7)Beetle Armor ei ehkä ole Terrariaan esteettisesti miellyttävin panssari, ja se hyödyttää lähitaistelurakennetta hyvin. Siitä huolimatta se tarjoaa käyttäjälle tehosteita ja tilastoja, jotka jäävät vain Solar Flare Armorin alle. Se on myös Hardmode-panssarisarja, ja pelaajat voivat viljellä sen materiaaleja vasta voitettuaan Golem-pomon. Sen kolme osaa ovat Beetle Helmet, Beetle Leggingsit ja Beetle Scale Mail. Pelaajat voivat myös vaihtaa Beetle Scale Mail -postin Beetle Shelliin. Tämä lisää panssarin peruspuolustusta, mutta se vähentää myös saatuja etuja. Kun hahmo käyttää Beetle Scale Mail -panssaria, hän saa seuraavat tehosteet ja tilastot:

 • 61 peruspuolustus
 • +14% lähitaisteluvaurio
 • +12% lähitaistelua ja liikenopeutta
 • Avustukset lisääntyivät aggrossa

Jos pelaaja valitsee Beetle Shellin, sarja tarjoaa seuraavat tehosteet ja tilastot:

 • 73 peruspuolustus
 • +11% lähitaisteluvaurio
 • +11% lähitaistelua ja liikenopeutta
 • Lisää aggroa entisestään

Kolmen Beetle Armor -sarjan kappaleen luominen edellyttää, että pelaajat keräävät 18x ​​Beetle Armor -kuoria, koko Turtle Armor -sarjan (valmistettu luomalla 54x klorofyyttitankoja) ja 3x kilpikonnankuoria.

Solar Flare Panssari

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (8)Solar Flare Armor on luultavasti paras päätepanssari Melee-rakennukselle Terrariassa. Pelaajat voivat hankkia nappulat vasta voitettuaan Moon Lordin, ja koko setti antaa käyttäjälle lähitaisteluasteen tehosteita. Solar Flare Armorin jokaisen palan käyttäminen antaa seuraavat tehosteet ja tilastot:

 • 78 peruspuolustus
 • +26 % lähitaistelun kriittisen osuman mahdollisuus
 • +29% lähitaisteluvaurio
 • +15% lähitaistelua ja liikenopeutta
 • +3 hv/s eliniän regenerointi
 • +900 aggro
 • Kaksoisnapauttamalla vasenta tai oikeaa painiketta panssarin ollessa täysin ladattuna saat hahmon latautumaan ja vahingoittamaan vihollisia suorassa linjassa (set bonus)

Kolme osaa, jotka pelaajien on käytettävä saadakseen nämä edut, ovat Solar Flare -kypärä, Solar Flare Breastplate ja Solar Flare -leggingsit. Jokaisen kappaleen tekemiseen tarvitaan 36x Luminite-palkkia ja 45x aurinkofragmentteja (saatavilla voittamalla aurinkopilarin).

Parhaat aseet lähitaisteluihin Terrariassa

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (9)Terraria's Rangersilla on jouset ja aseet, Summonersilla on kätyrinsä, ja lähitaisteluhahmoilla on miekkoja, keihäitä ja... jojoja. Kuten oikean panssarisetin valinnassa, pelaajat voivat valita erilaisista lähitaisteluaseista, jotka sopivat heidän ainutlaatuiseen pelityyliinsä, ja luovuus voi viedä pitkälle.

Amazon

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (10)Amazon on hyvä valinta lähitaistelurakennukseen Terrariassa niille, jotka haluavat silti tavoittaa vihollisia kohtuullisen kaukaa. Siinä on käyttäjälle seuraavat tilastot:

 • 18 lähitaisteluvauriota
 • 3,75 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus

Pelaajien täytyy matkustaa maanalaisen viidakon biomiin kerätäkseen tarvittavat materiaalit tämän varhaisen pelin yoyon tekemiseen. Materiaalit ovat 8 x Rich Mahogany, 12 x Stinger, 9 x Jungle Spore ja 1 x Vine.

