Miksi saksanpaimenkoirat ovat poliisikoiria - ClubGermanShepherd.com (2023)

He ovat uskollisia ja tottelevaisia

Miksi saksanpaimenkoiria käytetään poliisikoirina?

Uskollisuus on vahvaa saksanpaimenkoirassa, joka on toinen loistava esimerkki siitä, miksi heidät lisätään poliisivoimiin.

K9-yksikkö tarvitsee koiria, jotka pystyvät pysymään uskollisina omistajalleen ja kuuntelemaan heitä kriisin aikana.

Saksanpaimenkoiran kanssa voit olla varma, että hän kuuntelee, tottelee, kunnioittaa ja pysyy uskollisena sinulle. Jälleen, tästä syystä ne ovat ykkösvalinta perheille ja joukkoon.

Jos poliisi tarvitsee saksanpaimenkoiraansa tekemään jotain, hän tekee sen ylpeänä.

Historialliset syyt miksi saksanpaimenkoira ovat poliisikoiria

Saksanpaimenkoirat ovat erittäin voimakkaita ja älykkäitä koiria. Tästä syystä niitä on käytetty vuosikymmeniä poliisikoirina monissa maissa.

 • Saksanpaimenkoiria käytettiin ensimmäisen maailmansodan aikana sotilaskoirina.
 • Ensimmäisen maailmansodan jälkeen niitä on värvätty moniin maihin sotilaskoiriksi.
 • Myös toisessa maailmansodassa Saksaan värvättiin yli 100 000 saksanpaimenkoiraa.
 • Maailmansodan jälkeen monia näistä koirista käytettiin monissa maissa etsintä- ja poliisikoirina.
 • 2000-luku oli vihdoin saksalaisten paimenten aikakausi.
 • Saksanpaimenkoiraa käytetään monenlaisiin töihin. Tämä rotu on aivan uskomaton ja historia on osoittanut sen.

  Tässä artikkelissa olen antanut sinulle yleiskatsauksen. Nykyään tiedämme, että saksanpaimenkoira on Von Stephanitzin kehittämä.

  Hän etsi rotua, joka oli älykäs ja pystyi työskentelemään ahkerasti. Hän löysi nämä ominaisuudet 25 tuuman keltaisesta ja harmaasta koirasta.

  Hänelle saksanpaimenkoira oli täydellinen koira käytettäväksi työkoirina ja erityisesti poliisi- ja sotilastarkoituksiin.

  Stephanitzuskoi vahvasti, että saksanpaimenkoira oli täydellinen poliisitöihin, joten hän ehdotti vahvasti Saksan poliisivoimille sen käyttöä.

  Muutamien kokeiden jälkeen he havaitsivat, että hän oli erinomainen resurssi.

  Saksanpaimenkoirien historia poliisikoirina

  Saksanpaimenkoirilla on syvät juuret poliisikoirana, heti sen alusta 1800-luvulla, jolloin Saksan armeijan veteraani Max Von Stephanitz päätti kouluttaa suden kaltaisen koiran armeijan ja poliisin työkoiraksi.

  Vuonna 1910 Stephanitz alkoi vierailla Saksan poliisilaitoksilla selvittääkseen, olivatko he kiinnostuneita näiden koirien käyttämisestä poliisikoirina. Monet näistä osastoista testasivat koiria havaitsemiseksi, suojaamiseksi ja jäljittämiseksi, ja tulokset olivat erittäin onnistuneita.

  Saksanpaimenkoira esiintyi sotilaskoirina ensimmäistä kertaa ensimmäisessä maailmansodassa. Se toimi siellä tarvikkeiden kuljettajana, Punaisen Ristin koirana, sanansaattajana ja vartijana, ja ensimmäisestä maailmansodasta tuli syy saksanpaimenkoiran suosioon armeijana ja poliisina. koira maailmassa.

  Sen jälkeen monet sotilaat veivät saksanpaimenkoiran mukanaan kotimailleen ja alkoivat kouluttaa saksanpaimenkoiria yksin. Rin Tin Tin oli kuuluisa koira, joka vietiin kotiin sodan jälkeen, koulutettiin ja sitä käytettiin mykkäelokuvissa. Myöhemmin siitä tuli kuuluisa poliisikoira elokuvissa ja televisiossa.

  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen, 1920- ja 1930-luvuilla, GSD:t ilmestyivät maan pinnalle vahvemmilla poliisikoiran ominaisuuksilla.

