Sikatalo (2024)

Sikatalo (1)

"Näillä sioilla on hienot talot.

Wilson

Sikatalo (2)

"Näillä sioilla on kyseenalainen maku arkkitehtuurissa.

Paju

Sikatalo (3)

"Ovi on liian pieni minulle.

Wolfgang

Sikatalo (4)

"Ne ovat ainakin mukavia.

Wendy

Sikatalo (5)

"KAIKKI KALUSTEET OVAT SIAN MUOTOisia

WX-78

Sikatalo (6)

"Sikalaisilla on niin proosallinen maku arkkitehtuurissa.

Wickerbottom

Sikatalo (7)

"Se ei mitenkään sovi koodista.

Woodie

Sikatalo (8)

"Se ei ole terve rakenne.

Maxwell

Sikatalo (9)

"Se talo on rakennettu hälyttävän tylppä kulmaan.

Wagstaff

Sikatalo (10)

"En uskonut, että siat voisivat tehdä housuja.

Wigfrid

Sikatalo (11)

"Korkea laiha talo lyhyelle lihavalle sikalle.

Webber

Sikatalo (12)

"Missä siat lepäävät ja rentoutuvat.

Oranssi

Sikatalo (13)

"Voinko räjäyttää tämän?

Sotainen

Sikatalo (14)

"Näyttää ulkorakennukselta, eikö niin?

Puujalat

Sikatalo (15)

"TOWN DOTH ERI KUIN WILBA HOMESTAAD

Wilba

Sikatalo (16)

"Twirly Tail kotiin

Koiruoho

Sikatalo (17)

"Pitäisikö minun koputtaa ja pyytää lainaamaan pekonirasvaa?

Wheeler

Sikatalo (18)

"Pieni ilmastointiteippi korjaa asian.

Winona

Sikatalo (19)

"Talo, johon en ehkä koskaan pääse.

Wortox

Sikatalo (20)

"Haista... tuoksu... Pigfolkilta!

Sana

Sikatalo (21)

"Miksi pitää talo, kun voisi vain leiriytyä koko ajan?

Walter

Sikatalo (22)

"Minua ei ole kutsuttu koko tämän ajan eikä kertaakaan.

Wanda

Sikatalotovat luonnollisia ja muotoiltujarakenteetmissäSiatkutemaan ja elämään. Possu syntyy, kun sikatalo on rakennettu, ja syntyy uudelleen 4päivääjos tapetaan. Sikataloja esiintyy luonnossaSikakylät, jossa on mahdollisuus kyläänSian kuningas. Joskus erämaasta löytyy yksittäinen sikatalo.

Sikatalo vaatii 4Taulut, 3Leikkaa kivet, ja 4Sian nahataskarteluun ja anAlkemia moottoriprototyyppiin.

kloHämäräja, Sikataloissa, joissa on sikoja, on avaloapäällä. Heti kun pelaaja lähestyy taloa, valo kuitenkin sammuu. Possu sytyttää valon uudelleen vain, kun pelaaja siirtyy pois.

Sikatalo (23)Jättiläisten valtakunta[]

VuonnaJättiläisten valtakuntaDLC, toisin kuin vaniljapelissä, Pig Houses voi tarttuaantaa potkut. Jos asukas sika on sisällä talossa, he tulevat välittömästi ulos välttääkseen tulipalon. Jos Possu on kuollut sen sijaan, uusi kutee talon sisälle ja lähtee, jolloin on mahdollista ohittaa 4 päivän uudelleensyntymisaika.

Sikatalo (24)Vinkkejä[]