Ruohonkorsi

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (11)Pelaajat, jotka haluavat päästä lähelle vihollisia ja heillä on sama hyökkäysvoima kuin Amazonilla, voivat käyttää ruohonterämiekkaa. Tällä aseella on seuraavat tilastot ja tehosteet:

 • 18 lähitaisteluvauriota
 • 4,5 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Mahdollisuus myrkyttää vihollisia osuman jälkeen
 • Ammuttaa Leaf Blade ammuksen, jossa on 20 panssarin tunkeuma miekkaa heiluttaessa

Amazonin tapaan pelaajien täytyy matkustaa maanalaisen viidakon biomiin kerätäkseen materiaalia ruohonterää varten. Se tarvitsee 12x Stingers, 15x Jungle Spore ja 3x Vines.Kärki:Luo ruohonterä pelin alussa, jos aiot tehdä Night's Edgen. Ruohonterä on yksi neljästä aseesta, joita tarvitaan Night's Edgen luomiseen.

Starfury

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (12)Pelaajat, jotka haluavat aseen, jonka perusvauriotilasto on korkeampi kuin Amazonilla tai Blade of Grassilla, voivat valita Starfuryn seuraavaksi lähitaisteluasekseen. Se tarjoaa seuraavat tilastot ja tehosteet:

 • 25 lähitaisteluvaurio
 • 5 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Kutsuu toisinaan tähden taivaalta vahingoittaakseen vihollisia

Starfury on saatavilla vain avaamalla Skyware Chests, Azure Crates tai Sky Crates. Myös putoavan tähden jäähtyminen on 0,67 sekuntia. Tänä jäähtymisjaksona Starfurya käyttävä hahmo ei voi vaihtaa esineitä tai katsoa muihin suuntiin.Huomautus:Starfury on yksi monista miekoista, jotka vaaditaan Zenithien luomiseen.

Yön reuna

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (13)Night's Edge on ase, joka on saatavissa vasta kun olet voittanut Hardmodea edeltävän pomo Skeletronin. Sen varustaminen ja käyttäminen antaa hahmolle seuraavat tilastot ja tehosteet:

 • 40 perusmele-vauriota
 • 4,5 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Violetti vinoviivan jatke ilmestyy aina, kun pelaaja heilauttaa asetta tavoittaakseen ja vahingoittaakseen vihollisia tavallista kauempaa

Night’s Edgen luominen on melkoinen saavutus, koska se vaatii pelaajien yhdistämään neljä asetta Demonin tai Crimson Altarin edessä. Nämä neljä asetta ovat Ruohonterä, Blood Butcherer, Muramasa ja Volcano.

Sunfury

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (14)Sunfury on erittäin hidas hyökkäysnopeus. Se kuitenkin kompensoi hitautensa keskimääräistä paremmalla perushyökkäysvoimalla. Sen tilastot ja vaikutukset ovat:

 • 64 lähitaisteluvaurio
 • 6,75 takaisku
 • 11 % kriittisen osuman mahdollisuus
 • Mahdollisuus hakea On Fire! debuffa osuma vihollisille

Pelaajien on etsittävä The Underworldista Shadow Chest, jossa on Sunfury. Vaihtoehtoisesti tämä ase voi esiintyä myös Obsidian Lock Boxesissa ja Hellstone Cratesissa.

Dao of Pow

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (15)Toinen tapa olla osa tätä Terraria Melee -luokan parhaiden aseiden luetteloa on Dao of Pow. Sillä on vahvempi perushyökkäystila kuin Sunfurylla samalla swing-animaationopeudella.Tämän aseen tilastot ja tehosteet ovat:

 • 100 lähitaisteluvauriota
 • 6 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • 80 %:n mahdollisuus käyttää Confused-debuffia osumavihollisiin

Dao of Pow myös vahingoittaa jatkuvasti vihollisia, joihin sen osumalaatikko osuu, kun ase on poissa. Pelaajat voivat myös viivyttää tämän lyönnin paluuta muutamalla ylimääräisellä sekunnilla tehdäkseen lisävahinkoa vihollisille. Dao of Pow'n luominen vaatii 7x Soul of Nightin, 7x Soul of Lightin, 1x Dark Shardin ja 1x Light Shardin. Nämä materiaalit osoittavat myös, että pelaaja voi tehdä tämän aseen vain Hardmode-tilassa.

