Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (2023)

Internet-yhteytesi on estettyon virhe, joka voi johtua useista syistä. Joitakin syitä ovat palomuurisi, virustentorjunta ja estetty verkkoasetukset.Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (1)

Älä huoli, jos sinulla ei ole käsitystäsi ongelmasta, koska tässä artikkelissa käsitellään ongelman tunnistamista aiemminratkaisujen parissa eteenpäin. Aloita siis Windowsin suljettujen Internet-yhteyksien syistä ja ratkaisuista.

Sisällys

 • Miksi Internet-yhteytesi on estetty?
  • – Upstream tulva
  • – Verkkoohjainongelmat
  • – Virheellinen kokoonpano
  • - Viruksentorjuntaohjelma
  • – Palveluntarjoajan ongelmat
  • – Haittaohjelmat ja virukset
  • – Laiton tiedostojen jakaminen
  • – Estetyt verkkosivustot
  • – McAfee
 • Kuinka korjata suojattu Internet-yhteys?
  • – Hengitä ja käynnistä uudelleen
  • – Käynnistä modeemi ja reititin uudelleen
  • – Poista palomuurit ja virustorjunta käytöstä
  • – Suorita Windows Network Diagnostics
 • Kuinka korjata Internet-yhteys, jos se on estetty Chromessa?
  • – Tyhjennä välimuisti
  • – Poista kolmannen osapuolen laajennukset käytöstä
  • – Internet-yhteytesi on estetty Palomuuri tai virustorjunta: Korjattu
 • Kuinka korjata, jos virus estää Internetin käytön?
  • – Tarkista DNS-asetukset.
 • Kuinka korjata se, jos haittaohjelma estää Internetin käytön
 • Johtopäätös

Miksi Internet-yhteytesi on estetty?

Internet voi olla estetty johtuen ylävirran tulvista, verkkoohjainongelmien, reitittimen virheellisen määrityksen,virustorjuntaongelma, jne. Jokainen mahdollinen syy on kuvattu alla yksityiskohtaisesti, jotta voit ymmärtää ongelman ennen kuin siirryt ratkaisuun.

– Upstream tulva

Upstream tulva on yleinen ongelma, joka vaikuttaa Internetiin. Muista, että kun tietopaketti virtaa verkosta tietokoneeseen,sen pitäisi olla tietoinen järjestelmästäsi, jolloin palvelin tietää, että paketti on saapunut tarkoitetulla tavalla. Palvelin voi lähettää seuraavan paketin. Kaikki on kunnossa pienten datapakettien tapauksessa. Mutta kun koko kasvaa, suljettu internet on mahdollista.

– Verkkoohjainongelmat

Joskus verkko-ohjaimet voivat olla vastuussa tästä virhesanomasta. Asetuksissa oleva ongelma voi olla syynä suljetun internetin takana.Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (2)

– Virheellinen kokoonpano

Yksi yleisimmistä syistä sinetöityyn Internetiin on reitittimen määritysvirhe. Muista, että yksittäiset IP-osoitteet ovatmääritetty kaikille laitteillekun verkko on perustettu. Useimmat verkot antavat nämä IP-osoitteet automaattisesti; Jotkut tarvitsevat järjestelmänvalvojan tehtävän suorittamiseen.

Joskus voi ollaongelmajossa kaksi järjestelmää päätyy samaan IP-osoitteeseen, mikä johtaa Internetin estoon. Tämä verkon häiriö ja epävakaus aiheutti ongelmia käyttäjille.

- Viruksentorjuntaohjelma

Virustorjunta sisältää sisäänrakennetun palomuuriohjelman. Joskus se on vastuussa Internet-yhteyden estämisestä, jos se onhavaitsee epäilyttävät tiedostot tai verkkosivustot. Muista, että tämä ongelma ei ole harvinaista käydä läpi Windows 10:n ohjelmiston tai minkä tahansa muun virustorjuntaohjelman kanssa suojaustoimenpiteiden vuoksi.

– Palveluntarjoajan ongelmat

On erittäin tärkeää tietää, että satunnaisia ​​laitteistovikoja, virheellisiä määrityksiä ja palvelupäivityksiä tapahtuu, jos Internet-palveluntarjoajasi tarjoaa100 % yhteyden käyttöaika.Joissakin tapauksissa ei ole helppoa tunnistaa ilmeistä syytä. On kuitenkin tärkeää ilmoittaa katkeamisesta verkkopalveluntarjoajalle mahdollisimman pian internetin korjaamiseksi.Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (3)

– Haittaohjelmat ja virukset

Jos internet-laite on saastunut haittaohjelmalla tai viruksella, se muuttaa verkkosi ja selaimesi asetuksia jaestää Internet-yhteyden. Se voi myös johtaa muihin ongelmiin järjestelmässä ja laitteessa. Parasta olisi tietää, kuinka voit tehdä laitteestasi viruksettoman tai kuinka poistaa se toisesta laitteesta.

