Miksi maailman rikkain koira liittyy niin moniin orgioihin? (2023)

Gunther VI, uusin saksanpaimenkoirien joukossa, on maailman rikkain eläin, jonka arvo on 400–500 miljoonaa dollaria. Jotenkin se on kuitenkin vähiten villi puoliGuntherin miljoonat, neliosainen Netflix-dokumenttisarja, joka saa ensi-iltansa 1. helmikuuta. Piskon omaisuutta koskeva tutkimus, joka paljastaa sekä julkiset petokset että henkilökohtaiset puhelut. Se on törkeän absurdin tietokirjallinen yritys, joka on täynnä paljastuksia rahanpesusta, kulttimainen käyttäytyminen, eläinten hyväksikäyttö, natsimainen eugeniikka, villit orgiat ja pornotähdet.

Gunther, tulet mielelläsi mukaan, ei osallistu mihinkään edellä mainituista bakkanaalioista. Silti jopa eläimellisyydellä on pieni osuusGuntherin miljoonatiltapäivälehdissä lyhyesti leijuneen ajatuksen kautta, että koira olisi synnyttänyt ihmislapsen. Se ei ollut, mutta Gunther varmasti poiki runsaasti uutisointia huoltajansa Maurizio Mianin ansiosta, jonka äiti oli tunnettu (ja rikastui) roolistaan ​​osteoporoosin läpimurtohoidon kehittäneen lääkeyhtiön johtajana.

Mian valmistui lääketieteellisestä korkeakoulusta ja oli 30-vuotiaaksi asti yliopistoprofessori. Hänen elämänsä sai kuitenkin jyrkän käänteen, kun hänen äitinsä läheinen ystävä, saksalainen kreivitär Karlotta Leibenstein kuoli ja ilman perillisiä jätti omaisuutensa koiralleen Guntherille – ja Mian, oman äitinsä kanssa heikentyneen terveyden kanssa, päätti erota. ihmisenä koiran vierellä.

Mian otti tämän roolin läheisen ystävyyden vuoksi Carla-tädin pojan kanssa, joka oli taistellut pienestä pitäen masennuksen kanssa ja riisti 26-vuotiaana henkensä. Guntherin ohjaajana oleminen oli monimutkaista työtä, koska kreivitärten testamentissa oli lukuisia määräyksiä, joita oli noudatettava tiiin asti.

Perustettiin Gunther Trust, joka omisti useita tytäryhtiöitä Gunther-yhtiöitä sekä jahdin, osuuden hevoskilpailuyrityksestä ja monia muita yrityksiä, jotka ovat ilmeisesti liian yksityisiä (tai epämiellyttäviä) mainittavaksi tässä. Mian halusi tehdä työnantajastaan ​​julkkiksen, ja hän käski Guntherin äänittää albumin nimeltä "Villi Koira”, joka oli niin kamala kuin odotettiin. Kun tämä ei saanut tarpeeksi suurta huomiota, hän muutti nelijalkaisen pomonsa Miamiin, osti Madonnan vanhan talon 7,5 miljoonalla dollarilla ja perusti The Burgundiansin, viihderyhmän, joka lauloi ja tanssi Guntherin puolesta.

Tämä on niin pähkinäiseltä kuin se kuulostaa, ja siihen sisältyy paljon enemmän hulluuttaGuntherin miljoonat. Mianin, hänen entisen vaimonsa Carla Riccitellin ja tiedottajan Lee Dahlbergin (molemmat olivat burgundialaisia) ja nykyisen Guntherin PR-päällikön Lucy Clarksonin haastatteluissa ohjaaja Aurelien Leturgien dokumenttisarjat selittävät, että Burgundialaiset olivat pyörivä kokoelma pyrkiviä mallinäyttelijöitä, jotka olivat valinneet. Mian ja näyttelijäohjaaja Ed Arenas ovat esimerkkejä nuoresta, eloisasta seksuaalisuudesta.

Miksi maailman rikkain koira liittyy niin moniin orgioihin? (1)

Netflix

Vaikka heitä mainostettiin mediassa hauskanpitoa rakastavana Spice Girls -tyylisenä seurueena, joka nautti hyvästä elämästä koira-hyväntekijänsä kanssa, he olivat myös koehenkilöitä Mianin "tieteellisissä kokeissa". Lyhyesti sanottuna: Mian ja hänen kohorttinsa tutkivat burgundialaisia ​​– koska heillä oli villi kumppaninvaihto ja ryhmäseksiä – selvittääkseen lopullisen keinon saavuttaa onnellisuutta.

