DOT-turvallisuusauditointi: mitä odottaa ja mitä tapahtuu, jos epäonnistut (2023)

Uusille moottoriajoneuvoille ja oikeastaan ​​kaikille moottoriajoneuvoille on tärkeää ymmärtää, mitä turvallisuustarkastuksen läpäiseminen vaatii. Jos olet uusi liikenteenharjoittaja, kannattaa tehdä muutama ennakoiva toimenpide, mutta vaikka olisit ollut toiminnassa jonkin aikaa, se alkaa auditoinneista yleisesti.

Tässä viestissä kerromme, mitä DOT-turvallisuusauditoinnit ovat, mitä tapahtuu, jos epäonnistut yhdessä, ja mitä voit tehdä varmistaaksesi, että organisaatiosi läpäisee sen, mitä se tarvitsee.

mukaanFMCSA:n mukaan turvallisuusauditointi on kuljetusliikkeen asiakirjojen tarkistus, jonka tarkoituksena on varmistaa, että rahdinkuljettajalla on perusturvallisuushallintajärjestelmät käytössä, jotta varmistetaan liittovaltion moottoriajoneuvojen turvallisuusmääräysten ja vaarallisia aineita koskevien määräysten noudattaminen.

Koska FMCSA on tehnyt erittäin selväksi, että työpaikan turvallisuus on tärkeintä, asianmukaisten menettelyjen noudattamatta jättäminen voi johtaa FMCSA-rekisteröinnin menettämiseen ja sakkojen määrään. Nämä ovat parhaiten vältettäviä seurauksia, minkä vuoksi on niin tärkeää, että asiakirjat ovat helposti saatavilla.

Mitä sinun pitäisi odottaa DOT-turvallisuustarkastuksen aikana?

Ensinnäkin,turvallisuusauditointejaja turvallisuustarkastukset eivät ole sama asia. DOT-turvallisuusauditointeja tehdään harvemmin, ja niissä arvioidaan organisaatiosi yleistä säännösten ja turvallisuusprotokollan noudattamista.

Mitä tulee DOT:iintarkastukset, nämä voivat kuulua kahdeksaan eri luokkaan, kuten tason 1 DOT-tarkastus, jonka turvallisuusvastaava suorittaa tien varrella. Näissä tarkastuksissa tutkitaan yleensä myös ajoneuvoihin liittyviä asioita, kuten rahtiturvallisuus ja muut.

Uusi kuorma-autoissa? Odota uuden tulokkaan turvallisuustarkastusta

Uutena moottoriajoneuvona voit odottaa suorittavasi turvallisuustarkastuksen ensimmäisten 12 käyttökuukauden aikana osanauuden tulokkaan ohjelma. Näitä kutsutaan yleisesti uuden tulokkaan turvallisuusauditoinneiksi.

Vaikka uusien tulokkaiden auditoinnit ja vakioturvallisuusauditoinnit voivat olla stressaavia ja aikaa vieviä, ne ovat tärkeitä ja ne tulee ottaa vakavasti. Pyrkimällä noudattamaanturvallisuussäännötläpäistäksesi nämä tarkastukset, et vain vältä kalliita sakkoja, vaan varmistat, että työpaikkasi on turvallinen sinulle ja työntekijöillesi.

DOT-turvallisuusauditoinnit ovat myös erinomaisia ​​kasvumahdollisuuksiane osoittavat erityisiä turvallisuusriskejäkorjata, tunnistaa kalustosi vahvuudet ja heikkoudet ja antaa sinulle tietoja vaarallisten käytäntöjen poistamiseksi.

Kuinka valmistautua DOT-turvallisuustarkastukseen

Muista, että monet konsulttiyritykset voivat auttaa sinua kuljettajien kelpuutustiedostoissa, käsitellä huumeiden näyttöjä sekä kaikkea muuta, mitä tarvitset tämän tyyppiseen DOT-turvallisuustarkastukseen. Yksi suurimmista eduista, kun käytät konsulttiyritystä valmistautumiseen, on, että pystyt pysymään proaktiivisena ja varmistamaan, että sinulla on aina tarvitsemasi tiedot.