  Älä missaa:Rottweiler vs Pitbull, joka voittaisi

  Kuinka kouluttaa saksanpaimenkoira vahtikoiraksi

  Jotta saksanpaimenkoirasi olisi hyvin pyöreä ja koulutettu vahtikoira, sen on oltava kunnolla sosiaalinen, hyvätapainen, hallittavissa ja onnellinen. Sinun täytyy altistaa saksanpaimenkoirasi useille ihmisille, tilanteille ja muille eläimille kouluttaaksesi niitä kunnolla.

  Tämä tarkoittaa, että koirasi on sopeutunut erikokoisiin, -pituisiin, -rotuisiin, -sukupuolisiin ihmisiin sekä koiriin, kissoihin ja muihin ärsykkeisiin. Tämä varmistaa, että pystyt ohjaamaan ja komentamaan koiraasi erilaisissa olosuhteissa ja olosuhteissa.

  Sinun tulee myös seurata säännöllistä koulutusta, paljon liikuntaa ja laatuaikaa koirasi kanssa. Saksanpaimenkoira tarvitsee paljon huomiota ja henkistä stimulaatiota, joten heidän tulee olla hyvin liikunnallisia, ja heillä on oltava paljon leluja ja leikkiä. Aktiivisen ja älykkään luonteensa ansiosta he voivat ilman paljon stimulaatiota olla alttiita tuhoisalle tai tuhmalle käytökselle.

  Omistajana sinun on myös oltava koulutettu ja valmis huolehtimaan vahtikoirastasi. Sinun tulee olla itsevarma, vahva ja itsevarma koirasi käsittelyssä, pystyä ohjaamaan sitä ja kommunikoimaan sen kanssa helposti. Tuletomistaaolla Alfa kotonasi, jos haluat pitää vahtikoiran tai suojakoiran.;

  Kuinka saksanpaimenet aloittivat työskentelyn poliisin kanssa

  Historia siitä, kuinka saksanpaimenkoira aloitti työskentelyn poliisin kanssa, on lyhyt mutta erittäin monitasoinen. Se auttaa katsomaan ensin rodun historiaa.

  Esimerkiksi kun katsot saksanpaimenkoiria ensimmäistä kertaa, saat anteeksi, jos ajattelet niiden olevan läheistä sukua susille. Näin ei kuitenkaan ole. Sen sijaan ne ovat suhteellisen moderni koirarotu, jonka alkuperä on vasta noin 1899 paljon myöhemmin kuin suurin osa koiranomistajista kuvittelee.

  Noihin aikoihin kaikkialle Saksaan ilmestyi suuria, teollistuneita kaupunkeja, mikä aiheutti paikallisten saalistajien määrän vähenemisen voimakkaasti. Tämän sivutuotteena lammaskoirien tarve, joita aiemmin oli käytetty karjalaumojen puolustamiseen, alkoi tulla tarpeettomaksi.

  Tämä ei kuitenkaan ollut rodun loppu, vaan niistä tuli erittäin arvostettuja vahvoja ja älykkäitä työkoiria.

  Lopulta saksalainen mies nimeltä Von Stephanitz kiinnostui Saksan kotoperäisistä lammaskoirista. Sinä pystytLue lisää hänestä Wikipediasta.

  Vaikka Von Stephanitz ihaili rotuja suuresti, hän ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen, vaan päätti sen sijaan löytää täydellisen työkoiran. Vuonna 1899 hän osallistui koiranäyttelyyn, jossa hänelle näytettiin erittäin älykäs koira nimeltä Hektor Linksrhein.

  Von Stephanitz oli niin vaikuttunut Hektorista, että hän osti hänet välittömästi, ja sieltä tehtiin historiaa.

  Miten saksanpaimenkoirista tuli poliisikoiria?

  • Airedalenterrieri
  • Rottweiler

  Suositeltavaa luettavaa:Kuinka murtaa saksanpaimenkoira

  Saksanpaimenkoira poliisikoiran temperamentti

  Kaikki saksanpaimenkoirat eivät ole mahtavia poliisikoiria. Paras saksanpaimenkoira poliisikoira hallitsee yleensä luonnettaan, korkeaa älykkyyttä/tottelevaisuutta ja tietysti korkea halu oppia ja suorittaa tehtäviä korkeatasoisesti.

  Itä- ja Länsi-Saksan työskentely; linja-GSD:t tekevät yleensä joustavimpia GSD-poliisikoiria korkean työvoiman ja työlinjan sukutaulun vuoksi.