  • Koska sikatalon rakentamiseen tarvittavat resurssit ovat melko vaativia, on hyvä idea etsiä ja takoa kartalta löytyneet luonnollisesti syntyneet talot ja rakentaa ne uudelleen haluamaasi paikkaan. Jokainen vasaroitu talo antaa takaisin puolet uuden talon rakentamiseen tarvittavista resursseista (2Leikkaa kivi, 2Taulutja 2Sian nahat). JosDekonstruktiohenkilökuntaniitä käytettiin, he antavat kaikki resurssit takaisin.
  • Ei ole suositeltavaa rakentaa sikataloja liian lähelle tukikohtaa, koska ne syövätRuokaaesineitä maassa. SyöminenMonster Foodsvahingossa jääneet maahan voivat muuttaa ne aWerepig. Samoin, jos jostain syystä sika on talonsa ulkopuolella aTäysikuuniistä tulee joka tapauksessa Werepig.
  • Yhden tai kahden sikatalon rakentaminen hämähäkkipesän viereen voi tehdä hyödyllisen maatilan. Pelaaja voi provosoida hämähäkkejä tulemaan ulos, mikä saa siat hyökkäämään niiden kimppuun. Pelaaja voi valvoa, että he tappavat toisensa ja ryöstävät pudottamansa esineet. Tämä voi olla helppo tarjonta silkkiä, (hirviö)lihaa, sian nahkaa ja hämähäkkirauhasia.
  • KutenLuolaton päivä- ja yökierto, siat tulevat ulos kodeistaan ​​luolissa päiväsaikaan, mutta jos sikatalo sijaitsee kokonaanpimeyssika juoksee lähimpään valonlähteeseen, kuten aSinkholevaloa.
    • Tämä ei koskeRauniot, kuten siellä aina pidetään yönä.
  • Laatikon rakentaminen ja Rot, Powdercake tai Pig Skin sijoittaminen pitävät siat ulkona määrittelemättömän ajan, koska sikatalojen on oltava lähellä syöttiä maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.
  • Jos rakennat sikatalon luolaan aSinkhole LightthePigmenttieivät pelkää, koska ne ovat jatkuvan valonlähteen alla.

Sikatalo (25)Trivia[]

  • MukaanWX-78, Siat koristavat kotinsa sisusta sian muotoisilla huonekaluilla.
  • Hahmoilla on erilaisiatutkimuslainauksetmiehitetylle sikatalolle hämärässä ja yöllä.
    • Heillä on myös erilaisia ​​tarjouksia, kun he tutkivat käytössä olevaa sikataloa päivän aikana ennen kuin sen asukas on poistunut rakenteesta.
  • Warlyn lainaus Sikatalosta on selkeä viittausKolme pientä porsasta.

Sikatalo (26)Bugeja[]

Sikatalo (27)
  • Sikatalon syttäminen tuleen synnyttää sian, vaikka omistaja olisi äskettäin tapettu.
  • Jos sikatalo sijoitetaan rantaan, on mahdollista, että sika kutee siellävaltamerieikä maalla, mikä estää sitä pääsemästä takaisin saarelle. Teoriassa, jos loukkuun jääneistä sioista tulee Wereposia, ne jäävät myös loukkuun mereen.
  • Lähdön jälkeen aLuola, on mahdollista, että valo jää päälle päiväsaikaan.
  • Yöllä siat taloissaan voivat puhua kuin olisivat ulkona. He esimerkiksi puhuvat siitä, kuinka paljon he eivät pidä pimeydestä, ja kun vihamieliset väkijoukot vaeltavat lähellä, he puhuvat vihamielistä puhetta.
  • Päivällä on mahdollista, että sika ei tule ulos ja käyttäytyy kuin olisi yö, kytkemällä valot päälle/pois hahmon läheisyydestä riippuen.

Sikatalo (28)Galleria[]

Sikatalo (29)

Sikatalo valot päällä.

Sikatalo (30)

Sikatalo aikanatalvi.

Sikatalo (31)

Siat syntyisivät Bonfiresista pelin alfatestissä.

Sikatalo (32)

Palanut sikatalo alueellaJättiläisten valtakuntaDLC.

Sikatalo (33)

Possu kotonaan päivän aikana. Huomaa Wilsonin lainaus.

Sikatalo (34)

Käyttämätön rakenne rakentamattomaan sikataloon.

Sikatalo (35)

Tekstuuri sikatalon rauniolle, käytettyRokkotapahtuma.

Sikatalo (36)

Käytetty kulunut sikataloRokkotapahtuma.

Sikatalo (37)

Käyttämätön sivumalli sikatalosta Don't Starve Beta -tiedostoista

Sikatalo (38)

