Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (2023)

Tuotteen arvostelu· turvavyön ompelu

Olen suunnitellut ja ompelinutkäsilaukkujen ja asusteiden kuvioitaturvavyöt poissa nyt 6 vuotta, ja tuona aikana olen löytänyt joitain erikoistuotteita, jotka ovat mielestäni käteviä. Jotkut niistä saattavat olla ja jotkut saattavat yllättää sinut. Kerro minulle, mitkä ovat suosikkiturvavyön ompelutarvikkeet.

Huomaa, että tässä viestissä on joitain Amazon-kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saan muutaman sentin (ilman sinulle lisäkustannuksia), jos ostat ne. Jos et halua sitä, kirjoita vain tuotteen kuvaus Internet-hakukoneeseesi, niin löydät ne. Joka tapauksessa nämä tavarat ovat hankkimisen arvoisia!

Pakolliset tarvikkeet turvavyön ompelemiseen

KOTIOMMPPELUKONE

Ompelukone on melko ilmeinen ompelustudiossa, mutta tässä tapauksessa haluan huomauttaa, mitä et tarvitse. Minulta kysytään usein, vaatiiko turvavöiden ompelu teollisuuskonetta, ja voin vakuuttavasti sanoa, että vastaus on ei. En edes omista teollisuuskonetta.MIKKI kotiompelukoneet sopivat turvavöiden ompelemiseen.Olen myynyt tuhansia piha- ja saman verran turvavyöprojektisarjoja, eikä kukaan ole koskaan ilmoittanut ongelmasta.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (1)

Muovin hitsaaja

Jos olet kuin minä ja sinusta tuleekiinnostunut, ok, pakkomielle, kun ompelet tavaraa turvavöistä, voit harkita muovihitsauskoneen ostamista. Kun leikkaat turvavyön palan, sinun täytyy todella tiivistää päät jollakin tavalla tai se rispaa päällesi (siksi se tekee niin mahtavantupsut!). Kynttilä tai sytytin toimii, kuten myös päiden siksakkiminen, mutta jos haluat nopean ja erittäin tehokkaan ja puhtaan tavan tehdä se, tämä on oikea työkalu sinulle. Se on juotosraudan kaltainen kädessä pidettävä laite, joka tekee tiivistämisestä nopeaa ja jättää leikatun pään visuaalisesti houkuttelevaksi. On olemassa jopa suurempia rautoja, jotka voivat leikata ja tiivistää samanaikaisesti, mutta minun tarkoituksiini tämä pieni on täydellinen.Löydät käyttämäni tyypin täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (2)

Ompele Tite-ompelumagneetit

Ompele Tite magneettinen ompeluneulaovat loistava lisä ompeluarsenaaliisi. Jokainen "neula" on kaksi kappaletta. Toinen kappale on metallilevy ja toinen muovikappale, johon on kiinnitetty magneetteja. Ajatuksena on, että voit korvata normaalit ompeluneulat pitämällä kerrokset magneeteilla. Ja he toimivat! Niitä on useita kokoja, eri pakkaus, ja heillä on jopa sarja, jossa on erittäin vahvoja magneetteja. Ainoa uutinen täällä on, että ne ovat melko kuluttavia, mutta mielestäni ne ovat investoinnin arvoisia!Löydät ne täältä.

Päivittää:Ystäväni Di Scarrott, joka tekee ihaniakäsilaukun video-opetusohjelmatehdotti nimilapun magneettien ostamista. Ne toimivat samalla tavalla japaljon halvempi.Löydät joitain täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (3)