– Laiton tiedostojen jakaminen

Joskus järjestelmä tarkkaileetiedostonjakopalveluiden käytössäverkossa IU-verkon huonontuneista verkkopalveluista. IU vastaanottaa valituksen tekijänoikeuksien haltijalta. Tässä skenaariossa IU:n on ryhdyttävä toimenpiteisiin materiaalin poistamiseksi IU-verkosta.

– Estetyt verkkosivustot

Oletetaan, että käytät Internetiä kouluissa, korkeakouluissa, työpaikoilla tai muissa vastaavissa julkisissa paikoissa. Siinä tapauksessa heidän tietokoneensaasetukset voivat estää tietyt sivustot,ja näet suojatun Internetin virheen. Jos näin on, sinun pitäisi tietää kuka on vastuussa Internetin eston poistamisesta kyseisiltä verkkosivustoilta, jos se on tärkeää ja aito.Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (4)

– McAfee

McAfee tutkii aktiivisesti Internet-yhteyden eston syitä. Mahdollisuus, että tietokoneeseen asennetaan tietoturvatuotteita, saattaa olla ristiriidassa McAfee-ohjelmiston kanssa. Se voi olla syy siihen, miksi sinunInternet-yhteys on estetty Chrome McAfee.

Kuinka korjata suojattu Internet-yhteys?

Kun ongelmalista pitenee, ratkaisuja tulee vastaan. Siten Internetin eston poistamiseen on monia ratkaisuja. Ensinnäkin, tiedä syy jaratkaise se sen mukaisesti. Täältä löydät täydelliset ratkaisut suljettuun InternetiinGoogle Chromeja Windows 10 sekä haittaohjelmien takia estetty.

Jos saat ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED-ilmoituksen ja josInternet-yhteytesi on estetty Windows 11ja 10, älä odota enää.

– Hengitä ja käynnistä uudelleen

Yksi helpoimmista ratkaisuista Internetin eston poistamiseen Windows 10:stä on käynnistää tietokone uudelleen ja katsoa, ​​auttaako se. Joskus päivitykset asennetaanpieni häiriö, joka johtaa internetongelmiin.Kun jatkat järjestelmää uudelleenkäynnistyksen jälkeen, avaa selain nähdäksesi, onko internet palautunut. Koska ongelma on niin yleinen, myös ratkaisu on yksinkertaisin.

Vaikka sinusta tuntuisi, että tämä ratkaisu ei toimi sinulle, kokeile sitä, koska se on toiminut monille käyttäjille yksinkertaisuudestaan ​​​​riippumatta. Tietokoneen uudelleenkäynnistäminen ei vie aikaa, ja jos Internet toimii, et myöskään tule katumaan sitä.

– Käynnistä modeemi ja reititin uudelleen

Toinen yksinkertainen vaihtoehto on käynnistää modeemi ja reititin uudelleen. Jos Internet on estetty, sillä voi olla jotain tekemistä yhteyksien kanssa. Irrota modeemi ja reititin ja odota vähintään kolme minuuttia. Liitä sitten modeemi ja sitten reititin.

Huomaa reitittimen ja verkkosovittimen valot nähdäksesi, toimiiko kaikki. Jos se ongelma silloin oliInternet-yhteytesi on estetty kromi Windows 10ei ole enää ongelma.

– Poista palomuurit ja virustorjunta käytöstä

Nykyään virustorjuntaohjelmisto toimitetaan palomuurisuojauksella varustettuna all-in-one-paketissa. Virustorjunta ei estä pääsyä Internetiin. Kuitenkin,sisäänrakennettu palomuurisuojaussaattaa olla syy tähän ongelmaan. Poista virustorjunta käytöstä.Internet-yhteytesi on estetty: Näin voit korjata sen (5)

Tarkista, häviääkö selaimen virhe. Mene alas osastolle tarkkailemaan tilannetta. Jos se ei kuitenkaan toimi, jatka tässä osiossa.

Jos Internet on estetty, poista Windowsin palomuuri käytöstä, koska se voi estää Internet-yhteytesi.

Voit poistaa Windowsin palomuurin käytöstä seuraavasti:

 1. Siirry Ohjauspaneeliin.
 2. Napsauta Järjestelmä ja suojaus.
 3. Napsauta Palomuuri.
 4. Muuta palomuurin asetuksia.
 5. Katso vasenta ruutua ja näet vaihtoehdon, jossa lukee Ota palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä.
 6. Sammuta palomuuri.

Käynnistä järjestelmä uudelleen ja avaa selaintarkista, onko internet edelleen estettytai on alkanut toimia hyvin puolustajan kanssa.

