Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (2024)

Riippumatta siitä, miksi sinun on poistettava verkkosivustojen esto, on olemassa useita tapoja tehdä se. Olemme koonneet luettelon 13 tehokkaimmasta tavasta ohittaa estetyt verkkosivustot.

Jos haluat tietää, miksi sivustot rajoittavat sisältöä tai sisältölohkojen kiertämisen laillisuuden, siirry osioonmiksi sivustot estetäänjaonko niiden eston poistaminen laillista.

1. Poista verkkosivustojen esto VPN:n avulla

VPN:n käyttäminen on helpoin ja luotettavin tapa kiertää sisältölohkoja ja avata haluamasi URL-osoitteet. AVPN (virtuaalinen yksityinen verkko)reitittää Internet-liikenteesi etäpalvelimen kautta, jolloin voit valita virtuaalisen sijaintisi.

Kun muodostat yhteyden verkkosivustoon VPN:n avulla, verkkosivusto ajattelee, ettävirtuaalinenVPN:n näyttämä sijainti on sinuntodellinensijainti, mikä tarkoittaa, että todellinen sijaintisi on peitetty ja voit poistaa sisällön eston. Ja se on vain yksi niistäVPN:n edut- VPN:t myös salaavat yhteytesi, suojaavat tietosi ja suojaavat henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttitietoja, jotka annat milloin tahansaostoksia verkossa.

Näin voit poistaa verkkosivustojen eston VPN:llä sekä pöytäkoneella että mobiililaitteella:

Ensimmäinen,lataa ja asenna VPN- saada ilmainen kokeiluversioAVG Secure VPNJuuri täällä:

Nyt sinun täytyymääritä VPN WindowsissataiOta VPN käyttöön Macissa- Tämä on yksinkertaista, jos käytät hyvämaineista ja hyvin suunniteltua sovellusta.

Ota VPN käyttöön ja valitse palvelimen sijainti. Jos sisältö, jota haluat käyttää, on sijaintikohtaista, valitse sijainti, jossa kyseinen sisältö on saatavilla. Jos haluat vain suojata liikennettäsi ja piilottaa IP-osoitteesi, valitseOptimaalinen sijainti(tai vastaava asetus) nopeimmille nopeuksille.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (1) VPN:n avulla voit käyttää estettyjä sivustoja myös mobiililaitteella.

Nyt selaat nimettömästi ja turvallisesti piilosta.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (2) VPN-verkkojen avulla voit poistaa verkkosivustojen eston, suojata online-yksityisyytesi ja pysyä turvassa julkisessa Wi-Fi-verkossa.

VPN on helpoin ja kattavin työkalu sisältölohkojen ohittamiseen. Mutta jos käytät julkista tietokonetta kirjastossa tai joudut poistamaan verkkosivujen eston koulussa, VPN ei ehkä ole paras vaihtoehto, koska sinun on ladattava se.

Jotkut sisällöntarjoajat ovat myös alkaneet estää tunnettuja VPN-IP-osoitteita, joten VPN ei välttämättä toimi haluamillasi sivustoilla tai palveluissa. Onneksi kun VPN-palveluntarjoajat huomaavat, että yksi heidän IP-osoitteestaan ​​on estetty, he yleensä avaavat uusia osoitteita tarjotakseen lisää vaihtoehtoja.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (3)Plussat:


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (4)Haittoja:

 • Ei ilmainen (useimmat hyvämaineiset VPN:t eivät ole ilmaisia)

 • Vaatii lataamisen

 • Usein hidasta – mutta on olemassa tapoja nopeuttaa VPN-yhteyttäsi

2. Poista verkkosivustojen esto Torilla

Tor on toinen vaihtoehto sisältölohkojen kiertämiseen ja maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen. Tor – tai The Onion Router – reitittää verkkoliikenteesi useiden salauskerrosten läpi, mistä johtuu sen nimi. Torin avulla voit käyttää verkkoa anonyymisti ja kiertää useimmat sisältörajoitukset.