  Show Line Saksanpaimenkoirat voivat suoriutua hyvin jäljityksessä ja havaitsemisessa, mutta heillä ei ehkä ole voimaa tai temperamenttia suojatyyppiseen poliisityöhön. Lue lisää aiheestaNäytä Line Saksanpaimenkoira.

  Saksanpaimenkoiran poliisin koulutusvinkkejä

  Saksanpaimenkoirat ovat vahvoja koiria, joilla on syntyessään metsästystaitoja. Nämä koirat tarvitsevat paljon toimintaa pitääkseen ne henkisesti ja fyysisesti kunnossa. Poliisityö on ihanteellinen työ näille koirille. On kuitenkin ymmärrettävä, että poliisin koulutus on paljon erilaista kuin mikä tahansa muu koiran koulutus. Tällaisen koulutuksen tarvitsevat vain ammattikouluttajat. Schutzhund Club on yksi tällainen kerho, joka on erikoistunut poliisikoulutukseen saksanpaimenkoirille. Kaikki koirat eivät kuitenkaan saa tämän seuran hyväksyntää, koska he etsivät koirasta erityisiä ominaisuuksia, jotka voivat antaa heille etulyöntiaseman muihin nähden. Siksi ennen kuin otat yhteyttä mihinkään kerhoon, on välttämätöntä, että annat koirallesi peruskoulutuksen.

  Älä missaa:Saksanpaimenkoiran eläminen

  Sinä saatat pitää:Minkä ikäisenä naaraspuoliset saksanpaimenkoirat lähtevät kuumuuteen

  Poliisikoirien koulutuksen virallinen aloitus

  Vuonna 1920 saksalaiset rakensivat koulun poliisikoirille. Saksanpaimenkoirat ovat heidän päärotunsa.

  Se sijaitsi Greenheidessa, Saksassa. Ja siellä kulmahampaat opetettiin:

  • Seurata.

  Trivia aika!

  Oletko kuullut koirasta nimeltäRin Tin Tin?

  Hän on saksanpaimenkoira, jonka amerikkalainen sotilas pelasti ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja hänestä tuli yksi rodun suosion syistä.

  Lisäksi hän pelasti Warner Brosin konkurssilta.

  Vau!

  Hän näytteli ensin studion tekemässä elokuvassaMies Hells RiveristäVuonna 1922. Sitten myöhemmin hän loi vielä 2 lipputuloa.

  Sotilaskoirasta elokuvatähdeksi? No, eikö tämä rotu voisi tehdä jotain?

  Joitakin merkittäviä saavutuksia Saksanpaimenrotu on saavuttanut voimissaan

  Miksi saksanpaimenkoirat ovat hyviä poliisikoiria?

  • Iadan suihkuJetoli saksanpaimenkoira. Jet saiDickin-mitalija RSPCA:n Valor-mitali hänen rohkeista yrityksistään pelastaa 150 ihmistä, jotka ovat jääneet loukkuun palaneen rakennuksen alle.
  • Crumstone Irma:oli saksanpaimenkoira, joka palveli Lontoon siviilipuolustuspalveluissa toisen maailmansodan aikana. Hän auttoi pelastamaan 191 ihmistä, jotka olivat loukussa tuhoutuneiden rakennusten alla. Hänellä oli loistava kyky kertoa, olivatko haudatut uhrit kuolleet vai elossa. Kuten Jet of Iada, hän sai Dickings-mitalin vuonna 1945.;
  • Thorn: Sairaiden eläinten sairaiden eläinten hoitolaitos huomioi hänet Dickin-mitalista. Hänelle myönnettiin mitali vuonna 1945 rohkeudesta ja palveluksestaan ​​toisen maailmansodan aikana.
  • Rex: Kansanhoitolaitos huomioi hänet aivan kuten Thorn samoista syistä. Huhtikuussa 1945 hän sai Dickin-mitalin. Rex teki erinomaisen hyvää työtä etsiessään uhreja palavista rakennuksista. Ilman pelkoa hän etsi ankarista ympäristöistä ihmisiä, jotka olivat loukussa kyteviin rakennuksiin.
  • Appollo: oli saksanpaimenkoira etsintä- ja pelastuskoira, syntynyt vuonna 1992. Hänestä tuli osa New Yorkin poliisilaitoksen K-9-yksikköä, joka palveli syyskuun 11. päivän hyökkäyksen aikana. Hän oli ensimmäinen SAR-koira paikalla. Appollo sai Dickin-mitalin kaikkien niiden koirien puolesta, jotka auttoivat pelastusoperaatioissa WTC-alueella ja Pentagon-alueella hyökkäysten jälkeen.

