Mikä on saksanpaimenkoiran hinta vuonna 2023? | Kohta (2023)

Saksanpaimenkoiran ominaisuudet

  • Elinajanodote: 9-12 vuotta

  • Aikuisen paino: 80-100 kg.

  • Aikuisen pituus: 24-28 tuumaa.

  • Alkuperä - Saksa

    (Video) Kiusallinen piilokamera fyssarin vastaanotolla | Paasosen polttaritoimisto

Yksi maailman ja erityisesti poliisilaitosten suosituimmista koirista, saksanpaimenkoira tai elsassilainen on natsien maasta kotoisin oleva työkoira. Alun perin sitä kasvatettiin lampaiden paimentamiseen, mutta nyt sitä käytetään monenlaisiin töihin ympäri maailmaa, kuten vammaisten avustamiseen, pelastus- ja etsintäoperaatioihin, sodankäyntiin, poliisityöhön ja kauniina kotiseurana.

Nämä ovatkeskikokoiset koiratpaksu-kaksoisturkki, joka on yleensä joko ruskean-musta tai puna-musta yhdistelmä. Mutta saatavilla on myös muita harvinaisia ​​värejä, kuten soopeli, puhdas musta, puhdas valkoinen, hopea, sininen ja panda.

Elsassilainen on älykäs rotu, mutta ne voivat olla aggressiivisia. Jotkut tutkimukset osoittavat, että nämä paimenet olivat vastuussa eniten puremista vuosina 1971–2018 Yhdysvalloissa. Tämä voi johtua niiden korkeasta väestöstä. Tästä rodusta on ollut useita lajikkeita maantieteellisistä alueista riippuen. Esimerkiksi Itä-Euroopan paimen, valkoinen sveitsinpaimen, valkoinen paimen ja shiloh-paimenkoira muutamia mainitakseni.

Mikä on saksanpaimenkoiran hinta?

Hinta riippuu kaikki ostamasi saksanpaimenkoiran tyypistä ja siitä, miltä kasvattajalta ostat. Mutta sitten heille tarjoamasi elämänlaatu voi vaikuttaa heidän elinikäisiin kustannuksiin. Jaotetaan se hinta luokittelemalla se alkuperäisten osto-/ottomaksujen, rokotusten, ruokavalioiden, terveydenhuollon ja hoitojen mukaan.

Osto: $ 2000 - $ 3500

Saksanpaimenkoiran hinta on keskimäärin noin 2500 dollaria. Tämä Elsassin koiran hinta voi vaihdella monista tekijöistä, kuten koirien iästä, kasvattajan maineesta ja turkin väristä muutamia mainitakseni. Saksanpaimenkoiranpennun hinta voi joissain tapauksissa olla hieman korkeampi, noin 3500 dollaria. Sininen saksanpaimenkoira voi maksaa noin 1500–2000 dollaria. Musta ja punainen saksanpaimenkoira voi maksaa noin 1800–2000 dollaria. Harvinaisin väri on Panda, joka voi maksaa noin 3500 dollaria. Kalleimmat ovat yleensä show-laatuisia, jotka voivat maksaa noin 6000 dollaria.

(Video) Tämän takia Prime on kallista

Jos hakusi näyttää "200 dollarin saksanpaimenkoiran pennut lähellä minua", adoptio on hyvä vaihtoehto sinulle. Yhdysvalloissa on useita pelastussuojia ja adoptiokeskuksia, jotka voivat auttaa sinua adoptoimaan kotia tarvitsevan saksanpaimenkoiran. Adoption hinta voi olla jopa 100–300 dollaria. Se voi olla hieman korkeampi pienelle pennulle, mutta ei yleensä niin korkea kuin kasvattajilta ostetut.

Saksanpaimenkoiran kuukausikulut

Ruokavalio: 50-125 dollaria

Nämä erittäin energiset työkoirat tarvitsevat hyvän määrän korkealaatuista eläinlääkärin suosittelemaa raakaruokaa täyttääkseen energiantarpeensa. Ensimmäisen 12 kuukauden aikana heidän ravinnontarve kasvaa asteittain 250 grammasta päivässä 400 grammaan. Saman hinta voi olla noin 50–125 dollaria. Herkkujen lisäksi voit odottaa ruokakustannusten olevan noin 800 dollaria vuodessa.

Hoito: 50-75 dollaria

Nämä paimenet ovat akorkean irtoamisen koirarotujoka vaatii päivittäistä harjausta. Satunnainen kylpy, säännöllinen kynsien leikkaus sekä hampaiden ja korvien puhdistus riittäisivät hoitovaatimuksiin. Keskimääräiset kustannukset voivat olla noin 100 dollaria kuukaudessa ammattimaisesta hoitopalvelusta tai noin 50–75 dollaria hoitotarvikkeista, jos päätät hoitaa koirasi kotona.

Lääkärikulut: 700–1200 dollaria

Ensimmäisten vuosien aikana on suositeltavaa viedä lemmikkisi eläinlääkäriin noin 3-4 kertaa vuodessa. Eläinlääkärimaksut voivat vaihdella 100 dollarista 300 dollariin, ja ne voivat sisältää esimerkiksi vuosittaiset hyvinvointitutkimukset ja verikokeet sekä muita suositeltuja ennaltaehkäiseviä hoitoja. Muut tutkimukset ja testit voivat maksaa sinulle vielä 300–400 dollaria.