Mianin suunnitelman syynä ilmeisesti oli hänen halu kunnioittaa edesmenneen kreivitärtären toiveita, koska hän oli halunnut löytää tavan estää hänen poikansa tuhoon tuomittu masennus. Se oli myös enemmän kuin vähän himmeä seksikultti, jaGuntherin miljoonatkäyttää uusia haastatteluja ja arkistomateriaalia korostaakseen koko yrityksen silkkaa typeryyttä, jonka tieteellinen legitiimiys oli jossain nollan ja zilin välillä.

Kun burgundilaiset hajosivat, Mian muutti takaisin Italiaan vuonna 2001, palkkasi Garren Jamesin – joka nyt johtaa maailman menestyneintä suoraa miesten saattajayritystä – ja aloitti kulutusharrastuksen, joka sisälsi kahden jalkapallojoukkueen ostamisen, joiden edustajat olivat aikuisten elokuvanäyttelijöitä. La Cicciolina ja Valentine Demy. Mitä tulee farsseihin, se oli vaikuttavan pitkäkestoinen.

Uskoisitko, että täällä tapahtuu jotain hämärää?Guntherin miljoonatviipyy mahdollisimman pitkään ennen kuin paljastaa, että Mianin kertomus Guntherista ei ollut täysin tarkka. Itse asiassa-spoilerivaroitus!-melkein mikään niistä ei ollut totta. Ohjaaja Leturgie kaivaa tarpeeksi syvälle havaitakseen, että lähes jokainen Mianin tarina Guntherista, kreivitärestä ja hänen pojastaan, oli huijausta, joka luotiin välttämään Italian verolakeja Liechtensteinin porsaanreikillä. S

Tähän asti tällaiset pommit eivät ole yhtä painavia kuin Mianin päätös muodostaa toinen uusi seksikäs ryhmä, joka tunnetaan nimellä The Magnificent 5 ja jota johtaaFabrizio Corona, eli "italialainen Charlie Sheen", raskaasti tatuoitu tabloidi-egomaniakki ja rikollinen – jonka tarkoituksena oli olla niin hyvännäköinen, rikas ja niin iloinen, että heistä tulisi ihmisihanne.

Sitten kun he lisääntyivät, he synnyttivät ikuisesti iloisen uuden mestarirodun.

  Mian lainaaHeinrich HimmlersisäänGuntherin miljoonatjoten hän ei ole täysin tietämätön valitsemastaan ​​tiestä. Suoran konnan sijaan Leturgie kuvaa häntä säälittävänä, huomiota hakevana valehtelijana ja roistona, jonka jokainen outo liike oli hänen emotionaalisten ja psykologisten ongelmiensa sivutuote. Siitä huolimatta se kohtelee häntä myös suhteellisilla lapsikäsineillä ja tuomitsee hänen lukemattomista valheistaan ​​ja poikkeavista käytännöistään huolimatta. Mianista tulee paheksunut hucksteri, niin että hän jopa valehtelee Leturgielle tittelin jälkeen – vain siksi, että hän uskoo sen lisäävän oikeudenkäynnin järkyttävää arvoa – ja silti esitys kohtelee häntä enemmän värikkäänä uteliaisuutena. kuin kretiini, joka syyllistyy Guntherin omaisuuteen.

  Mitä tulee itse saksanpaimenkoiraan, Gunther on oman legendansa perifeerinen hahmo, joka syö yksityisten kokkien tarjoamia gourmet-pihvejä, urheilee kovien kanssa altaassa ja on yleensä onnellisena pelinappulana muiden omatoimisissa peleissä. . Se näyttää olevan melko mukava elämäntapa, ja varmasti enemmän kuin yksikään lemmikki ansaitsee. Tästä ylellisyydestä nauttivan koiran aiheuttaman suuttumuksen kompensoi kuitenkin häntä ympäröivien miesten ja naisten julmuus, jotka kaikki lopulta näyttävät olevansa sharlataaneja, riippuvaisia ​​ja/tai alhaisia ​​tyytyväisiä hyötyäkseen asianajajan huijauksesta. ja veronkierron asiantuntija Jack Blum tiivistää oikeutetusti "kaikki ehdottoman huonolaatuiset komediat".

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Tish Haag

  Last Updated: 18/09/2023

  Views: 5813

  Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

  Reviews: 86% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Tish Haag

  Birthday: 1999-11-18

  Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

  Phone: +4215847628708

  Job: Internal Consulting Engineer

  Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

  Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.