  Älä missaa:Kuinka paljon saksanpaimenkoiran sterilointi maksaa

  Miksi saksanpaimenkoirat ovat poliisikoiria

  • Voiko saksanpaimeneni olla poliisikoira?

  Saksanpaimenkoirat ovat kuuluisia poliisin kanssa työskentelystä. Saksanpaimenkoira on rauhallinen paineen alla, ne ovat erittäin älykkäitä ja koulutettavia, ja he rakastavat työtä. Tämä tekee rodusta hyvin sopivan työskentelyyn stressaavissa tilanteissa, eikä ole yllätys, että niitä on käytetty poliisityössä yli 100 vuotta.

  Ovatko saksanpaimenkoira hyviä poliisikoiria? On monia syitä miksi saksanpaimenkoiria käytetään poliisikoirina, mutta ne ovat tällä alalla loistavia pääasiassa seuraavien ominaisuuksien vuoksi: Kiistatta, jotkut rodut ovat suurempia kuin GSD, kun taas toiset ovat parempia urheilijoita. Mutta näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä saksanpaimenkoirassa on täydellinen poliisityöhön.

  Kuka kasvattaa saksanpaimenkoiria? Kasvattaja Max von Stephanitz, Saksan armeijan veteraani, alkoi valikoivasti jalostaa GSD:itä keskeisten ominaisuuksien, kuten älykkyyden, uskollisuuden ja sinnikkyyden, perusteella. Sellaisenaan saksanpaimenkoirat olivat ihanteellisia ehdokkaita poliisi- ja sotilastöihin.

  Mikä on saksanpaimenkoirien historia? Saksanpaimenkoirilla on pitkä historia K-9-työssä. Itse asiassa paimenet kasvatettiin alun perin 1900-luvun alussa työkoiriksi, myös poliisi- ja asepalvelukseen. Kasvattaja Max von Stephanitz, Saksan armeijan veteraani, alkoi valikoivasti jalostaa GSD:itä keskeisten ominaisuuksien, kuten älykkyyden, uskollisuuden ja sinnikkyyden, perusteella.

  Saksanpaimenkoirarodun yleiskatsaus

  Saksanpaimenkoira rotuna syntyi Saksasta. Ei yllätyksiä siellä. Mutta usko tai älä, heidän nimensä muutettiin pian sodan jälkeen. Ennen sotaa tätä rotua kutsuttiin yleisesti elsassilaisiksi Isossa-Britanniassa ja osassa Eurooppaa.

  Euroopassa on edelleen osia, joissa saksanpaimenkoiraa kutsutaan elsassilaisiksi; Suurin osa maailmasta on kuitenkin kääntynyt takaisin kutsumaan heitä saksalaispaimeniksi.

  Aika mielenkiintoista, eikö?

  Mitä tulee elinajanodotteeseen, saksanpaimenkoira elää normaalisti noin 9-13 vuotta.

  Saksanpaimenkoiran väri voi vaihdella huomattavasti harmaasta mustaan ​​ruskeaan ja jopa hopeanväriseen.

  Urokset kasvavat noin 24 tuumaa olkapäästä ja naaraat ovat yleensä hieman lyhyempiä, mitattuna noin 22 tuumaa olkapäästä.

  Painon osalta urokset painavat keskimäärin noin 80 kiloa ja naaraat ovat hieman kevyempiä, noin 60 kiloa. Ei voi kiistää, että nämä ovat suuria koiria!

  Nyt, kuten aiemmin mainitsin,Saksanpaimenkoira tunnetaan fyysisestä voimastaan ​​ja älykkyydestään.Työkoirina ne on kasvatettu luottavaisiksi ja voimakkaiksi kaksi ominaisuutta, jotka usein pelottavat ihmiset haluamasta mitään tekemistä rodun kanssa.

  Tämä yhdistelmä tekee niistä aivan uskomattomia petoja. Heillä on vahvat lihakset. He ovat ilmeisen suuria, mutta kuitenkin mielessään he ovat myös hyvin luottavaisia, valppaita ja valppaita.

  Jos sinulla on pentu, suosittelen sinuatutustu Puppy Coach -koulutusohjelmaani.

  Lue myös:Milloin saksanpaimenkoiranpennut menettävät vauvan hampaat?