– Suorita Windows Network Diagnostics

Asiat näyttävät tässä vaiheessa monimutkaisilta, muttaratkaisuja on edelleen olemassa. Ennen kuin sinun täytyy tehdä mitään väärin, valitse tämä menetelmä:

 1. Mene asetuksiin
 2. Napsauta verkkoa ja Internetiä
 3. Suorita vianmääritys.
 4. Siirry Tila-valikkoon ja napsauta Network Troubleshooter.
 5. Käytä ohjattua toimintoa ja noudata sitä ennen toimenpidettä tai sen jälkeen.
 6. Lue saamasi tulokset
 7. Noudata heidän ohjeitaan.
 8. Palauta ohjain

Joskus ohjainpäivitys estää pääsyn Internetiin ja aiheuttaa ohjaimen toimintahäiriön. Jos ohjain päivitettiin ja järjestelmä säilytti edellisen ohjaimen tiedostot,palaa kuljettajan luoedellisen version kanssa.

 1. Paina Win + R
 2. Kirjoita devmgmt, msc ja paina Enter
 3. Käynnistä laitehallinta
 4. Etsi nyt verkkosovitin
 5. Napsauta sovitinta hiiren kakkospainikkeella
 6. Valitse Ominaisuudet
 7. Napsauta Ohjain-välilehteä
 8. Valitse Palauta ohjain.

Jos painike on harmaana, se tarkoittaa, että sinulla ei ollut aiempia versioita palautettavaksi tai aiemman ohjaimen tiedostot eivät ole käytettävissä.

Kuinka korjata Internet-yhteys, jos se on estetty Chromessa?

Voit kokeilla joitain asioita selaimella korjataksesi tämän ongelman. Koska Chrome on suosituin selain, tämän osion kuvissa käytetään Google Chromea. Se on edelleenkäsitteellisesti sovellettavissa muihin selaimiin. Joidenkin ihmisten Internet-yhteys estetään yrittäessään käyttää Chromea.

Vaikka tälle ongelmalle ei ole merkittävää syytä, ratkaisu on saatavilla. Älä huoli. Kokeile alla olevia ratkaisuja:

– Tyhjennä välimuisti

Chromessa saattaa olla ongelma, joten välimuistin säännöllinen tyhjentäminen voisi olla parasta. Välimuistin tyhjennyspoistaa selaushistoriasija poistaa evästeet, jotka haittaavat verkkosivuston IP-osoitetta. Tyhjennä välimuisti noudattamalla näitä ohjeita.

 1. Avaa selaushistoria-välilehti.
 2. Napsauta Tyhjennä selaustiedot.
 3. Tarkista kaikki kolme vaihtoehtoa selaushistorian, välimuistin ja evästeiden tyhjentämiseksi
 4. Napsauta Tyhjennä tiedot.
 5. Kun kaikki on tyhjennetty, tarkista, toimiiko järjestelmä hyvin.
 6. Nollaa Chrome

Seuraava tapa on nollata Chrome, jos päivität asetuksia säännöllisesti.Noudata näitä ohjeitanollataksesi Chromen.

 1. Napsauta kolmea pistettä selaimen yläkulmassa ja siirry Google-asetuksiin.
 2. Napsauta Lisäasetukset ja siirry kohtaan Reset and Cleanup.
 3. Palauta asetukset.
 4. Napsauta Palauta asetukset palauttaaksesi asetukset oletusasetuksiin.
 5. Päivitä selain ja katso, onko se ratkaissut ongelmat.
 6. Poista profiilisi Chromessa

Joskus sitä suositellaanpoista Chrome-profiiliauttaa korjaamaan tämän virheen. Tätä tarkoitusta varten on suuri tarve lopettaa chrome.exe-tehtävä napsauttamalla tehtävähallinnassa Control + Alt + Delete. Täältä löydät Chrome-tehtävän ja Lopeta tehtävän. Sitten:

– Poista kolmannen osapuolen laajennukset käytöstä

Joskus selainlaajennukset estävät pääsyn Internetiin. Siksi sinun on poistettava laajennukset käytöstä selaimessasi. Poista ei-toivotut laajennukset käytöstä Chromessa siirtymällä ikkunan oikeassa yläkulmassa oleviin kolmeen pisteeseen javalitse Laajennukset.

Täältä näet kaikki laajennukset.Etsi sellaisia, joita et käytä. Poista ne järjestelmästä. Päivitä nyt verkkosivusi ja muodosta yhteys Internetiin.

