Suojamääräykset ja yhteydenottomääräykset Indianassa - GDS Law Group, LLP (2023)

< Takaisin Anderson, IN Family Lawyers -sivulle

Protective Order Lawyers palvelevat Madison Countyn ja Hamilton Countyn

Kun olet joutunut väkivallan uhriksi tai saanut uhkauksia, jotka saavat sinut elämään pelossa, sinun on keskusteltava kokeneen asianajajan kanssa Indianan suojelumääräyksistä. Olosuhteistasi riippuen saatat olla oikeutettu hakemaan tuomioistuimelta lähestymiskieltoa hyväksikäyttäjääsi tai stalkeria vastaan. Sinulla voi myös olla tarpeeksi tietoa poliisille pidättämistä varten ja syyttäjälle syytteen nostamista varten, mikä voi johtaa yhteydenottokieltoon – lisäsuojaksi. Yrityksessämme GDS Law Group, LLP, meidänperheoikeudelliset asianajajat Andersonissa, Indianassatarkistaa tilanteesi perusteellisesti ja neuvoo sinua oikeuksistasi. Jos olet oikeutettu, opastamme sinua suojausmääräyksen pyytämisprosessin läpi.

Lähestymiskieltojen asianajajamme Andersonissa, IN, ovat myös hyvin perehtyneet puolustautumaan vääriä väärinkäyttöväitteitä ja lähestymiskieltoja vastaan. Jos olet tekemisissä väärien väitteiden kanssa ja väitetty uhri on hakenut suojamääräystä, ota meihin välittömästi yhteyttä. Selvitämme tehokkaimman ja tehokkaimman tavan käsitellä asiaa.

Tarvitsitpa turvamääräystä tai haluat taistella sitä vastaan, voit ottaa yhteyttä lähestymiskieltolakijaan osoitteessaGDS Law Group, LLPverkkolomakkeellamme tai soittamalla765-313-7092. Tarjoamme ilmaisia ​​konsultaatioita.

Suojamääräys vs. lähestymiskielto Indianassa

Indianassa ei ole erityistä lähestymiskielloksi kutsuttua asiaa. Jos joku on satuttanut sinua, kärsinyt perheenjäsenen, perheenjäsenen tai romanttisen kumppanin pahoinpitelystä tai sinua vainotaan, sinun on keskusteltava GDS Law Groupin LLP:n suojelulakimiehen kanssa. Autamme sinua hakemaan tuomioistuimelta suojamääräystä. Ota yhteyttä suojelumääräyslakimiesiimme varataksesi ilmaisen, riskittömän alustavan konsultaation.765-313-7092.

Indiana Orders of Protection (IC §34-6-2-121.6)

Suojamääräys on siviilioikeudellinen kielto, jota käytetään suojelemaan sinua henkilöltä, joka on pahoinpidellyt, vainonnut tai häirinnyt sinua. Saat suojamääräyksen jättämällä hakemuksen asuinpaikkasi tai rikoksentekijän asuinpaikkasi siviilioikeuteen. Tämä siviiliasia on täysin erillinen kaikista mahdollisesti meneillään olevista asiaan liittyvistä rikosasioista. Sinun ei myöskään tarvitse olla syytetty rikoksesta suojelumääräyksen hakemiseksi. Kieltomääräys, koska se yrittää estää tietyntyyppistä käyttäytymistä tapahtumasta tulevaisuudessa tai toistumisen.

Jos olet kiinnostunut pyytämään turvamääräystä jouduttuasi vainoamisen, häirinnän, aseksirikos, taiperheväkivalta, ota yhteyttä GDS Law Group, LLP:n lähestymiskieltoon liittyvään asianajajaan.765-313-7092. Teemme kaikkemme pitääksemme sinut turvassa, mukaan lukien välittömän hätämääräyksen ja pitkäaikaisen suojamääräyksen pyytäminen.

Kuinka suojamääräykset toimivat

Useimmat ihmiset ajattelevat, että suojamääräys on vaatimus, jonka mukaan joku pysyy tietyn metrin päässä suojellusta henkilöstä. Toiset ihmiset ajattelevat, että lähestymiskielto tarkoittaa, että joku ei saa ottaa minkäänlaista yhteyttä suojattuun yksilöön. Tämä voi olla osa suojamääräystä, vaikka se onkin Indianan No Contact Orders -tilausten keskeinen vuokraaja, jotka ovat täysin erilaisia ​​kuin suojamääräykset.