  Saksanpaimenkoira voi tehdä hyviä poliisikoiria seuraavista syistä

  He pitävät hyvin yhteyttä omistajaansa/ohjaajaansa

  He ovat tottelevaisia

  Työlinjat on kasvatettu omaamaan vahvoja hermoja ja vakaata luonnetta, mikä tekee niistä sopivia riskialttiisiin ja jännitteisiin toimintoihin

  Ne ovat yksi älykkäimmistä koiraroduista ja voivat suorittaa vaikeita tehtäviä, erityisesti havaitsemisen ja jäljittämisen

  He ovat uskollisia

  Ne ovat suojaavia

  Heillä on korkea työkyky

  He ovat fyysisesti kykeneviä, urheilullisia ja vahvoja, ja heillä on hyvä kestävyys, jotka pystyvät hyökkäämään, ottamaan kiinni, suojelemaan ja keskittymään tai partioimaan pitkään

  Kuinka poliisi ostaa tai hankkii saksanpaimenkoiria

  Miksi saksanpaimenkoirat ovat poliisikoiria - ClubGermanShepherd.com (2)

  Se riippuu maasta ja poliisilaitosten politiikasta, kuinka he hankkivat saksanpaimenkoiransa poliisin pentuja ja koiria.

  Victorian poliisi Australiassaesimerkiksi oma poliisikoirien kasvatusohjelma Poliisikoiraryhmän koulutuskeskuksessa.

  Näin Victoria-poliisi voi seurata pentujen syntymää, varmistaa niiden terveyden ensimmäisten 8-12 viikon ajan, antaa koirille mahdollisuuden tutustua poliisilaitoksen näkymiin ja ääniin sekä tietysti saada poliisikoulutuksen ja määräyksen. ohjaajalle tai omistajalle onnistuessaan.

  Jos koirat katsotaan soveltumattomiksi koulutukseen tai epäonnistuvat koulutuksessa, ne kotiutetaan oikeille koiranomistajille osaston määräämällä tavalla.

  Muutpoliisilaitokset AmerikassaEsimerkiksi joskus niillä ei ole budjetteja poliisikoirille ja heidän on turvauduttava julkisiin ja yritysten lahjoituksiin ostaakseen arvostetuilta työlinjakasvattajilta.

  Suositeltavaa luettavaa:Kuinka leikata saksanpaimenkoiran kynnet

  10 parasta syytä, miksi saksanpaimenkoira on paras koira

  10 parasta syytä, miksi saksanpaimenkoira on paras koira: Saksanpaimenkoirat ovat suosittuja perhekoirina älykkyytensä ja uskollisuutensa ansiosta.

  On monia syitä, jotka tekivät saksanpaimenkoirasta yhden kaikkien aikojen parhaista koiraroduista. Usein poliisi- ja vahtikoirina käytettyjä GSD-koiria on tulossa suosittuja myös perheen koirarotuina. He ovat tunnettuja rakkaudestaan ​​ja omistautuneesta käytöksestään omistajaansa kohtaan. Täällä keskustelemme siitä, miksi saksanpaimenkoira on paras koiranrotu.

  Koiran yhdistäminen uuden kumppaninsa kanssa

  Saksanpaimenkoirat ovat yhtä tärkeitä kuin ihmiset, joiden kanssa ne kohtaavat, ja tämän vuoksi poliisikoirat yhdistetään ohjaajiinsa heidän persoonallisuutensa perusteella. Sovitusprosessi on kaikkea muuta kuin yksinkertainen, ja voi itse asiassa kestää useita viikkoja, ennen kuin poliisikoira sovitetaan kunnolla uuteen ohjaajaansa.

  Virkailijat joutuvat käymään pitkällä koulutusprosessilla varmistaakseen, että he pystyvät kouluttamaan koiran hyvin, ja poliisi pääsee koulutukseen K-9-erikoisyksikköön vasta, kun hän on suorittanut vähintään yhden tai kaksi vuotta. partiopalvelusta. Tarkka ajan pituus riippuu tietystä osastosta.

  Kaiken tämän lisäksi yleensä arvioidaan poliisin aiempaa uraa, ja joitain kysymyksiä, joita poliisista kysytään, voivat olla mm.

  • Kuinka hyvin upseeri tuntee kulmahampaat heidän jokapäiväisessä elämässään?
  • Onko virkailija työssään erittäin fyysisesti aktiivinen?
  • Onko virkailija osoittanut aktiivista roolia ryhtyessään välittömästi käsittelemään epäsuotuisia tilanteita?
  • Onko virkailija ottanut aktiivisesti vastaan ​​ihmisiä ja ongelmia?
  • Onko virkailija yleensä vastuussa?
  • Onko virkailijalla hyvät vuorovaikutustaidot?