Sähköinen saumarepäisija

Olen varma, että et koskaan tarvitse saumarepäisjää. MUTTA jos teit, voin todistaa sähkölaitteen upean. Kyllä, uskon, että se todella on hiusleikkuri, mutta voin vain sanoa, että KYLLÄ, tämä toimii. Jos käytät sitä langan repimiseen kahden kankaan välistä, sinun on oltava varovainen. Jos painat liian aggressiivisesti, voit leikata reiän. Mutta jos poistat langat turvavöistä, se vain napsahtaa vetoketjun läpi. Rakastan tätä asiaa.Löydät sen täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (4)

liitupyörä

En ole vielä löytänyt täydellistä turvavöiden merkintätyökalua, mutta minulla on pari suosikkia. Yksi niistä on liitupyörä. Älä sekoita tätä räätälien liituun, se on täysin eri asia. Liitupyörät on täytetty jauhemaisella liidulla. Kun pyörität alareunassa olevaa pyörää kankaan yli, se annostelee ajatusviivaa liitua. Niitä on monia värejä ja niitä on helppo nähdä. Se on hyvä uutinen. Huono uutinen on, että joskus minusta tuntuu, että liitua on vaikea poistaa kokonaan (ilman pesua), koska jauhe tarttuu turvavyön kuituihin. Käytän niitä alueilla, joita ei nähdä rakentamisen jälkeen. Ei täydellisiä, mutta ovat silti suosikki.Liitupyörät löydät täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (5)

Frixon kynät

Toinen valintani turvavöiden merkitsemiseen ovatFrixion kynät. Niitä on monia värejä ja niitä on helppo löytää, mutta niissä on puutteita. Hyvä uutinen on, että ne katoavat kokonaan, kun lämpöä, kuten silitysrautaa, käytetään. Huono uutinen on, että jos olet merkinnyt laukkusi näkyvään paikkaan ja sen jälkeen lähdet erittäin kylmään aikaan, on mahdollista, että merkintä tulee taas näkyviin – ei hyvä. Olen myös kokenut, että merkit katoavat käsien lämmöstä, joten sinun on tarkkailtava sitä. Kaikesta huolimatta niillä on edelleen paikka studiossani.Löydät ne täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (6)

1/4" taltta

Atalttasaattaa tuntua oudolta esineeltä ompelustudiossa, mutta jos se on vain laitteiston asennusta varten, jossa on piikit. Esimerkiksi minun"käsintehdyt" tagitjakahva siltamolemmissa laitteistoissa on piikkejä selässään, jotka on käännetty päälle, jotta ne kiinnittyvät paikoilleen. Tämä 1/4" naskali leikkaa täydellisen kokoisen raon turvavyölle noille piikille. Riittää, kun yksi hyvä osuma naskalin päähän ja täydellinen rako tulee näkyviin. Kun viilto on tehty, taputtelen hieman superliimaa (katso seuraava kohta) viiltoa ympäröiviin kuituihin ja se on siinä! Varoitan, että nämä taltat ovat erittäin teräviä, joten haluat käyttää puunpalaa tai jotain kuluvaa muuta kuin pöytäsi alla.Löydät käyttämäni täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (7)

Pikaliima

Joskus pitää vain liimata tavaraa! Se ei ole yleistä, mutta minun tapauksessaniturvavyön ruusuttai kun haluan kiinnittää turvavyöhön leikatun reiän laitteistoa varten, oikea liima on välttämätöntä. Ja turvavöiden liimaamisessa tarvitaan oikea kaava, koska väärä tyyppi ei yksinkertaisesti tartu kiinni.Sinulla on oltava liima, joka sisältää muovia. On olemassa useita, jotka ovat hyviä, mukaan lukien jotkut kuumaliimapistooleihin, mutta pidän näistä geelikaavoista pienissä putkissa. Voit löytääLoctite tuotemerkki täälläjaSkotlantilainen merkki täällä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (8)
Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (9)

kaarevat hakaneulat

Pidän todella omastaniOmpele Tite magneettejamutta joskus ne eivät vain ole oikea työkalu työhön. On ollut monia tilanteita, jolloin olen rikkonut kaarevat hakaneulat, joten sisällytän ne tähän luetteloon. Näitä käytetään yleensä tikkaustarkoituksiin. Niitä käytetään harsimaan yhteen useita kangaskerroksia ennen kuin esine tikkataan. Kuten näet, ne ovat kaarevia minimoidakseen siirtymisen, kun ne työnnetään kankaaseen, joka asettelee. Olen käyttänyt näitä pitämään pitkiä kahvoja, kunnes saan ne kiinni.Löydät ne täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (10)