Virallisissa pelin kuvakaappauksissa pelin varhaisista rakennuksista

Luonnollisesti kutevia maailman esineitä
KasvejaBerry BushPorkkanaLuola-banaanipuuLuolajäkäläIkivihreäKukka(Paha kukkaSaniainen) •RuohoVaalea KukkaLureplantMandrakeSienetMushtreeTehdasRuokoTaimiPiikikäs BushTäysin normaali puu
(KoivupähkinäpuuKaktusTumbleweed Sikatalo (39)) (SaarniBambu PatchKahvitehdasElefantti kaktusViidakkopuuMangrovepuuPalmuTavallinen viidakkopuuMerilevä kasviBataattiVinnie Bush Sikatalo (40)) (AloeParsaBrambleBramble BloomClaw Palm TreeCocooned TreeEksoottinen kukkaHedgeMonimutkainen TopiaryNurmikon koristeluLootuskasviNokkonen viiniköynnösSademetsän PuuPitkä ruohoTeepuuMukulapuu Sikatalo (41)) (HärkäleväMehukas marjapensasLune TreeSporecapKivihedelmäpensasMeheväTwiggy Tree Sikatalo (42))
Väkijoukotja Mob HousingMehiläispesäHound MoundMermhouseLampiSikataloSian kuningasPossu soihtuJäniksenkoloKanikoppiSlurtle MoundHämähäkkipesäSpilagmiittiSplumonkey PodTallbird NestMursun leiriMadon reikä
(KoloOntto kanto Sikatalo (43)) (Ballphin palatsiCrabbit DenDragoon DenDragoon EggFishermer's HutMerm HutPrime Ape HutSharkitten DenMatalikkoTidal PoolWildboren taloWobster DenYaarctopus Sikatalo (44)) (lantakasaGnat MoundLumpeenlehtiMandraken kukkulaMant HillHarmillinen kaiverrusUkkosinKaupunkitaloVartiotorni Sikatalo (45)) (AntlionLepakon luolaJättimäinen mehiläispesäMagmaSärkynyt Hämähäkkireikä Sikatalo (46))
ResurssitMuinainen patsasLuutSiirtolohkareFlotsamHautaHarppu patsasMarmori pilariMarmori puuMaxwellin patsasMerm pääSianpääJäänneSinkholeLuurankostalagmiitit
(Pieni jäätikkö Sikatalo (47)) (Brainy SproutCharcoal BoulderKoralliriuttaLaatikkoRoskiaLaava allasLimpet RockMagma kasaSimpukan sänkyObsidian BoulderMyrkyllinen reikäSandy PileTerva SlickVetinen hautaWildboren pääTuhota Sikatalo (48)) (Artisokka BoulderSmashing PotBasalttipurkausTörmäsi ilmapalloKuumailmapalloRaunioituneet veistoksetStalacmite ThroneKivilaattaHaalistuneita esineitäPajukori Sikatalo (49)) (Luolan reikäAjopuuJärviMarmoriveistoksetMeteori BoulderKuun lasiKivettynyt puuMeriluut Sikatalo (50))
ElotonMuinainen pseudotiede-asemaBasalttiKompromitoiva patsasGramofoniHautakiviMarmori pilariMaxwellin oviMaxwellin valoPainajaisen valoPainajainen lukkoPainajaisen valtaistuinObeliskiKoristeellinen rintakehäPilaritUponnut veneEpäilyttävä likakasaKosketa KiviThulesiitti seinä
(Glommerin patsas Sikatalo (51)) (Sähköiset tasakylkisetRuutitynnyriKrissureKalkkikivi seinäObsidian työpöytäHöyrylaivan runkoMerikelpoinenPeliautomaattiEpäilyttävät kuplatTulivuoriTulivuori Snackrificien alttariWoodlegsin häkkiX merkitsee paikan Sikatalo (52)) (Muinainen muuriCave CleftMurtuva BrazierNuoruudenlähdeRoyal Gallery -näyttelyTuhoinen sisäänkäyntiSalainen Bandit CampSpooky HoleNäyttävä kaiverrusNäyttävä patsasEpäilyttävä CrackTärkeä pilariSeinäpatteriToivomuslähde Sikatalo (53)) (Muinainen arkkuMuinainen porttiMuinainen seinämaalausMuinainen obeliskianemiatTaivaallinen halkeamaFloridan julisteitaKuuma lähdeKutsuva muodostelmaRyöstä StashKuun kiviRokkaa seSuolan muodostuminenSea StackNäyttämömiesEpäilyttävä marmoriEpäilyttävä Moonrock Sikatalo (54))
TuotteetLaatikko juttuKampijuttuSilmän luuMetalliperunajuttuSormus juttuPuinen juttu
(KalanruotoRuohoinen juttuRawlingSormus juttuRuuvi juttuPuinen alustajuttuPuinen perunajuttu Sikatalo (55)) (RautajuttuVipu juttuKuningas valtikkaRelic asiaRock juttuKivimunaKivijuttu Sikatalo (56)) (Taivaalliset alttarin kappaleetTähtitaivas Sikatalo (57))
Rokko Sikatalo (58)RuokailukiviSuolalampiTäplikäs pensasSokeripuu puuGnawin alttari
  • DS

  • RoG

  • SW

  • Kinkku

  • DST

Sikatalo (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5703

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.