  Suositeltavaa luettavaa:3 kuukauden saksanpaimenkoiran paino

  Tietoja saksanpaimenkoirasta

  Saksanpaimenkoirilla on monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisia työkoiria. Arvioiden mukaan Yhdysvaltain lainvalvontaviranomaisissa palvelevien saksanpaimenkoirien joukko on yli 8 000. Älykkyydellä, uskollisuudella, koulutettavuudella ja kestävyydellä varusteltuina ei ole ihme, että poliisit ja sotilaat ympäri maailmaa pitävät saksanpaimenkoiriaan enemmän kuin pelkkänä koirana. Rotu on ollut tunnettu työstään lainvalvontaviranomaisten kanssa niin monta vuotta, että monet ihmiset kutsuvat niitä automaattisesti poliisikoiriksi.

  Työkoirina käytetty saksanpaimenkoira ei ole mitään uutta. Niitä on tarkoituksella kasvatettu alkuperänsä alusta lähtien auttamaan ihmistä. Entisellä ratsuväen kapteenilla ja Berliinin eläinlääketieteellisen korkeakoulun entisellä opiskelijalla Max Von Stephanitzilla oli 1800-luvun lopulla vahva usko, että koirat tulisi kasvattaa erityisesti työskentelyä varten. Osallistuessaan koiranäyttelyyn vuonna 1899 hän näki koiran nimeltä Hektor Linksrhein esiintyvän. Hektor oli valikoivan jalostuksen tuote ja täytti Von Stephanitzin etsimän vaatimukset. Eläinten voimasta, älykkyydestä, uskollisuudesta ja kauneudesta vaikuttunut hän osti Hektorin välittömästi. Koiran ostamisen jälkeen hän muutti nimensä Horand von Grafrathiksi ja lopulta Von Stephanitz perusti;Verein für Deutsche Schäferhunde;. Horandista tuli ensimmäinen rekisteröity saksanpaimenkoira, ja siitä tuli standardi tuleville jalostusohjelmille muiden rekisteröityjen koirien kanssa, joilla on samat toivottavat ominaisuudet.

  Kuinka poliisikoira valitaan

  Lopeta saksanpaimenkoirien vihaaminen | Mihin poliisi käyttää koiria ja miksi he valitsevat saksanpaimenkoiria

  Poliisikoiran valinta vaatii yleensä sellaisen koiran etsimistä, jolla on korkea luonnollinen saalishalu, ja kasvattajat alkavat joskus testata ja kouluttaa kokonaisia ​​pentueita, kun ne ovat vasta 6 viikon ikäisiä. Tänä aikana he etsivät pentuja, joissa on merkkejä tällaisesta ajamisesta.

  Toinen tekniikka, jolla kasvattajat voivat valita poliisikoulutukseen soveltuvia koiria, on pallo, joka rullataan sohvan tai muun esineen alle. Pennut yrittävät yleensä saada sitä luonnollisten vaistojensa perusteella, mutta jotkut pennut menettävät kiinnostuksensa ja luopuvat pallosta, jos heille tarjotaan jotain kiinnostavampaa.

  Koiranpentu, jolla on luonnollinen saalishalu, on erittäin sinnikäs yrittäessään saada palloa, eikä se anna periksi, ennen kuin sillä on pallo hallussaan. He keskittyvät tavoitteeseen, kunnes he saavuttavat toivomansa tuloksen. Tätä voit kokeilla kotona koiranpennun kanssa nähdäksesi, miten se reagoi. Tämä on loistava tapa mitata, kuinka paljon luonnollista saalistausta koirallasi on.;

  Tästä voi jopa olla hyötyä tulevaisuudessa, kun kyse on sinun esittelystäsiSaksanpaimenkoiramuille ihmisille ja eläimille. Jos koirallasi on suurempi saalishalu, tiedät, että saatat tarvita ylimääräistä varovaisuutta, kun seurustelet niitä.;

  Sinä saatat pitää:Voivatko saksanpaimenkoirat syödä omenoita

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Stevie Stamm

  Last Updated: 26/09/2023

  Views: 5893

  Rating: 5 / 5 (80 voted)

  Reviews: 95% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Stevie Stamm

  Birthday: 1996-06-22

  Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

  Phone: +342332224300

  Job: Future Advertising Analyst

  Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

  Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.