Indianan suojamääräysten sinetöiminen (2023)

Ennätys suojaavasta määräyksestä sinua vastaan, joka voi vaivata tulevaisuuttasi

Suojamääräyksen kohteella voi olla pysyviä vaikutuksia. Riippumatta siitä, hylkäsikö tuomioistuin sinua koskevan suojamääräyksen tai suojamääräyksen voimassaolo on vanhentunut, Indianan oikeuden pöytäkirjat, kuten Mycase Indianassa luetellut, osoittavat edelleen, että sinut on kerran nimetty henkilöksi, jota vastaan ​​joku haki turvamääräystä. Indiana on jo pitkään sallinut rikosrekisterien poistamisen tietyissä tapauksissa, mutta vuonna 2019Indianan yleiskokoushyväksyi lain, jossa määrättiin myös menettely Indianan suojamääräysten sinetöimiseksi.

kloKeffer Hirschauer LLP, keskitymme oikeuksiesi suojaamiseen. Olipa kyseessä rikospuolustus, rikosrekisterisi poistaminen tai Indianan suojamääräysrekisteri ja siihen liittyvät tiedostot sinetöiminen, tiedämme, kuinka mahdollisuuksia voidaan muokata – tai rajoittaa – näiden tietueiden avulla.

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Kuinka Indianan suojatilaustietojen sulkeminen voi auttaa sinua

Johtuipa sitten yksinkertaisesta väärinkäsityksestä tai menneisyytesi erityisen jännittyneestä tilanteesta, tallenteet, jotka osoittavat, että joku on hakenut suojaa sinua vastaan, voivat kummittella tulevaisuuttasi. Vaikka et olisi rikkonut suojamääräystä – tai jos sinua vastaan ​​on annettu suojamääräys väärin – määräyksen kohteena, sinut on julkisesti mainittu henkilöksi, joka uhkasi tai aiheutti vahinkoa toiselle henkilölle.

Indianan suojelumääräysasiakirjojen sinetöiminen voi auttaa selvittämään nimesi ja polkusi parempaan tulevaisuuteen, mutta vain jos teet tarvittavat toimenpiteet ja lain edellyttämällä tavalla. Muuten tämä tahra tietueessasi voi seurata sinua vuosia ja vaikuttaa vaihtoehtoihisi työllistymisessä ja asunnossa maineeseesi puhumattakaan.

Mikä on pelastuspalvelumääräys?

Aväestönsuojelumääräyskieltää kohdetta (henkilöä, jota vastaan ​​määräys on tehty) ottamasta yhteyttä väitettyyn uhriin tai olemasta samassa yleisessä paikassa kuin väitetty uhri. Väitetyt uhrit väittävät yleensä, että kohde uhkasi tai syyllistyi jonkinlaisella väkivallalla, häirinnällä tai vainoamisella heitä kohtaan. Nämä määräykset on antanut tuomioistuin siviilioikeudenkäynnissä, joka on nostettu Indianan pelastuspalvelumääräyslain mukaisesti,Indiana Code, luku 35-26-5. Todettuaan, että väitetty uhri on täyttänyt laissa asetetut vaatimukset, tuomioistuin antaa kohdetta vastaan ​​suojelumääräyksen, joka kieltää häntä ottamasta yhteyttä väitettyyn uhriin, ahdistamasta, vainoamasta tai uhkaamasta tai harjoittamasta väkivaltaa.

Indianan pelastuspalvelumääräysrekisteri ja siihen liittyvät Indiana Court Records

Antaessaan suojamääräyksen tuomioistuin kirjaa suojamääräyksen tuomioistuimeenIndianan suojamääräysrekisteri. Rekisteri linkittää osoitteeseenIndianan tieto- ja viestintäjärjestelmä (IDACS), jokaIndianan osavaltion poliisiylläpitää, jaNational Crime Information Center (NCIC), jokaFBIylläpitää. Tällä tavalla pelastuspalvelumääräykset ovat lähes välittömästi saatavilla kaikkialla maassa.

Kirjaamon lisäksi määräyksen antanut tuomioistuin ylläpitää myös Indianan oikeuden pöytäkirjaa oikeudenkäynnistä. Oikeuden pöytäkirjoihin sisältyy vetoomus, jossa väitetään turvamääräyksen antamista tukevaa toimintaa ja kuulemiskopiot. Jos epäilty uhri väittää suojelumääräyksen rikkomisesta, saattaa olla myös asiakirjoihin liittyvä rikostapaus.

TheIndiana Protective Order Registry on julkisesti haettavissa, jolloin suojamääräystietosi ovat kaikkien saatavilla, joilla on Internet-yhteys. Samoin rikosasiatiedostojen toimintaa osoittavaan asiakirjaan pääsee hakemalla Mycase Indiana. Toisin sanoen nämä tiedostot ovat julkisesti saatavilla.