True Night's Edge

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (16)The True Night’s Edge on päivitetty versio Night’s Edge -miekkasta. Se on myös edeltäjänsä Hardmode-versio. Sen käyttäminen antaa käyttäjälle seuraavat tilastot ja tehosteet:

 • 70 perustan lähitaisteluvaurio
 • 4,75 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Vihreä vinoviiva näkyy aina, kun pelaaja heilauttaa asetta päästäkseen ja vahingoittaakseen vihollisia tavallista kauempaa.

True Night’s Edgen luominen vaatii pelaajien yhdistämään 20x Soul of Fright-, 20x Soul of Might- ja 20x Soul of Sight -pelit aseen edeltäjään lähellä Mythril- tai Orichalcum-alasin.Huomautus:True Night's Edge on yksi Terra Bladen tekemiseen tarvittavista materiaaleista.

Terra Blade

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (17)Kuten Night's Edge ja True Night's Edge, Terra Blade on samanlainen vaikutus kuin näiden kahden aseen käyttäminen. Se kuitenkin tarjoaa käyttäjälle vahvemmat tilastot, jotka ovat:

 • 85 lähitaisteluvaurio
 • 6.5 takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Vinoviivan jatke ilmestyy aina, kun pelaaja heilauttaa asetta tavoittaakseen ja vahingoittaakseen vihollisia tavallista kauempana.

Ylimääräinen vinoviiva jakaa 100 % aseen aiheuttamista vaurioista, ja se ulottuu pidemmälle kuin Night's Edgen tai True Night's Edgen viivat. Se käyttää myös buffeja ja muita soittimen tehosteita. Terra Bladen luominen edellyttää, että pelaajat yhdistävät True Night's Edgen, True Excaliburin ja Broken Hero Swordin lähellä Mythril- tai Orichalcum Anvil -alustaa.

Aamunkoite

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (18)Daybreak on keihäs, jonka hyökkäysvoima on vain Zenithiä pienempi. Tämä Hardmode- ja endgame-ase ampuu ammuksia, jotka eivät vaadi ammuksia tai manaa. Sen tilastot ja vaikutukset ovat:

 • 150 lähitaisteluvaurio
 • 5 Takaisku
 • 4 % kriittinen osumamahdollisuus
 • Mahdollisuus soveltaa Daybroken-debuffia osumiin vihollisiin

Daybroken-debuff aiheuttaa -25 henkeä aiheutetuille vihollisille. Debuff myös pinoutuu jopa 8 kertaa, jolloin debuffoiduille vihollisille jaetaan enintään 200 HP/neljännessekunti. Aseen räjähdyksen aiheuttama lyöntilohko saa alueen räjähtämään. Daybreakin luominen edellyttää, että pelaajat keräävät 18x ​​aurinkofragmentteja ja yhdistävät nämä materiaalit muinaisen manipulaattorin lähellä.

Zenith

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (19)Zenith on pelin paras lähitaisteluase. Sen korkeat DPS-ominaisuudet ja vahva lähitaisteluvaurion muuntaja kilpailevat vain tämän aseen valmistamisen vaikeudesta. Meillä on jo opas Zenithin luomiseen,jonka löydät täältä.

Parhaat asusteet lähitaisteluihin Terrariassa

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (20)Terrariassa lähitaistelurakentamista harjoittavat nauttivat usein lisävarusteiden, kuten Cloud in a Bottle tai Feral Clawsin, varustamisesta. Mutta näiden lisälaitteiden lisäksi, joita pelaajat voivat löytää pelin varhaisessa vaiheessa, he voivat harkita myös loppupelitarvikkeita, kuten:

Nouseva Insignia

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (21)Soaring Insignia on lisävaruste, joka on saatavissa vain Hardmodessa ja kukistamalla Valon keisarinna. Erityisesti pelaajien tulee hankkia aarrepussi-niminen pisara pomolta ja avata se. Soaring Insignia tulee 100 %:n todennäköisyydellä esiin laukusta, toisin kuin muut esineet, jotka voivat tulla ulos pussista. Soaring Insignian käyttäminen antaa käyttäjille seuraavat tehosteet:

 • Lisää hyppynopeutta
 • Antaa äärettömän siipi- ja rakettikenkälennon
 • Lisää liikenopeutta