Vaikka Tor tarjoaa vahvan online-yksityisyyden, sen haittapuoli on hitaat nopeudet. Tämä johtuu siitä, että Tor-verkko ja selain ovat avoimen lähdekoodin projekti, jota ylläpitävät vapaaehtoiset. Toinen haittapuoli on, että et yleensä voi asentaa Toria kouluun, töihin tai julkiseen tietokoneeseen.

Voit poistaa verkkosivustojen eston Torin avulla seuraavasti:

Siirry kohtaanTorin verkkosivustoja seuraa ohjeita Tor-selaimen asentamiseksi. Avaa sitten Tor ja määritä se (tarvittaessa).

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (5)

Tämän jälkeen muodosta yhteys ja syötä sipuli saadaksesi nimettömän pääsyn haluamillesi sivustoille.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (6)Tor on hyvä verkkosivustojen eston poistaja, mutta et todennäköisesti voi ladata sitä koulussa tai töissä.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (7)Plussat:

 • Suojattu ja salattu

 • Vapaa

 • Järjestö on voittoa tavoittelematon, joten ei tiedonlouhintaa

 • Mahdollistaa pääsyntumma verkko

 • Toimii hyvin useiden sivustojen eston poistamiseen


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (8)Haittoja:

 • Ei voi ohittaa tiettyjä Tor-solmuja vastaan, mukaan lukien Netflix

 • Hitaat nopeudet

 • Vaatii lataamisen

 • Ei asiakaspalvelua, joka auttaisi määrittämään Torin oikein

3. Poista verkkosivustojen esto verkkovälityspalvelimen avulla

Aweb-välityspalvelintoimii hyvin sisällön nopeaan poistamiseen julkisilla tietokoneilla tai jos tarvitset verkkosivuston eston poistotyökalun kouluun – usein Chromebookeihin, joissa on Android-sovelluksia – etkä voi ladata VPN:ää tai Toria. Yhdistät ensin välityspalvelimeen ja sitten haluamaasi verkkosivustoon - piilotat todellisen sijaintisi prosessissa.

Web-välityspalvelimen avulla on helppoa oppia poistamaan verkkosivustojen eston koulun tietokoneella tai Chromebookilla. Käytä välityspalvelinta siirtymällä välityspalvelimen verkkosivustolle, kirjoittamalla sen verkkosivuston URL-osoite, jolla haluat vierailla, ja painamalla painiketta päästäksesi siihen.

Haittapuoli on, että ennen kuin vierailet haluamallasi sivustolla, sinun on ensin navigoitava verkkovälityspalvelimeen - joka kerta, joka välilehdellä. Se voi olla hieman ärsyttävää, eikä se yleensä ole hyväsisällön suoratoisto verkossa. Ja vaikka verkkovälityspalvelimet ovat yleensä ilmaisia, ne eivät tarjoa samoja tietosuoja- ja turvallisuussuojauksia kuin VPN tai Tor.

HMA-verkkovälityspalvelin on luotettava verkkosivustojen eston poistaja. Siirry yksinkertaisesti kohtaanHMA-verkkovälityspalvelinsivusto, kirjoita sivusto, jota haluat käyttää, valitse palvelimesi ja mene.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (9)Verkkovälityspalvelin on nopea ja helppo eston poistaja kouluun tai töihin.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (10)Plussat:

 • Asennusta ei tarvita

 • Toimii julkisilla tietokoneilla ja koulujen Chromebookeilla

 • Usein ilmainen

 • Voi ohittaa perussisältölohkot


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (11)Haittoja:

 • Saattaa rikkoa joitain verkkosivuston toimintoja

 • Ei suojaa yksityisiä henkilötietoja

 • Ei optimoitu nopeudelle

 • Kaikkien sivustojen estoa ei voida taata

 • Sinun on avattava verkkovälityspalvelin aina, kun vierailet uudella sivustolla

4. Poista verkkosivustojen esto selainlaajennuksella

Välityspalvelinlaajennuson kuin kätevämpi verkkovälityspalvelin, ja se auttaa sinua kiertämään koulutietokoneen sisältölohkot nopeasti. Välityspalvelinlaajennus sijaitsee suoraan selaimessasi, joten et tuhlaa aikaa jatkuvasti välityspalvelimeen siirtymiseen – se on valmis aina, kun haluat käyttää estettyä sisältöä.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (12)Plussat:

 • Google tarkistaa Chrome Web Storen välityspalvelinlaajennusten turvallisuuden

 • Yleensä salaa selainyhteytesi

 • Voit valita palvelimesi sijainnin

 • Yleensä ilmainen

 • Ei häiritse muitakromi tietoturvalaajennukset


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (13)Haittoja:

 • Vaatii asennuksen tietokoneellesi

 • Saattaa näyttää mainoksia

 • Ei ehkä optimoitu sisällön suoratoistoon

Jos et voi ladata VPN:ää tai Toria (ehkä koulusi tai yrityksesi kieltää sen) etkä halua käyttää välityspalvelinta, mutta sinun on silti avattava esto nopeasti, on olemassa muita nopeita tapoja päästä estetyille verkkosivustoille, jotka saattavat tehdä työtä.

Seuraavat menetelmät sivustojen eston poistamiseen eivät ole yhtä luotettavia kuin yllä kuvatut vaihtoehdot, mutta ne voivat olla tehokkaita sivustojen eston poistajia.

5. Käytä URL-lyhennystä

Jos koulusi tai työpaikkasi verkko käyttää hyvin perusestoa, URL-osoitteiden lyhennyksen käyttäminen saattaa auttaa. Palvelut, kuten TinyURL, lyhentävät verkkosivuston URL-osoitetta, mikä auttaa sinua poistamaan verkkosivustojen estonvälityspalvelin, VPN tai Tor. Jos koulusi esimerkiksi estää Facebookin, voit luoda eri (lyhennetyn) URL-osoitteen käyttääksesi sitä. Näin se toimii:

Siirry URL-osoitteita lyhentävälle sivustolle, kutenis.gd,TinyURL, taiVähän.

Kirjoita URL-kenttään verkkosivusto, jonka eston haluat poistaa, ja lyhennä sitä napsauttamalla painiketta.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (14)URL-osoitteita lyhentävät sivustot voivat auttaa sinua ohittamaan perussisältölohkot.

Kopioi uusi, lyhyempi URL-osoite ja liitä se tietokoneesi selaimeen. Jos olet onnekas, ohitat verkkosivuston pääsyrajoituksen onnistuneesti ja pääset haluamallesi sivustolle.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (15)URL-osoitteiden lyhentimen käyttäminen voi auttaa poistamaan sivustojen eston.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (16)Plussat:

 • Lataamista ei vaadita

 • Vapaa

 • Nopea ja helppo


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (17)Haittoja:

 • Sivustojen eston poistaminen voi toimia tai ei

 • Ei turvallisuutta

6. Yritä vaihtaa protokollia

Jos koulusi tai työpaikkasi verkko käyttää perusestomenetelmää, joka suodattaa pois yksinkertaisen URL-osoitteiden luettelon, voit ehkä kiertää sen vaihtamalla HTTPS:stä HTTP:hen (tai päinvastoin). Esimerkiksi joshttps://www.somewebsite.com on estetty,http://www.somewebsite.com saattaa silti toimia.

