Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (2023)

Terrariaon peli, jossa kaikki on tutkimista. Kun tutkit maailmaa, kohtaat monenlaisia ​​voimakkaita vihollisia. Voittaaksesi nämä haasteet, sinulla on oltava käytössäsi laaja valikoima aseita ja työkaluja, joista jokainen soveltuu erilaisiin tilanteisiin ja vihollisiin.

AIHEUTTAA:Menestyneimmät indie-pelit

Niin monien eri asevaihtoehtojen vuoksi voi kuitenkin olla vaikea tietää, mitkä niistä ovat todella tehokkaimmat ja tehokkaimmat. Kuten kaikki Terraria-veteraanit tietävät, oikeat aseet ovat käytettävissäsi, kun otat vastaan ​​pelin kovimmatkin haasteet. Olitpa kohtaamassa vihollislaumoja tai hankalaa pomoa vastaan, vahvan ja tehokkaan aseen saaminen joka tilanteeseen voi olla vaikeaa. Jotkut erottuvat kuitenkin tässä suhteessa, koska ne eivät ainoastaan ​​aiheuta valtavia vahinkoja, vaan ovat myös erittäin monipuolisia suureen osaantämä upea 2D-tasohyppely.

10 Yön reuna

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (1)

Night's Edge on yksi vahvimmista esikovan tilan aseista Terrariassa. Se on terä, joka voidaan valmistaa käyttämällä muita miekkoja, jotka olet saattanut jo hankkia matkasi aikana, yhdistämällä ne demonialttarilla.

Night's Edge tekee erittäin vankan 40 lähitaisteluvaurion nopealla swingin nopeudella. Labor of Love -päivityksessä saama buff lisäsi hieman enemmän kantamaa ja paljon enemmän vahinkoa tehden siitä tehokkaasti fanien suosikin. Lisäksi Night's Edgen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä suositun valinnan Terraria-fanien keskuudessa. Siitä tulee kuitenkin käytännössä hyödytön Hardmodessa, koska sinulle esitetään useita parempia vaihtoehtoja.

9 Life Drain

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (2)

Life Drain on maaginen ase, jolla on kunnollinen mahdollisuus pudottaa Crimson Mimic Hardmoden aikana. Ammuttaessa Life Drain voi kohdistaa useita vihollisia ja vahingoittaa niitä, samalla kun se parantaa sinut pienellä määrällä terveyttä. Tämä tekee Life Drainista loistavan valinnan, jos haluat pysyä liikkuvana taistelun aikana tai pysyä turvallisen etäisyyden päässä vihollisista.

Aiheeseen liittyvä:Parhaat Side-Scrollers, paremmuusjärjestykseen

Lisäksi Life Drainilla on ainutlaatuinen muotoilu, joka erottaa sen muista Terrarian aseista. Sen parantumiskyky tekee siitä hyödyllisen aseen kovien vihollisten kohtaamiseen varhaisen Hardmoden aikana, koska se voi auttaa sinua pysymään hengissä samalla kun teet paljon vahinkoa. Voit saada parempia aseita käynnissä hyvin pian, mutta pre-plantera-vaiheessa se on yksi parhaista aseista.

8 Kuoleman sirppi

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (3)

Death Sickle on lähitaisteluase, joka voidaan saada tappamalla Reapers auringonpimennyksen aikana. Sen todennäköisyys on 2,5 %, että vihollinen pudottaa sen, joten se on suhteellisen harvinainen löytö. Kun sitä käytetään, Death Sickle luo joukon pyöriviä purppuraisia ​​ammuksia, jotka voivat kulkea lohkojen ja vihollisten läpi, mikä tekee siitä loistavan valinnan vihollisten ryhmien tai suojan taakse piilotettujen vastustamiseen.

Se on erittäin tehokas käytettäväksi Pirates Invasionin kaltaisissa tapahtumissa, joissa voit turvallisesti piiloutua bunkkeriin samalla kun käytät tätä asetta vastaan ​​tulevien aaltojen poistamiseen. Sen äärimmäinen monipuolisuus ja kyky pysyä hyödyllisenä myös loppupelin aikana tekevät tästä yhden vahvimmista aseista, joita Terraria voi tarjota. Death Sickle ei kuitenkaan vaurioita pomotaisteluissa, mikä tekee siitä suurimmaksi osaksi tilanneaseen.

7 Hengen liekki

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (4)

Spirit Flame on jälleen yksi taika-ase, jonka voit hankkia varhaisen Hardmoden aikana ja joka pystyy tuhoamaan melkein kaiken tiellään. Se voi ampua pieniä purppuraisia ​​suuntaavia ammuksia, jotka aiheuttavat massiivisen 85 perusvaurion. Yhdistä se vankkaan tulinopeuden ja kunnollisen kantaman kanssa, niin saat itsellesi aseen, joka on erittäin tehokas mekaanisia pomoja vastaan ​​ja joka on riittävän hyvä kaikille sen jälkeen tuleville pomoille.

Tämän aseen ainoa haittapuoli on, että sitä on niin vaikea saada. Sen askartelumateriaalit ovat harvinaisia ​​ja aikaa vieviä löytää, ja varhaisen Hardmode-aavikon läpi kulkeminen erittäin tietyn materiaalin löytämiseksi on painajainen pre-Hardmode-laitteistolla.