Kuten kaikki rodut, saksanpaimenkoirat ovat vaarassa saada terveydellisiä sairauksia elämänsä aikana. Tämän rodun yleisin terveydentila onlonkan dysplasia. Hoidon hinta voi olla noin 2000–2500 dollaria.

(Video) KÄÄRIJÄ KOULUSSA?! #shorts

Elsassilaisen kertakulut

Alkukustannukset: 400-450 dollaria

Pari isoa kaulapanta, hihnat, ruoka- ja vesikulhot, XL-laatikko, lemmikkisänky ja lelut kuuluvat alkuasennuskustannuksiin ennen koiran tuomista kotiin. Kokonaiskustannukset voisivat olla noin 400-450 dollaria.

Mikrosiru: 50-70 dollaria

Tilastojen mukaan 90 % kadonneista lemmikeistä ei löydy, mutta 70 % mikrosiruista saa tien kotiin. Mikrosirujen keskimääräinen hinta on noin 50 dollaria, mutta se voi vaihdella osavaltioittain. Koiran ajokortin lisäksi se voi maksaa 10-20 taalaa lisää. Spot lemmikkivakuutus suosittelee, että jokainen lemmikkivanhemmat hankkivat lemmikkinsä mikrosirun, koska se voi auttaa lisäämään kadonneen lemmikin löytämisen mahdollisuuksia.

Rokotukset: 250-300 dollaria

On olemassa tiettyjä perusrokotuksia, joita saksanpaimenkoira tarvitsee. Näitä ovat penikkavirus, parvovirus, adenovirus, tyyppi 1, adenovirus, tyyppi 2 ja rabies. Kaikki nämä voivat maksaa sinulle noin 150–200 dollaria.

Useimmat eläinlääkärit suosittelevat myös tiettyjä ei-ydinrokotuksia saksanpaimenkoirille. Näitä ovat parainfluenssa, Lymen tauti ja leptospiroosi. Näiden rokotteiden hinta voi olla noin 130–150 dollaria.

Muut 200-250 dollaria

Koirasi elämän aikana voi syntyä muitakin sekalaisia ​​kustannuksia, kuten puistopassit, koiranhoitajat, koulutustunnit, vaatteet ja matkat. Nämä lisäkulut voivat maksaa noin 200–250 dollaria vuodessa.

(Video) Paljonko 10 koiran ylläpito maksaa?

Elinikäinen saksanpaimenkoiran hinta

Kun otetaan huomioon ensimmäiset adoptio- ja perustamiskustannukset ja lisätään saksanpaimenkoiran omistamisesta ja ylläpidosta aiheutuvat vuosikustannukset, voit odottaa maksavan 15 000–17 000 dollaria sen elinkaaren aikana. Alkuvuosien vuosikustannukset voivat olla hieman korkeammat, mutta niiden pitäisi vähitellen laskea.

Miten Spot Lemmikkivakuutus voi auttaa?

Tapaturma- ja sairausvakuutukset tarjoavat laajan valikoiman vakuutusturvaa mikrosirun implantoinnista leikkauksiin sekä reseptiravintoon ja lisäravinteisiin, jotka on määrätty lemmikkisi odottamattomien onnettomuuksien ja sairauksien hoitoon. (Yleiseen terveyteen tai painon ylläpitämiseen käytettävät reseptivalmisteet ja lisäravinteet eivät kuulu tähän). LisämaksustaKohta koiran vakuutussuunnitelmattarjoavat ennaltaehkäisevän hoidon lisäosia, jotka auttavat kattamaan tiettyjen rutiinirokotusten, vuosittaisten hyvinvointitutkimusten ja muiden ennaltaehkäisevien hoitojen kustannukset. Voit katsoa lisäosanennaltaehkäisevän hoidon kattavuusvaihtoehdot. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Johtopäätös

Älykkäät, älykkäät, uskolliset, rakastavat, suojaavat, energiset ja leikkisät GSD:t ovat koko paketti. Ja tämän paketin hinta saattaa tuntua hieman korkealta, mutta kauniin ja eloisan läsnäolon ansiosta se tuntuu sen arvoiselta. Joka tapauksessa Spot-suunnitelmat auttavat kattamaan tukikelpoiset kulut katetuissa olosuhteissa! Joten murehdi vähemmän kustannuksista ja hanki Alsatian kotiin!

Hyvää vanhemmuutta sinulle ja paljon rakkautta pennullesi!

Lähteet:

Videos

1. MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI
(Irkenguera)
2. Espanja on suomalaiseläkeläisten suosiossa! Millaisen vuokra-asunnon saa alle 450 eurolla?
(MTV Uutiset)
3. Röyhtäys
(Attemetzigatte)
4. Näin suosittujen hampurilaisaterioiden hinnat ovat nousseet
(Yle Uutiset)
5. Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS
(Blokess)
6. 20 Parasta koirarotua
(Koda)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 04/09/2023

Views: 6288

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.