Yleisesti suojamääräys edellyttää, että rikoksentekijä ei ota sinuun suoraan tai välillisesti yhteyttä ja pidättäytyy uhkaamasta, hyväksikäyttämästä tai ahdistelemasta sinua tai ketään kotitaloutesi jäsentä. Tilaus voi kuitenkin perustua erityisolosuhteisiisi ja sen pitäisi perustua. Siinä on otettava huomioon, käytkö koulua rikoksentekijän kanssa, asutko tällä hetkellä yhdessä, onko sinulla yhteinen lapsi ja muut asiaankuuluvat tekijät. Määräys saattaa edellyttää rikoksentekijää muuttamaan pois yhteisestä kodistasi,maksaa elatusapuatai luovuttaa omistamansa ampuma-aseet lainvalvontaviranomaisille. Tilaus voi myös sallia sinun kahden välisen yhteydenpidon tiettyihin tarkoituksiin, kuten vanhemmuuteen.

Suojamääräys on yleensä voimassa kaksi vuotta. Tuomari voi kuitenkin määrätä lyhyemmän keston olosuhteiden perusteella. Jos olet edelleen huolissasi turvallisuudestasi lähestymiskiellon päättymistä lähestyvien kuukausien aikana, sinun tulee keskustella Andersonin suojelumääräyslakimiehen kanssa sen uusimisesta soittamalla numeroon765-313-7092. Suojatilauksen voi uusia kerran. Jos kuluu vielä kaksi vuotta ja olet edelleen vaarassa, sinun on haettava uusi suojamääräys.

Kuka voi saada suojamääräyksen?

Voit ehkä saada lähestymiskiellon toista henkilöä vastaan, jos voit todistaa, että hän:

  • Loukkaannuit fyysisesti tai
  • Pelkää fyysistä vahinkoa.

Lähestymiskiellot ovat yleisiä perheväkivaltatapauksissa. Jos olet loukkaantunut perheenjäsenen, perheenjäsenen, lapsesi toisen vanhemman tai nykyisen tai entisen uhkailtujen kumppanin vuoksi, voit keskustella asianajajan kanssa suojelumääräyksen hakemisesta.

Perheväkivalta on ihmisten välillä, joilla on nykyinen tai entinen henkilökohtainen suhde, eikä se välttämättä ole sinun tilanteesi. Ystäväsi tai tuttavasi on saattanut joutua seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Täysin tuntematon henkilö voi vainota sinua. Voit suorittaa suojamääräyksen ystävää, tuttavaa tai tuntematonta vastaan, jos he ovat syyllistyneet seksirikokseen tai vainoavat sinua.

Et voi saada suojakäskyä lyhyestä kohtaamisesta, joka ei aiheuttanut sinulle vahinkoa, vaikka olisit todella peloissasi. Esimerkiksi, jos mies lähestyy sinua baarissa ja hänestä tuli aggressiivinen, kun et vastannut hänen edistymistään. Jos hänen toimintansa oli rikollista, voit ottaa yhteyttä poliisiin. Jos se ei ole rikos ja pääsit turvallisesti kotiin, sinulla ei ole oikeussuojakeinoja – vaikka olisit huolissasi törmääväsi häneen uudelleen.

Lastensuojelumääräykset

Jos olet alle 18-vuotias, sinun tulee pyytää vanhempasi tai huoltajasi hakemaan suojelumääräystä puolestasi. Vanhempasi tai huoltajasi voi hakea lähestymiskieltoa, joka tunnetaan nimellä lastensuojelumääräys tai lapsen suojelumääräys.

Jos olet vanhempi ja olet huolissasi lapsestasi, ota heti yhteyttä GDS Law Groupin, LLP:n lastensuojelumääräyslakimiehen hakemiseen lastensuojelumääräyksen hakemiseksi välittömästi.765-313-7092.

Lähestymiskiellon jättäminen

Jos haluat saada lähestymiskiellon Indianassa, sinun tulee ensin puhua suojamääräyslakimiehen kanssa. Asianajajasi varmistaa, että paperit on täytetty oikein ja toimitettu läänin virkailijan toimistoon. Sinun on kyettävä todistamaan, että toinen henkilö vahingoitti sinua fyysisesti tai pelkäsi sinut fyysisen vahingon vuoksi. Sinun on kerrottava tarinasi, niin vaikeaa kuin se on. On hyödyllistä esittää todisteita vammoistasi tai uhkauksistasi, kuten potilastiedot, sähköpostit, tekstiviestit, vastaajaviestit ja silminnäkijöiden lausunnot. Asianajajasi auttaa sinua keräämään todisteita ja valmistautumaan kuulemiseen.

Kun haet suojamääräystä, sinun on ilmoitettava siitä toiselle osapuolelle. Heillä on oikeus osallistua kuulemiseen ja puolustautua. Tämä voi olla emotionaalisesti traumaattista, ja sinun tulee työskennellä tiiviissä asianajajasi kanssa siitä, kuinka käsitellä oikeudessa väkivallankäyttäjäsi kanssa.