Pelastuspalvelumääräyksen vaikutukset

Pelastuspalvelumääräys voi rajoittaa minne voit mennä välttääksesi kontaktin väitettyyn uhriin, mutta se voi myös rajoittaa pääsyäsi aseiden käyttöön. Joissakin tapauksissa tuomioistuin kieltää suojamääräyksen kohteena olevaa aseiden tai ammusten hallussapitoa. Ja vaikka Indianan suojelumääräyksen kohteena oleminen ei ole rikos, sitä voidaan käyttää heijastuksena hahmostasi syvällisissä taustatarkistuksissa.

Syvällisiä taustatarkistuksia voidaan käyttää monissa tilanteissa, jotka paljastavat sinua vastaan ​​annetun suojamääräyksen. Jos suojelumääräys kieltää pääsyn aseisiin tai ampumatarvikkeisiin, työskentely tietyillä aloilla, kuten lainvalvonta- ja turvallisuusalalla, saattaa olla mahdotonta. Ja Indianan suojamääräysrekisterin julkinen luonne tekee tilanteestasi julkisen kaikille, jotka etsivät nimeäsi. Indianan suojamääräystietueiden sulkeminen poistaa ne julkisista tietokannoista, kuten Mycase Indiana, ja tiedostoista – ikään kuin ne eivät olisi koskaan olleet siellä.

Hanki 100 % ilmainen konsultaatio

Ota yhteyttä jo tänään

Keffer Hirschauer LLP:n asianajajat ovat taitavia asianajajia, taitavia lakitutkijoita ja myötätuntoisia oikeudellisten palvelujen tarjoajia, jotka haluavat auttaa suojelemaan oikeuksiasi.

100 % ilmainen konsultaatio

Ota yhteyttä jo tänään

Indianan suojamääräysten sinetöimisprosessi

1. heinäkuuta 2019 alkaen kuka tahansa Indianan suojamääräyksen kohteena oleva voi pyytää sinetöimään asiaa koskevat asiakirjat, mikä estää tehokkaasti yleisön pääsyn niihin. Nyt kun prosessi selittää, kuinka suojamääräys poistetaan, monet, joilla on Indianan suojamääräystietue, voivat nyt pyytää näiden tietueiden poistamista julkisesta näkyvyydestä.

Indiana Code § 34-26-7.5-2määrittelee asiakirjat, jotka voidaan sinetöidä sisältäen itse suojamääräyksen ja kaikki siihen liittyvät tietueet, mukaan lukien suojamääräyksen saamiseksi jätetty vetoomus. Tämä tarkoittaa, että sinun on ryhdyttävä eri toimiinrikosrekisterien poistaminenriidanalaisen suojamääräyksen rikkomisen perusteella.

AllaIndiana Code § 34-26-7.5-1, saatat olla oikeutettu sinetöimään suojamääräystietosi, jos täytät jonkin seuraavista ehdoista:

 • Teidän turvaamismääräystä koskeva hakemus hylättiin ennen sitä koskevaa oikeudenkäyntiä
 • Tuomioistuin hylkäsi hakemuksen suojamääräyksestä sinua vastaan
 • Turvamääräystä hakeva henkilö ei saapunut asian käsittelyyn
 • Sinua vastaan ​​annettu suojamääräys kumottiin tai kumottiin valituksen johdosta
 • Joku pyysi sinua vastaan ​​turvamääräystä, mutta tuomioistuin ei muusta syystä myöntänyt sitä

Indianan suojamääräyksen tietueiden sinetöimisprosessin aloittamiseksi sinun on ensin jätettävä suojamääräyksen antaneelle tai hylänneelle tuomioistuimelle hakemus, joka sisältää kohdassa luetellut tiedot ja tiedot.Indiana Code § 34-26-7.5-3:

 • Koko nimesi
 • Syntymäpäiväsi
 • Osoitteesi
 • Asian numero
 • Vetoomuksen esittäjän sosiaaliturvatunnus
 • Vetoomuksen esittäjän ajokortin numero
 • Päivämäärä, jolloin tuomioistuin antoi suojamääräyksen (taiex partesuojelumääräys, jos sellainen on)
 • Lausunto, jossa selitetään, miksi sinulla on oikeus saada asiakirjat sinetöityiksi
 • Oikeaksi todistetut jäljennökset suojamääräyksestä, ex parte suojamääräyksestä, määräyksestä, jolla hakemus hylätään suojamääräys, tai muutoksenhakutuomioistuimen lausunnosta, jolla suojamääräys kumotaan tai kumotaan, tapauksen mukaan

Vetoomus on jätettävä sinetillä, mikä tarkoittaa, että vetoomus jätetään luottamuksellisena asiakirjana, joka ei ole yleisesti saatavilla. Onnistunut arkistointi sinetillä edellyttää monien teknisten seikkojen noudattamista, ja niiden noudattamatta jättäminen voi heikentää pyyntösi ja suojamääräystietueiden sinetöintiä.