Mutta on tärkeää huomata, että HTTP on suojaamaton protokolla ja sitä tulee välttää aina kun mahdollista. Älä koskaan kirjoita henkilökohtaisia ​​tietoja tai salasanoja sivustolle käyttämällä vain HTTP:tä mahdollisten mahdollisuuksien vuoksitietoturva-aukkoja, joita voidaan hyödyntää.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (18)Plussat:

 • Lataamista ei vaadita

 • Vapaa

 • Nopea ja helppo


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (19)Haittoja:

 • Sivustojen eston poistaminen voi toimia tai ei

 • Ei turvallisuutta; HTTP-protokolla on suojaamaton

7. Käytä Googlen välimuistia

Välimuistion, kun palvelu, kuten Google tai selaimesi, säilyttää paikallisen kopion usein vieraillusta sivustosta, jotta se latautuu nopeammin, kun käyt siellä uudelleen. Tämä tarkoittaa, että saatat päästä käsiksi rajoitetun verkkosivuston välimuistiversioon.

Pääset sivuston välimuistiversioon kirjoittamallakätkö:ennen sivuston osoitetta Google-hakupalkissa. Napsauta alanuolta ja napsauta sittenVälimuistissa. Jos olet onnekas, voit ohittaa sisältölohkon käymällä sivuston välimuistiversiossa.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (20)Sivuston välimuistiversion tarkasteleminen voi auttaa sinua kiertämään sisältölohkoja.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (21)Plussat:

 • Lataamista ei vaadita

 • Vapaa

 • Nopea ja helppo


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (22)Haittoja:

 • Saattaa toimia tai ei välttämättä toimi kaikessa estetyssä sisällössä

 • Saattaa näyttää vanhentunutta sisältöä

 • Ei turvallisuutta

8. Käytä Google-kääntäjää

Toinen Google-pohjainen kiertotapa on käyttää Google-kääntäjää verkkosivustojen eston poistamiseen. Tämä tapa käyttää rajoitettuja sivustoja ei välttämättä näytä sivua, jota haluat tarkastella täydellisesti, mutta se voi riittää antamaan sinulle mahdollisuuden lukea etsimääsi sisältöä.

Näin voit käyttää Google-kääntäjää verkkosivustojen eston poistamiseen:

MeneGoogle kääntäjä, valitse satunnainen kielialkaenkenttään ja englanniksito-kenttään ja liitä haluamasi verkkosivusto tai URL-osoite kenttään.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (23)

Napsauta linkkiä ja toivottavasti voit tarkastella sitä estottomana verkkosivustona. Huomaa kuitenkin, että jotkin sivun elementit voivat rikkoutua.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (24) Google-kääntäjän käyttäminen voi antaa sinulle pääsyn estettyihin sivustoihin.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (25)Plussat:

 • Lataamista ei vaadita

 • Vapaa

 • Nopea ja helppo


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (26)Haittoja:

 • Voi toimia tai ei välttämättä toimi todellisena verkkosivuston eston poistajana

 • Saattaa rikkoa joitain verkkosivuston toimintoja

 • Ei turvallisuutta

9. Käytä dynaamista IP-osoitetta

Jotkut verkkosivustot estävät yhteydet tietyistä IP-osoiteryhmistä roskapostin tai tietoverkkorikollisuuden vuoksi. Jos se sisältää sinunIP-osoite, et voi vierailla kyseisellä verkkosivustolla.

Dynaaminen IP-osoite – joka muuttuu jokaisen käytön yhteydessä – antaa sinun ohittaa tämän rajoituksen. Se on sama temppupuhelimen huijareitakäytä jatkaaksesi soittamista sinulle eri puhelinnumeroista.

Useimmat Internet-palveluntarjoajat käyttävät dynaamisia IP-osoitteita, joten pelkkä reitittimen uudelleenkäynnistäminen voi saada uuden. Muussa tapauksessa yhteyden muodostaminen VPN- tai välityspalvelimeen on helpoin tapa saada dynaaminen IP-osoite.