Kuinka taistella suojamääräystä vastaan ​​Indianassa

Jos saat ilmoituksen suojelukiellon käsittelystä, sinun on ensin otettava yhteyttä lähestymiskiellon puolustajaan. GDS Law Groupilla, LLP:llä meillä on kokemusta oikeussalin molemmilta puolilta. Olemme auttaneet monia uhreja saamaan tarvittavat suojamääräykset. Olemme myös estäneet monia ihmisiä turmelemasta mainettaan väärillä syytöksillä.

Taistellaksesi väärää lähestymiskieltoa vastaan ​​ja vääriä syytöksiä vainoamisesta, häirinnästä tai perheväkivallasta, sinun on tultava oikeuteen. Asianajajasi ilmoittaa esiintymisesi ja valmistelee sinut kuulemiseen, mikä voi olla epämiellyttävää. Sinun on kuunneltava toista puolta kertomassa tarinansa ja tehtävä sinusta vaarallinen tai väkivaltainen henkilö. Sinun on oltava valmis pitämään kylmänä ja antamaan omanpuolustusasianajajapuhua. GDS Law Group, LLP:ssä yksi suojelulakiasiamiehistämme on valmis kertomaan tarinan sinun näkökulmastasi ja esittämään todisteita syyttömyydestäsi. Olosuhteista riippuen voimme myös esittää todisteita siitä, että syyttäjäsi valehtelee taka-ajatuksena, kuten yrittäessään saada aikaanlapsen huoltajuuskiistatai kostoa kokemasta vähäisyydestä.

Suojamääräykset työpaikkaväkivaltaa vastaan ​​(IC §34-26-6)

Jos olet joutunut laittoman työväkivallan tai uskottavan väkivallalla uhan kohteeksi, sinun tulee keskustella suojelumääräyslakimiehen kanssa siitä, kuinka saada työpaikkaväkivaltaa koskeva lähestymiskielto. Laitonta väkivaltaa voi olla kaikenlaista vainoamisesta, häirinnästä, pahoinpitelystä ja seksuaalisesta väkivallasta.

Lain mukaan työnantajat jättävät hakemukset uhriksi joutuneen työntekijänsä puolesta. Saatat olla tilanteessa, jossa sinun on suojeltava työntekijääsi, tai saatat tarvita työnantajasi tehostamaan sinua.

Työpaikkaväkivaltaa koskevan lähestymiskiellon saamiseksi työnantajasi on pystyttävä osoittamaan, että olet kärsinyt väkivallasta työpaikallasi. Tai heidän on pystyttävä osoittamaan, että olet ollut uskottavan väkivallan kohteena, jonka voidaan katsoa suoritetuksi työpaikallasi.

Ei kontaktitilauksia Indianassa

Yhteydenottomääräykset eivät ole sama asia kuin suojamääräykset. Nämä syntyvät rikosasioissa, kun taas suojamääräykset ovat yksityisoikeudellisia asioita. Yhteysmääräyksiä ei synny, kun syyttäjä pyytää tuomaria toteamaan, että vastaaja ei voi ottaa yhteyttä uhriin perhepakan tai muun perheväkivaltatapauksen aikana. Kieltomääräys on usein vastaajan takuita koskeva ehto. Joissakin tilanteissa yhteydenottotilaukset eivät ole automaattisia (IC §35-33-8-3.6).

Perheväkivallan, väkivaltarikoksen tai seksuaalirikoksen uhrina et pyydä tuomioistuimelta yhteydenottokieltoa. Työskentelemällä ilman kontaktia kieltävän asianajajan kanssa näinä haastavina aikoina asianajajasi voi kuitenkin viestiä syyttäjän kanssa toiveesi saada yhteydenottoa koskeva määräys.

Anna Order of Protection Lawyerin auttaa sinua

Halusitpa sitten oppia lisää suojamääräyksistä pitääksesi itsesi turvassa tai taistellaksesi väärää lähestymiskieltoa vastaan, GDS Law Groupin, LLP:n kokeneet suojamääräyslakimiehet ovat täällä auttamassa. Käytämme vuosikymmenten kokemuksemme ja kovalla työllä ansaittuja oppituntejamme hyödyksesi. Olemme myös luoneet suhteita Indianan paikallisiin tuomioistuimiin, joiden avulla voimme saavuttaa etsimäsi lopputuloksen.

Lisätietoja suojamääräyksistä Indianassa saat ottamalla yhteyttä GDS Law Groupiin, LLPverkossatai klo765-313-7092varata ilmainen konsultaatio.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 13/10/2023

Views: 5994

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.