Myyttien viehätys

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (22)Toinen Hardmode-lisävaruste, Myyttien charmi, on saatavissa vain tekemällä Band of Regeneration ja viisasten kiven Tinkerer's Workshopissa. Sen käyttäminen antaa käyttäjälle seuraavat vaikutukset:

 • Lisää HP/s regeneraatiota
 • Vähentää parantavan juoman jäähtymistä

Tähti Veil

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (23)Star Coakin ja Cross Necklace -tarvikkeiden yhdistäminen Tinkerer’s Workshopissa tuottaa tähtihuunun. Seuraavat vaikutukset ovat voimassa niin kauan kuin pelaaja käyttää tätä lisävarustetta:

 • Tähdet putoavat vahingoittaakseen lähellä olevia vihollisia, jos niiden käyttäjä tekee vaurioita
 • Lisää voittamattomuuden aikaa vaurion ottamisen jälkeen

Frozen Shield

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (24)Pelaajat voivat saada Frozen Shieldin vain voitettuaan Planteran pomon. Se tarjoaa käyttäjälle yhdistetyt vaikutukset materiaaleistaan, joita ovat Paladin’s Shield ja Frozen Turtle Shell. Erityisesti nämä vaikutukset ovat:

 • Immuniteetti takaiskua vastaan
 • Kuori ilmestyy, kun käyttäjä on alle 50 % HP
 • Kun kuori on aktiivinen, se vähentää tulevia vahinkoja 25%
 • Jos toinen pelaaja on samassa maailmassa, 25 % Frozen Shieldin kantajalta saaduista vahingoista menee tälle pelaajalle (kunhan toisen hahmon teho on yli 25 % HP)

Taivaallinen kuori

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (25)Celestial Shell -kuoren saa vasta kun Golem-pomo on voitettu. Siinä yhdistyvät materiaaliensa, taivaankiven ja kuunkuoren, tarjoamat tehosteet. Näitä vaikutuksia ovat:

 • Taivaallinen kivi:+10% lähitaistelunopeus, +10% vahinko, +2% kriittinen osumamahdollisuus, +1 HP/s elinkaari, +4 puolustus, +15% kaivosnopeus, +0,5 Minionin takaisku
 • Kuun kuori:Muuttaa käyttäjästä ihmissusi yöllä ja merfolk vesistöihin saapuessaan sekä +2 % lähitaistelun kriittisen osuman mahdollisuus, +5,1 % lähitaisteluvaurio, +5,1 % lähitaistelunopeus, +5 % liikenopeus, +3 puolustus , +0,5 hv/s eliniän palautuminen ja pieni nousu hyppykorkeuteen ja -nopeuteen

Kuten Frozen Shield ja Star Veil -tarvikkeet, pelaajien on yhdistettävä taivaallinen kivi ja kuun kuori Tinkerer's Workshopissa saadakseen taivaallisen kuoren.

Fire Gauntlet

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (26)Pelaajat voivat valmistaa Fire Gauntlet -lisävarusteen voitettuaan mekaaniset pomot. Sen käyttäminen antaa käyttäjälle seuraavat vaikutukset:

 • Aseiden käyttö lähettää nyt oransseja valohiukkasia, jotka mahdollistavat alueen lyhyen valaistuksen
 • Aiheuttaa Hellfiren debuffin osumille vihollisille
 • +100% takaisku
 • +12% vahinko
 • +12% hyökkäysnopeus
 • +10% koko tietyissä aseissa
 • Mahdollistaa automaattisen swingin kaikille aseille

Fire Gauntletin luominen edellyttää, että pelaajat yhdistävät Magma Stone - ja Mechanical Glove -tarvikkeet Tinkerer's Workshopissa.