6 Piranha Gun

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (5)

Piranha Gun on post-plantera-ase, joka tekee kantovaurioita melko ainutlaatuisella tavalla. Se laukaisee kolme piraijaa, jotka lukittuvat vihollisiin ja tarttuvat niihin, kunnes he kuolevat tai päästät irti. Kaikista biomi-rintaaseista Piranha Gun löytää itsensä parhaalta paikalta.

Jotkut Terraria-fanit saattavat olla eri mieltä, mutta jos käytät sitä jonkin aikaa, yllätyt kuinka helppoa se on käyttää ja kuinka suuria vahinkoja voit tehdä. Se voi tuhota rivejä vihollisia ja on jopa loistava pomojen poistamisessa, kaikki ilman tähtäämistä. Sen vauriot kuitenkin putoavat hyvin pian, joten se on parhaimmillaan vain lyhyen aikaa.

5 Flareon

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (6)

Flareon on yksi hauskimmista ja tyydyttävimmistä Terrariassa käytettävistä aseista. Se on räjähdysase, jonka voit hankkia pisarana Duke Fishronilta, joka on yksi pelin kovimmista pomoista, mikä on osoitus sen voimakkuudesta.

Sen ampuminen laukaisee pallon ja ketjun sekä useita kuplia (jopa 25 laatan päässä), jotka osuvat vihollisiin ja tekevät tuhoisan määrän vahinkoa. Sen vahvuus piilee sen monipuolisuudessa, sillä se sopii erinomaisesti yhden kohteen vaurioihin ja yhtä tehokas vihollisten poistamiseen. Kaikki nämä tekijät tekevät Flareonista fanien suosikin ja hyvästä syystä. Ei montaa Terraria-asetta tämän päälle.

4 Daedalus Stormbow

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (7)

Daedalus Stormbow on ainutlaatuinen kantama ase, joka voi ampua nuolia taivaalta nopeasti peräkkäin. Se on ase, joka on nähnyt lukemattomia nörssejä elämänsä aikana, mutta joka voi silti kestää yhtenä pelin vahvimmista aseista. Se voi tehdä kohtuullisen määrän vahinkoa tavallisilla nuolilla ja on varsin monipuolinen käytettäessä erilaisia ​​nuolityyppejä eri vihollisille.

Aiheeseen liittyvä:Kaikkien aikojen myydyimmät videopelit

Kun sitä käytetään yhdessä pyhien nuolien kanssa, Daedalus Stormbowista tulee erittäin tehokas. He tekevät siitä aseen, joka voi tuhota Terrarian kovimpiakin vihollisia ja pomoja suhteellisen helposti. Siitä huolimatta kaikki nuo nörtit ovat saaneet siitä jonkin verran veroa.

3 Razorblade Typhoon

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (8)

Kuten Flareon, Razorblade Typhoon on myös tippa Duke Fishronilta. Se on maaginen ase, joka ampuu samankaltaisia ​​suuntaa-amuksia kuin Fishronin pomotaistelun aikana. Nämä ammukset voivat aiheuttaa valtavia vahinkoja ja voivat myös lävistää useita vihollisia, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita suuria ryhmiä vastaan.

Sen käyttö ei vaadi juuri mitään vaivaa ja pysyy käyttökelpoisena pelin loppuun asti. Se voi olla erityisen ylivoimainen, jos onnistut voittamaan Duke Fishronin pelin varhaisessa vaiheessa (mikä ei ole mahdotonta, mutta voi olla todella vaikeaa ilman oikeaa varustusta). Taistelu on kuitenkin sen arvoista, koska sinulla on ase, jota voidaan käyttää uskomattoman tehokkaasti erilaisissa taistelutilanteissa.

2 Terraprisma

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (9)

Terraprisma on kutsuase, jonka voi hankkiakukistamalla Valon keisarinna päivän aikana. Jos taistelet häntä vastaan ​​päivän aikana, jokainen hyökkäys, jonka hän sinua vastaan ​​heittää, voi laukaista sinut pois olemassaolosta. Se on kuitenkin sen arvoista Terraprismalle, joka on todennäköisesti paras kutsuja-ase Terrariassa.

Yhdistettynä kutsuja tehostaviin lisävarusteisiin Terraprisma ylittää melkein kaikki muut aseet. Se voi tehdä tuhoisia määriä vahinkoa ilman tähtäämistä, ja koska se on kutsu, sinun tarvitsee vain keskittyä väistämiseen taistelun aikana. Se saa myös bonuspisteitä sen näyttävyydestä, mikä tekee siitä yhden pelin parhaista aseista.

1 Zenith

Terraria: 10 vahvinta asetta, rankattu (10)

Zenith on Terrarian ehdottomasti vahvin ase. Zenithin luominen vaatii pelin voittamista useita kertoja. Se tekee eniten vahinkoa, sillä on eniten kantamaa, se voi mennä lohkojen läpi ja sillä on erittäin nopea palonopeus. Se voi tuhota mitä tahansa sen tiellä suhteellisen helposti, pomoista vihollisaalloille.

Zenith ei ole vain ase: se on vallan ja arvovallan symboli. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja uskomattoman vaurioitumisensa ansiosta Zenithin käyttäminen on kuin pitäisi käsissäsi Terrarian taistelun ydintä. Kun ammut Zenithiä, näet kaikkien tämän legendaarisen aseen luomiseen käytettyjen miekkojen spritit (Käsityö on otsikon painopiste), korostaen jokaista vaihetta, joka toi sinut matkasi loppuun.

Seuraava:Pelit, joita sinun pitäisi pelata, jos rakastat Stardew Valleyä

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5844

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.