Saatuaan täydellisen hakemuksen tuomioistuin tarkastelee sitä selvittääkseen, onko hakemuksen perusteella syytä evätä suojamääräystietojesi sinetöimispyyntö. Jos niitä ei ole, tuomioistuin toimittaa hakemuksesta muokatun kopion suojamääräystä hakeneelle ja asettaa asian käsiteltäväksi.

Tuomioistuin käsittelee suojamääräyspöytäkirjan sinetöimispyyntöäsi, ellei suojamääräystä kirjallisesti alun perin pyytänyt henkilö luopuu oikeudestaan ​​saapua istuntoon. Suullisessa käsittelyssä sinulla on todistustaakka atodisteiden valtaosaettä sinulla on oikeus sinetöidä suojamääräysasiakirjat. Jos täytät tämän taakan ja hakemuksesi muuten tukee pyyntöäsi, tuomioistuin hyväksyy pyyntösi sinetöidä Indianan suojamääräystietosi.

Indianan suojamääräysten sinetöintimääräysten vaikutus

Jos tuomioistuin hyväksyy pyyntösi Indianan suojamääräystietojen sinetöimisestä,Indiana Code § 34-26-7.5-6velvoittaa tuomioistuimen antamaan määräyksen, joka edellyttää seuraavia toimia:

 • Oikeushallinnon viraston on poistettava suojelumääräys(t) Indianan suojamääräysrekisteristä
 • Tuomioistuimen on sinetöitävä tai pysyvästi sinetöity omat Indianan oikeuden pöytäkirjansa suojamääräyksestä

Jos pyyntösi suojamääräysasiakirjojen poistamisesta tai sinetöimisestä johtuu muutoksenhakutuomioistuimen hylkäämisestä tai kumoamisesta, muutoksenhakutuomioistuimen on ryhdyttävä seuraaviin toimiin:

 • Muokkaa muutoksenhakutuomioistuimen muistiopäätös tai lausunto tekniikan tietokonetoimistossa poistaaksesi nimesi
 • Jos kyseessä on julkaistu lausunto, toimita muokattu kopio lausunnosta julkaisijoille tai organisaatioille, jotka yleensä saavat kopion annetuista mielipiteistä

AllaIndiana Code § 34-26-7.5-7, suojamääräystietojesi sinetöinti tarkoittaa, että voit toimia ikään kuin suojamääräystä ei olisi koskaan annettu. Toisin sanoen, jos työnantaja tai mahdollinen työnantaja kysyy sinua vastaan ​​​​olevista suojamääräyksistä, voit vastata rehellisesti, että sinua vastaan ​​ei ole koskaan esitetty tällaisia ​​vetoomuksia.

Indianan suojelumääräyksen rikkominen on rikos. Jos olet rikkonut suojelumääräystä, olet ehkä muistanut pyytää näiden tietueiden poistamista, mutta älä unohda väestönsuojelumääräystä.

Indianapolis Protective Order Expungement Lawyers auttaa kirkastamaan tulevaisuuttasi

Kelpoisuus sinetöidä suojamääräysasiakirjat ja menettelyt tämän helpotuksen saamiseksi ovat melko teknisiä. Jos et ymmärrä ja noudata kelpoisuusesteitä ja erityisvaatimuksia näissä menettelyissä, se voi täysin heikentää ponnistelujasi rekisterin selvittämiseksi ja viedä aikaa ja rahaa korjaamiseen. Tarvitset Indianapolisin suojamääräyksenirtisanomislakimiehetjolla on kokemusta auttaa sinua tasoittamaan tietä puhtaaseen alkuun.

Aloita tänään. Johtavina Indianapolisin suojamääräysten poistamisen lakimiehinä tiedämme, mistä etsiä suojamääräystietueitasi, kuinka arvioida kelpoisuutesi sinetöidä Indianan suojamääräystietueita ja kuinka auttaa sinua nopeasti ja tehokkaasti mihin tahansa suojamääräykseen liittyvien tietueiden poistamisprosessissa. etsitty tai hankittu sinua vastaan. Soita nyt ja pyydä ilmainen konsultaatio soittamalla numeroon (317) 751-7186 tai täytä meidänonline yhteydenottolomake.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 15/10/2023

Views: 5780

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.