Jos käytät Windowsia, voit myös vaihtaa IP-osoitteesi komentokehotteen avulla. Avaa komentokehote painamalla samanaikaisestiVoittaa+Rnäppäimet ja kirjoita sittencmdja napsautaOK. Kirjoita avautuvaan ikkunaanipconfig /release(mukaan lukien välilyönnit) ja painaTulla sisään. Kirjoita sittenipconfig /renew(mukaan lukien välilyönnit) ja painaTulla sisäänja sulje sitten komentokehote.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (27)Plussat:

 • Lisää yksityisyyttäsi verkossa

 • Jos se tehdään manuaalisesti, se on ilmainen


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (28)Haittoja:

 • Saattaa vaatia tilauksen

 • Voi sisältää jonkin verran teknistä osaamista

10. Käytä IP-osoitetta URL-osoitteen sijaan

Jotkut alkeelliset verkkosivustot estävät vain kohde-URL-osoitteita – mikä tarkoittaa, että jos syötät sivuston IP-osoitteen suoraan selaimeesi, saatat päästä siihen. Sinun on vain ensin löydettävä IP-osoite. Näin:

Avaa Windowsissa komentokehote ja kirjoita komentoping [verkkosivuston URL-osoite]tainslookup [verkkosivuston URL-osoite], korvaamalla suluissa olevan tekstin todellisella URL-osoitteella, jossa yrität käydä.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (29)

Macissa avaa pääte ja anna jompikumpi samoista komennoista.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (30)

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (31)Plussat:

 • Helppoa ja nopeaa

 • Vapaa


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (32)Haittoja:

 • Rajoitusten ohittamista ei taata

11. Käytä HTML-pdf-muunninta

Jos vain haluatlukeatietyn verkkosivun sisältöön, eikä sinun tarvitsevieraillavarsinaisella sivustolla, voit muuntaa HTML-lähdekoodin luettavaksi PDF-tiedostoksi PDF-muuntimen avulla.

HTML-pdf-muunnintyökalut, kutenTämä, muuttaa minkä tahansa URL-osoitteen sisällön PDF-dokumentiksi, mukaan lukien sivuston tekstin ja kuvat. Tämän jälkeen voit joko esikatsella PDF-tiedostoa verkossa tai ladata sen lukeaksesi sen myöhemmin tai tulostaaksesi sen.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (33)Plussat:

 • Ilmainen ja helppo

 • Asennusta ei tarvita


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (34)Haittoja:

 • Ei välttämättä toimi jokaisen estetyn verkkosivuston kanssa

 • Ei vuorovaikutusta

 • Et voi vierailla varsinaisella sivustolla

12. Käytä yksityistä selainta

Yksi helpoimmista tavoista poistaa sivustojen esto ja tarkastella estettyä sisältöä on käyttää averkkoselain, joka on rakennettu yksityisyyttä ja turvallisuutta varten. Yksityinen selain ei ainoastaan ​​auta estämään ei-toivottua seurantaa selaamisen aikana, vaan se voi myös auttaa pääsemään estetyille verkkosivustoille ilman paljon työtä.

Yksi tällainen selain onAVG suojattu selain, joka sisältää sisäänrakennetun pääsynAVG Secure VPN- yhdessä ne voivat auttaa sinua ohittamaan verkkosivustojen käyttörajoitukset, samalla kun ne salaavat yhteytesi ja piilottavat verkkotoimintasi.

Aloita estetyille verkkosivustoille pääsylataa ja asenna ensin AVG suojattu selaintässä:

Avaa AVG Secure Browser ja avaa se napsauttamalla vihreää kilpeä oikeassa yläkulmassaTietoturva- ja tietosuojakeskus. Sieltä voit aktivoida useita tietosuojaominaisuuksia – mukaan lukien suojatun VPN:n – piilottaaksesi läsnäolosi estetyiltä verkkosivustoilta ja aloittaaksesi pääsyn rajoitettuun sisältöön.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (35)AVG Secure Browser sisältää sisäänrakennetun pääsyn VPN:ään, joten voit pysyä yksityisenä ja suojattuna käyttäessäsi estettyjä verkkosivustoja maailmanlaajuisesti.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (36)Plussat:


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (37)Haittoja:

 • Kaikkien premium-ominaisuuksien käyttö edellyttää lisäasennuksia

 • Edellyttää selaimen asennusta

13. Vaihda DNS-palvelin

DNS-palvelimen (Domain Name System) vaihtaminen – joko manuaalisesti tai älykkään DNS-välityspalvelimen kautta – mahdollistaa myös pääsyn maantieteellisesti estettyyn sisältöön huijaamalla verkkosivuston luulemaan, että olet eri paikassa.