– Internet-yhteytesi on estetty Palomuuri tai virustorjunta: Korjattu

Muista, että virustorjunta on olennainen osa tietokoneen terveyttä ja turvallisuutta. Joskus se häiritsee. Jos virustorjunta on hyvä, se tarjoaa palomuurisuojauksen. Poista virustorjuntaasetukset käytöstä ja tarkista, onko estetty Internet palautettu vai ei. Tarkista josInternet-yhteytesi on estetty McAfeetai palautetaan suorittamalla seuraavat vaiheet:

 1. Siirry Ohjauspaneeliin
 2. Napsauta Järjestelmä ja suojaus.
 3. Napsauta Windows Defenderin palomuuri
 4. Näet Turn Windows Defender Firewall
 5. Napsauta sitä ja sammuta palomuuri
 6. Käynnistä järjestelmä uudelleen
 7. Avaa selain ja tarkista estetty pääsy Internetiin

Jos nämä vaihtoehdot eivät toimi, se ei tarkoita, että sinulla on toinen ongelma: se voi silti olla virustorjuntasi. Sinun on asennettava virustorjunta uudelleen.

Kuinka korjata, jos virus estää Internetin käytön?

Jos uskot, että sinulla on virus ja luulet sen olevan syy sinetöityyn internettiisikäsittele tietokonettasi ammattimaisesti. On olemassa joitakin tapoja korjata se. Ennen kuin aloitat, tiedä vaiheet.

 1. Avaa Internet Explorer
 2. Napsauta rataskuvaketta
 3. Valitse Internet-asetukset
 4. Toinen ikkuna aukeaa
 5. Napsauta Yhteydet-välilehteä
 6. Napsauta LAN-asetuksia.
 7. Varmista, että Käytä välityspalvelinta lähiverkossa -vaihtoehtoa ei ole valittu

– Tarkista DNS-asetukset.

 1. Napsauta Käynnistä-painiketta.
 2. Valitse Ohjauspaneeli.
 3. Napsauta Verkko ja Internet.
 4. Toinen ikkuna avautuu.
 5. Napsauta Näytä verkon tila ja tilastot
 6. Napsauta Ominaisuudet
 7. Valitse Internet Protocol (TCP/IP).
 8. Napsauta Ominaisuudet-painiketta ja etsi Hae DNS-palvelimen osoite automaattisesti.
 9. Jos ei ole, ota selvää.

Kuinka korjata se, jos haittaohjelma estää Internetin käytön

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on pääsyInternet on estetty haittaohjelmien takia, voit poistaa sen ja palata normaaliin selaamiseen. Ellei sinulla ole havaitsemattomia haittaohjelmia, voit korjata ongelman näiden ohjeiden avulla palauttaaksesi internetin normaalitilaan.

 1. Käynnistä tietokone vikasietotilassa käynnistämällä uudelleen ja pitämällä F8-näppäintä painettuna.
 2. Napsauta Vikasietotila verkon kanssa
 3. Käynnistä selain ja katso, toimiiko se
 4. Jos se toimii, lataa haittaohjelmien poisto
 5. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja suorita haittaohjelmien poistotyökalu
 6. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko haittaohjelma poistettu.

Johtopäätös

Syitä voi olla useita, jos sinunpääsy Internetiin on estetty. Joitakin syitä ovat palomuurin esto, laiton tiedostojen jakaminen, haittaohjelmat, estetyt verkkoasetukset jne. Kaikki yllä kuvatut ratkaisut auttavat ratkaisemaan tämän ongelman.

 • Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja tarkista, toimiiko Internet.
 • Yhdistä Internet-palveluntarjoajaasi (ISP) ja tarkista, auttavatko he ratkaisemaan ongelman.
 • Välimuistin tyhjentäminen ja profiilin poistaminen Chromessa on hyödyllistä, jos et pääse Internetiin Chromen takia.
 • Virustorjuntaohjelman poistaminen käytöstä auttaa myös Internet-yhteyden poistamisessa.

Kun tiedät syyn, voitkorjaa ongelmajolla on estetty pääsy Internetiin käyttämällä jotakin luetelluista menetelmistä.

5/5 - (20 ääntä)

 • Tekijä
 • Uusimmat viestit

Asema on kaikki

Opiskelu- ja rakentamisresurssi: CSS, JavaScript, HTML, PHP, C++ ja MYSQL.Tapaa tiimi

Viimeisimmät viestit käyttäjältä Position is Everything(näytä kaikki)

 • Modulenotfounderror Ei moduulia nimeltä setuptools_rust: Korjaa!- 29. heinäkuuta 2023
 • Komennon vaiheen suoritus epäonnistui nollasta poikkeavalla poistumiskoodilla- 28. heinäkuuta 2023
 • Luettelon indeksien on oltava kokonaislukuja tai viipaleita, ei tuplaa: kiinteä- 27. heinäkuuta 2023
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 07/07/2023

Views: 5970

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.