Vinkkejä ja temppuja

Terraria Melee Build Guide: parhaat aseet, panssarit, tarvikkeet ja paljon muuta (27)Terrarian parhaan lähitaistelurakenteen käyttäminen voi silti olla haastavaa joillekin pelaajille, jos he eivät käytä luokan kykyjä ja ominaisuuksia täysimääräisesti. Joten tässä on joitain vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa seuraavan kerran, kun pääset lähelle:

 • Paras hyökkäyksesi on hyvä puolustus. Aseta etusijalle hahmosi puolustustilan parantaminen, jotta voit selviytyä pidempään ja tehdä lopulta enemmän vahinkoa vihollisille, varsinkin kun sinun on paljon vaikeampi välttää tulevaa vahinkoa.
 • Sitoudu ensin toiselle luokalle. Ei ole häpeä valita Ranged- tai Summoner-luokka pelin varhaisessa vaiheessa ennen lähitaisteluversion valitsemista, varsinkin jos sinulla on tarvikkeita kyseisiin luokkiin. Tämä antaa sinulle lisäpotkua, joka voi auttaa pääsemään yli varhaisen pelin esteistä.
 • Kasaa juomia. Vihollisten lähelle pääseminen tarkoittaa, että sinuun saattaa osua enemmän kuin muihin luokkiin. Sinun tulee valmistautua siihen, kun HP:si laskee vaaralliselle tasolle, ja tietää etukäteen, mitä vaihtoehtoa käytät seuraavaksi.

Jos haluat laittaa Terraria lähitaisteluluokan koetukselle, voit kokeilla sitä nyt yhdellä omistetuista Terraria-palvelimistammetässä.

FAQs

What is the best armor for melee pre-Plantera? ›

The Turtle Armor is a popular Pre-Plantera set for melee characters because it reflects the damage enemies do to you pre-mitigation. It is somewhat hard to acquire because you need a lot of Chlorophyte to craft it.

What is the best pre Hardmode armor for melee? ›

Molten Armor is by far the best pre hardmode armor for maximum defense in Terraria. Acquiring the armor is not an easy task as players will need to have a lot of Hellstone Bars, Hellstones, and Obsidian materials.

What is the best melee accessory in Terraria 1.4 pre Moon Lord? ›

Accessory-wise I highly recommend the Fire Gauntlet. Using Emblems might also help with damage. For modifiers use Menacing for damage, Warding for defense, Lucky for critical hits, or Violent for melee weapon speed.

Is Zenith affected by melee speed? ›

Thus, a higher attack speed will cause less swords besides the Zenith to appear, and lower attack speed will cause more to appear. With high enough attack speed, it is possible for only the Zenith itself to appear.

What is the best endgame melee armor in Terraria? ›

The Solar Flare Armor is arguably the best endgame armor for the Melee build in Terraria. Players can only acquire the pieces after defeating the Moon Lord, and the full set grants the user melee weapon boosts. Wearing every piece of the Solar Flare Armor grants the following effects and stats: 78 base defense.

What melee weapon is good against Plantera? ›

Melee - Death Sickle is the best melee weapon. The Yelets yoyo can also significantly damage Plantera, forcing her into her second phase reasonably quickly, especially when paired with a Yoyo Bag.

Can you get armor polish before Plantera? ›

Tips. After defeating Plantera, Blue Armored Bones will begin to spawn in excessively high numbers in the Dungeon, enabling a player to obtain Armor Polish much easier than before Plantera. If Plantera has not been defeated yet, Armor Polish can still be obtained from Armored Skeletons.

What is the most op melee weapon in Terraria? ›

Night's Edge is the best sword available in pre-Hardmode. It's a powerful melee weapon that can be swung rapidly, dealing high damage to enemies. It can also be used to craft the True Night's Edge in Hardmode, which has an even higher damage output.

Is Corruption or Crimson better for melee Terraria? ›

Crimson armor gives you the Health Regen, and some good items are the Crimson Cloud and Panic Necklace. Corruption armor gives you a Melee speed Boost, and some good items are the Vilethorn and Band of Starpower.

What are the best accessories for melee speed in Terraria? ›

The maximum increased attack speed (for melee) is +158.1% using Monk's Bushy Brow Bald Cap (20%), Shinobi Infiltrator's Torso (20%), Solar Flare Leggings (15%), Exquisitely Stuffed (buff) (10%), Tipsy (buff) (10%), and the five accessories Feral Claws (12%), Power Glove (12%), Mechanical Glove (12%), Celestial Shell ( ...

What is the most powerful set in Terraria? ›

Solar Flare is the best armor in the game in terms of defense alone. The only way to craft it is with Luminite bars that are dropped by the final boss and Solar Fragments which are dropped by the pillars you get before the final boss.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 28/07/2023

Views: 6177

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.