Voit vaihtaa DNS-palvelimesi Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS:ssä (iPhone tai iPad). Tai voit vaihtaa DNS-palvelimen selaimessasi tai reitittimesi kautta. SuurinEro älykkään DNS-välityspalvelimen ja VPN:n välilläIP-osoitteesi on edelleen näkyvissä, jos käytät vain älykästä DNS-välityspalvelinta.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (38)Plussat:

 • Ilmainen verkkosivuston eston poisto

 • Ei vaadi asennusta

 • Ei uhraa nopeutta

 • Toimii kaikilla laitetyypeillä


Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (39)Haittoja:

 • Ei piilota IP-osoitettasi tai tarjoa salausta

 • Asennus voi olla pelottavaa

Tarkastellaan nyt kaikkia yllä kuvattuja verkkosivustojen estonpoistomenetelmiä ja arvioidaan niitä useiden tekijöiden perusteella – helppokäyttöisyys, nopeus, turvallisuus ja muut. Vihreät pisteet tarkoittavat, että menetelmä toimii hyvin, kun taas punainen piste tarkoittaa, että asiat voivat olla vaikeampia.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (40)Vertaamalla tapoja poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää sisältöä. Vihreät pisteet osoittavat vahvaa suorituskykyä; punaiset pisteet tarkoittavat enemmän esteitä.

Miksi verkkosivustot estetään?

Verkkosivustot estetään, kun ne havaitsevat IP-osoitteen, jonka ei pitäisi päästä rajoitettuun sisältöön. SinunIP-osoite (Internet Protocol).tunnistaa laitteesi Internetissä ja paljastaa fyysisen sijaintisi. Se mahdollistaa verkkosivustojenlöytää IP-osoitteesija estää (tai sallia) laitteesi.

Verkkosivustot havaitsevat myös selaimeen tallennetut tiedotkeksit. Jos yrität käyttää tilaussivustoa tai maksumuurettua sisältöä, sivu estetään, ellei sivusto voi vahvistaa, että olet kirjautunut sisään ja sinulla on tilaus.

Sisällöntuottajat, koulut ja yritykset sekä valtion viranomaiset estävät verkkosivustoja useista syistä kaupallisista syistä vapaan tiedonkulun rajoittamiseen. Jos käytät VPN:ää, se on helppoapiilota IP-osoitteesiniin, että näyttää siltä, ​​että tulet eri fyysisestä paikasta, mikä voi antaa sinulle pääsyn estetyille verkkosivustoille.

Maantieteellisesti rajoitettu sisältö

Geo-estoon yleinen suoratoistopalveluissa, kuten Netflixissä, Disney+:ssa ja Spotifyssa, joilla on lisenssisopimukset tarjoamansa sisällön osalta. Näissä sopimuksissa määritellään elokuvat ja TV-ohjelmat, joita ne voivat toimittaa kullakin alueella, jota ne tarjoavat.

Jos käytät Netflixiä Yhdysvalloissa, näet yleensä eri sisältökokoelman kuin toisessa maassa. Tästä syystä monet ulkomailla matkustavat ihmiset käyttävät VPN:itä poistaakseen verkkosivustojen ja sisällön eston, joka on muuten saatavilla kotimaassaan.

