Shark FlexStyle vs. Dyson Airwrap Complete: mikä hiustyökalu on parempi matkustajille? (2024)

Etsin aina tapoja leikata minuapakkauslista. Yksi tapa, jolla olen onnistunut tekemään sen, on jättää hiustenkuivaaja, kiharrin, silitysraudan ja muut hiustyökalut kotiin ja valita sen sijaan all-in-one muotoilutyökalun. Olen käyttänyt megasuosittuaDyson Airwrap Completenyt yli kuusi kuukautta ja se on muuttanut peliäkohde häät,viikon pituiset lomatja erikoistapahtumia.

Pian sen jälkeen, kun olin rakastunut Dyson Airwrap Completeen, kuulin samankaltaisesta työkalusta, Shark FlexStyle -kuivaus- ja muotoilujärjestelmästä, jossa oli myös useita lisälaitteita. En ollut kovin kiinnostunut tästä uudesta samanlaisesta monimuotoilutyökalusta – ennen kuin kuulin, että Shark FlexStyle on puolet 600 dollarin Dyson Airwrapin hinnasta. Yhtäkkiä innostuin kovasti: päätin testata Dysonin ja Sharkin, kahden suuren tyhjiöbrändin, viraalisia muotoilutyökaluja ja nähdä itse, kuinka hyvin ne toimivat.

Shark FlexStyle vs. Dyson Airwrap Complete: mikä hiustyökalu on parempi matkustajille? (1)

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long

Paino: 1,5 kiloa

Mitat:1,6" P x 1,9" L x 10,7" K

Kaapelin pituus: 8,5 jalkaa

Lämpöasetukset: 3 mukaan lukien viileä laukaus

Mukana liitteet:6

Shark FlexStyle vs. Dyson Airwrap Complete: mikä hiustyökalu on parempi matkustajille? (2)

Shark FlexStyle ilmakuivaus- ja muotoilujärjestelmä

Paino: 1,54 puntaa

Mitat:1,8" Px 1,8" L x 13,5" K

Kaapelin pituus: 8 jalkaa

Lämpöasetukset: 4 mukaan lukien viileä laukaus

Mukana liitteet:5 (on kaksi lisäkiinnitysvaihtoehtoa, riippuen ostamastasi järjestelmästä)

Mikä on Dyson Airwrap Complete?

Dyson Airwrap Complete on ohut muotoilutyökalu, joka sisältää kuusi lisäosaa, joista jokainen tarjoaa hiuksillesi ainutlaatuisen edun. Nämä lisäosat voivat kuivata, silottaa, aallottaa ja kihartaa hiuksiasi samalla kun ne lisäävät volyymia ja kiiltoa. Voit kiertää uuden lisäosan vain muutamassa sekunnissa, mikä tekee hiuksistasi helpompaa kuin koskaan ennen ammattimaisen tuulahduksen kotona. Kaksi kiharrin tynnyriä houkuttelevat hiuksiasi automaattisesti Dysonin ilmavirtaustekniikan avulla, joten mitään hienoa tekniikkaa ei tarvita. Kun on aika matkustaa Dysonin kanssa, pakkaan vain tarvittavat lisälaitteet ja jätän loput kotiin, mikä säästää tilaajatka. Pystyn kuivaamaan ja muotoilemaan hiukseni tällä työkalulla alle 30 minuutissa, ja tulokset kestävät päiviä – en ole koskaan saanut enemmän kehuja kuin käyttäessäni Dysonia. Saat lisätietoja Dyson Airwrap Completesta lukemalla meidänkoko arvostelu täällä.

Plussat:

  • Kiharoiden suuntaa on helppo muuttaa – paina vain yhtä painiketta
  • Kaksi erikokoista tynnyriä erilaisille kiharavaihtoehdoille
  • Toimitetaan kestävässä säilytyslaukussa

Haittoja:

  • Melko kallis 600 dollarilla
  • Joillekin saattaa tuntua, että pitkää, ohutta mallia on aluksi vaikea pitää ja kuivata

Mikä on Shark FlexStyle -ilmakuivaus- ja muotoilujärjestelmä?

Shark FlexStyle Air Drying and Styling System on monimuotoilulaite, joka voidaan kiertää L-muotoon muistuttamaan klassista hiustenkuivaajaa, jota on helpompi pitää ja käyttää kuin yhtä pitkää työkalua. Dysonin tapaan sen mukana tulee useita lisäosia, joista jokainen suorittaa hiuksillesi eri toiminnot, mukaan lukien kuivaus, tasoitus, heilutus ja kihartaminen jättäen hiuksesi pörröisiksi. Se teki debyyttinsä viime syyskuussa ja on saanut siitä lähtien paljon kohua, koska se on toimittanut samanlaisia ​​tuloksia kuin haluttu Airwrap puoleen hintaan. Olin skeptinen, että hiustyökalu voisi olla yhtä tehokas paljon halvemmalla, mutta kaiken kaikkiaan olin vaikuttunut tuloksista.

Ostajat voivat valita kahdesta eri järjestelmävaihtoehdosta, joista toinen on suunniteltu suorille ja aaltoileville hiuksille ja toinen kiharille ja kiharille hiuksille. Vaikka molemmissa vaihtoehdoissa on kaksi 1,25 tuuman automaattisesti kietoutuvaa kihartajaa, soikea harja tasoitusta varten ja muotoilutiivistin kuivaamiseen, on yksi työkalu, joka eroaa näiden kahden järjestelmän välillä: suorille ja aaltoileville hiuksille suunnitellussa on melaharja, kun taas kiharille ja kiharaisille hiuksille suunniteltu järjestelmä sisältää kiharan määrittävän diffuusion.

Plussat:

  • Helpommin kuivuvat hiukset säädettävän muodon ansiosta
  • Saatavilla erilaisia ​​järjestelmiä eri hiustyypeille
  • Edullisempi 300 dollarilla

Haittoja:

  • Jos haluat muuttaa kiharoiden suuntaa, sinun on kierrätettävä uusi kiharrin kiinnike
Shark FlexStyle vs. Dyson Airwrap Complete: mikä hiustyökalu on parempi matkustajille? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6602

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.