Nahkainen harsintateippi

Tämä on yksi suosituimmista löydöistäni!Nahkainen harsintateippion erittäin vahva kaksipuolinen teippi, jolla voidaan pitää turvavöiden palaset yhdessä, jotta ne voidaan ommella. Tämä tavara on hienoa, mutta tietääksesi, että kun se on päällä, sitä on erittäin vaikea sijoittaa uudelleen, eikä tämä ole sitä tyyppiä, jonka ompelet läpi, joten pidä tämä mielessä, kun asetat sen. Pidän myös siitä, koska se on melko halpa! Käytän tyyppiä osoitteessaWawak Ompelumutta saatat löytää sen myös muualta.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (11)

Hump ​​Jumper tai Jean-A-Ma-Jig

Näitä upeita pieniä vempaimia käytetään helpottamaan paininjalkaa ylös ja erityisen paksujen kohtien yli, mikä voi aiheuttaa ompeleiden väliin jäämistä ja huojuvia yläompeleita – jeet! Se toimii pitämällä paininjalan vaakasuorassa, kun ompelet korkeiden kohtien, kuten kahvojen, vetoketjujen tai alueiden, joissa on paljon tilaa. Se on loistava työkalu turvavyöprojektien ompelemiseen. Voit löytääHump ​​Jumper täälläjaJean-a-ma-jig täällä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (12)
Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (13)

MONOFILAMENTTILANKA

Myönnän sen, en siedä langan värin vaihtamista. Valitettavasti monissa turvavyöprojekteissa on erivärisiä nauhoja, jotka ommellaan peräkkäin, joten lankoja tarvitaan usein. Onneksi maailmassa on kirkasta lankaa (monofilamenttia)! Olen käyttänyt tätä useita vuosia ja rakastan sitä. Se on osoittautunut erittäin kestäväksi itse kantamissani laukuissa ja suosittelen kokeilemaan sitä. Tästä huolimatta sinun on tarkkailtava käyttämääsi laatua ja painoa.Äläkäytä Coats-brändiä, jota myydään JoAnnissa. Olen varma, että se on hieno joihinkin tarkoituksiin, mutta huomasin kovalla tavalla, että se rikkoutuu aivan liian helposti pussien rakentamiseen. Ainoa tuotemerkki, jota voin ehdottaa (koska se on ainoa, jota olen koskaan käyttänyt), onMonofil senkki 60wt.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (14)

Maalarinteippi

Pidän studiossani tavallista ole-maalinauhaa. On olemassa muutamia tapoja, joilla se on hyödyllinen. Käytän sitä turvavöiden liuskojen merkitsemiseen, jotta tiedän mikä osa on mikä. Sitä voidaan käyttää myös ompelettavien alueiden merkitsemiseen. Esimerkiksi ompeleessaniMarket Tote, useita kaistaleita on ommeltava osan pituudestaan. Käytän maalarinteippiä merkitsemään, missä nämä saumaviivat loppuvat. Se tarttuu hyvin, mutta ei jätä jäämiä, kun se on poistettu.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (15)Ompeluklipsit

Nämäompeluklipsitovat kaikkialla nykyään. Mutta sisällytän ne tänne siltä varalta, että joku jää paitsi. Voit käyttää näitä nastojen sijasta.Löydät ne täältä.

Pakolliset turvavyön ompelutarvikkeet - kodikas pesämuotoilu (16)

Seuraavaan kertaan asti, jatka ompelemista!
Sarah

Aiheeseen liittyvät turvavyötolpat

Kuinka tehdä turvavyölaukku
Kuinka tehdä ruusuja turvavöistä
Turvavöiden tupsujen valmistaminen – kellolakityylinen
Kuinka tehdä taitettava tyylitupsu
Kuinka tehdä tyylikäs drop-tupsu

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 13/11/2023

Views: 6644

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.