Koulu- ja työrajoitukset

Koulusi tai työpaikkasi ei ehkä halua sinun pääsyn tiettyyn sisältöön. Jos he estävät vain aikuisille suunnatun sisällön taiturvattomat sivustot, heillä voi olla järkeä. Mutta jos he estävät sinua suoratoistamasta musiikkia tai käyttämästä uutissivustoja, se on toinen tarina. Yleensä koulusi tai työpaikkasi on huolissaan tuottavuudesta ja kaistanleveydestä, ja suoratoisto voi kuluttaa arvokkaita resursseja.

Me näytimme sinullekuinka ohittaa estetyt verkkosivustot koulussayllä, joten hyppää sinne saadaksesi lisätietoja.

Sensuuri

Jotkut maat sensuroivat verkkosisältöä rajojensa sisällä kulttuuristen, uskonnollisten tai poliittisten syiden vuoksi – toisin sanoen rajoittaakseen tiedonkulkua tai vaimentaakseen erimielisyyttä. Kiina heidän kanssaanHieno palomuuri, on luultavasti tunnetuin esimerkki, joka estää monia sivustoja, kutenFacebookja Twitter. Kun maat sensuroivat avointa verkkoa, niiden kansalaiset löytävät usein tapoja poistaa sensuroitujen verkkosivustojen esto.

ISP

Internet-palveluntarjoajat (ISP) estävät yleensä verkkosivustot oikeutetuista syistä – useimmat Internet-palveluntarjoajat estävät usein URL-osoitteet, joiden tiedetään sisältävän laitonta tai piraattisisältöä. Jos asut maassa, jossa on tiukat sensuurilait, Internet-palveluntarjoajia voidaan vaatia estämään verkkosivustot myös paikallisten säännösten mukaisesti.

Onko verkkosivustojen eston poistaminen laillista?

Verkkosivustojen eston poistamisen laillisuus vaihtelee sijainnin mukaan. Monet maat (jopa Kiina, jossain määrin) sallivat VPN: t. Saat lisätietoja tietystä maista tutkimalla, mitä paikalliset lait sanovat VPN:istä. Jos torrentit tekijänoikeudella suojattua mediaa, se on aina laitonta riippumatta siitä, käytätkö VPN:ää vai et.

Sisältörajoitusten ohittaminen päästäkseen tiettyihin ohjelmiin HBO Maxin tai Netflixin kaltaisilla alustoilla ei ole laitonta – mutta se voi olla niiden käyttöehtojen vastaista.

Helpoin tapa päästä estetyille sivustoille millä tahansa laitteella

VPN on luotettavin tapa päästä estetyille verkkosivustoille ja pysyä nimettömänä verkossa. VPN:t tarjoavat online-yksityisyyttä pitääkseen selaustoimintasi piilossa hakkereilta, Internet-palveluntarjoajilta ja jopa hallituksilta.

AVG Secure VPNtarjoaa joukon virtuaalisia paikkoja, joista valita, ja suoratoistopalveluiden avulla voit katsella suosikkisisältöäsi liikkeellä ollessasi. AVG Secure VPN suojaa myös Internet-liikennettäsi sotilasluokan 256-bittisellä AES-salauksella, joka on sama standardi, jota pankit käyttävät. Joten olet täysin piilossa ja voit vapaasti ohittaa sisältölohkot matkallasi haluamillesi sivustoille. Kokeile ilmaiseksi tänään.

UKK

Jos olet edelleen epävarma parhaasta tavasta poistaa verkkosivustojen esto, tässä on joitain lisätietoja, jotka sinun tulee tietää:

Antaako jokin näistä tavoista minun käyttää estettyjä verkkosivustoja koulussa?

Kyllä, jotkin yllä olevista menetelmistä verkkosivustojen eston poistamiseksi toimivat koulussa. Mutta et ehkä pysty siihenlataa VPNtai Tor. Se tarkoittaa avälityspalvelintai jokin yllä kuvatuista nopeista tavoista on paras tapa poistaa sivustojen esto, jos olet koulussa.

Entäpä sivustojen eston poistaminen työpaikalla?

Jos sinulla on kiinteä työasema tai voit ladata minkä tahansa haluamasi ohjelmiston kannettavaan tietokoneeseen, VPN on paras vaihtoehto verkkosivustojen eston poistamiseen työpaikalla.

Jos näin ei ole – jos käytössäsi on hot-desking-asetukset tai työnantajasi rajoittaa, mitä voit ladata kannettavalle tietokoneellesi – VPN tai Tor eivät toimi. Siinä vaiheessa verkkovälityspalvelin tai selaimen välityspalvelin on paras vaihtoehto.

Onko ilmaista VPN:ää?

On mahdollista päästä ilmaiseksiVPN:t, mutta niiden ominaisuudet eivät ole yhtä kattavat kuin premium-tuotteet. Ja huonomaineiset VPN:t voivat jopa ansaita rahaa selaustoiminnallasi myymällä sen eteenpäintiedonvälittäjättai muut kolmannet osapuolet. Voit kokeillaAVG Secure VPNilmaiseksi 7 päivän kokeilujaksolla.

Voinko poistaa myös puhelimellani olevien verkkosivustojen eston?

Kyllä, voit poistaa verkkosivustojen eston iPhonessa tai Androidissa käyttämällä yleisimpiä menetelmiä verkkosivustojen eston poistamiseen tietokoneella. Mutta verkkovälityspalvelimen tai Torin kanssa näpertely ei välttämättä toimi hyvin alentuneiden nopeuksien vuoksi.

VPN:n määrittäminen matkapuhelimeenon paras tapa poistaa sivustojen esto puhelimessasi. VPN-verkot on helppo asentaa, niitä on helppo käyttää ja ne suojaavat sinua suojaamattomissa Wi-Fi-verkoissa. KäytätköAndroidtaiiOS, AVG tarjoaa sinulle huippuluokan VPN-mobiilisovelluksen. Kokeile jo tänään.

Kuinka voin kumota verkkosivuston eston Chromessa?

Näin voit poistaa sivustojen eston Chromessa: Avaa Asetukset ja muuta tai nollaa käyttöoikeuksia ollessasi verkkosivustolla, jolla haluat vierailla – tämä auttaa sinua kiertämään Chromen sisällön estot välittömästi. Tor on erillinen selain, mutta siinä on myöslaajennus Chromelle. Sekä VPN:t että verkkovälityspalvelimet toimivat hyvin myös Chromessa.

Kuinka voin poistaa verkkosivuston eston ilman VPN:ää?

On mahdollista poistaa verkkosivustojen esto vaihtoehtoisilla menetelmillä, kutenTor-selain tai välityspalvelimet, mutta molemmissa on huonot puolensa.VPN:n käyttäminenSen lisäksi, että pääset nopeasti ja helposti rajoitettuun sisältöön, se on täysin mahdollistasalaa tietosimaksimaalisen yksityisyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Kuinka voin poistaa sivustojen eston kannettavasta tietokoneestani?

VPN on paras ja kätevin työkalu verkkosivustojen lukituksen poistamiseen kannettavalla tietokoneella. Sen lisäksi, että pystyt nopeasti ja helpostikatsoa televisiota netissäja ohitat muut sisältölohkot, voit nauttia kaikestaVPN:n edutkuten salamannopeat yhteydet, valintaoptimoidut palvelinpaikat, ja täydellinen salaus, joka pysäyttää sinunseurattavaa toimintaa.

Kuinka voin kumota verkkosivustojen eston Chromebookilla?

Voit poistaa verkkosivustojen eston Chromebookilla VPN:n avulla, kunhan VPN:ssä on Android-tuettu sovellus. Jos tarvitset verkkosivuston estonpoistoa koulun Chromebookille, sinun on parasta käyttää verkkovälityspalvelinta – vaikka saatat joutua etsimään sellaista, jota IT-osasto ei ole vielä rajoittanut.

Kuinka poistaa verkkosivustojen esto ja käyttää rajoitettua sisältöä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5759

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.