Jos odotat uutta auditointia, sinun pitäisi saada osavaltiostasi sähköposti, jossa kerrotaan, että olet tarkastuksen kohteena ja mitä sinulla on oltava valmisteilla.

Näitä kohteita ovat:

 • Kuljettajaluettelo (nimi, vuokrausaika, syntymäaika jne.)
 • Ajoneuvoluettelo (kuorma-autot, VIN-numerot, taksikortti)
 • Todiste vakuutuksesta
 • Lääkärintodistukset kuljettajille
 • Kopio kuljettajan moottoriajoneuvoraportista
 • Palvelutuntien tiedot
 • Ajoneuvon katsastushistoria (vuosittainen)
 • Huumeiden ja alkoholin testausasiakirjat

Paikan päällä vs. ulkopuoliset turvallisuustarkastukset

Vuonna 2020 ulkopuolisista auditoinneista tuli yhä suositumpia monista syistä, kuten äskettäin keskustelimme DOT-auditoinnissammewebseminaari. Odottaaulkopuoliset auditoinnit tai vaatimustenmukaisuustutkimuksetjatkaa osana uutta normaalia, koska ne ovat kustannustehokkaita.

Jos tarkastuksesi suoritetaan henkilökohtaisesti, sen suorittaa FMCSA-sertifioitu tilintarkastaja toimipaikassasi. Jos se tehdään etänä, lähetät asiaankuuluvat asiakirjat FMCSA:lle verkossa tai postitse tai faksilla.

Riippumatta siitä, mihin tarkastukseen sinut on valittu, sinulle ilmoitetaan puhelimitse tai postitse odotettavissa olevasta tarkastuksesta.

Mitkä rikkomukset voivat saada sinut epäonnistumaan DOT-turvallisuustarkastuksessa?

DOT-turvallisuusauditointi: mitä odottaa ja mitä tapahtuu, jos epäonnistut (1)

Vaikka jotkin rikkomukset ovat huolestuttavia ja niitä käsitellään DOT-turvallisuusauditoinnin aikana, toiset ovat täysin mahdottomia hyväksyä, ja ne saavat sinut automaattisesti epäonnistumaan turvallisuustarkastuksessa. Tässä muutamia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

1. Alkoholi- ja huumerikkomukset

On tärkeää, että yrityksesi tekee säännöllisiä ja satunnaisia ​​alkoholi- ja huumetestejä, mutta testien tekeminen ei riitä. Riippumatta siitä, kuinka hyvä kuljettaja on, sinun ei pitäisi koskaan palkata kuljettajaa, joka kieltäytyy vaaditusta alkoholi- tai valvottujen aineiden testistä.

Saattaa olla viisasta antaa ulkopuoliselle taholle tehtäväksi suorittaa huumetestejä, jotta tämä vaatimustenmukaisuustaakka poistuu henkilöstöltäsi, koska he voivat pitää kirjaa kaikista näistä tiedoista, joita lopulta tarvitset.

2. Kuljettajan rikkomukset

Kuljettajasi ovat jatkuvasti tiellä pitkiä tunteja muiden autoilijoiden ja jalankulkijoiden lähellä. On tärkeää, että he ovat vireitä, terveitä ja tehtäviensä tasalla. Kuljettajan rikkomukset, jotka takaavat hylätyn arvosanan turvallisuustarkastuksessa, ovat:

 • Kuljettajan käyttäminen ilman asianmukaista ammattiajokorttia
 • Kuljettajan käyttäminen, joka ei lääketieteellisesti kykene suorittamaan vaadittuja tehtäviä
 • Ajurin käyttäminen, jonka CDL on peruutettu, keskeytetty tai peruutettu

3. Käyttäjärikkomukset

Sinun ja työntekijöiden on oltava tarkkaavaisia ​​teillä ja sen ulkopuolella. Esimerkiksi turvallisuustarkastukset johtavat välittömään epäonnistumiseen, jos havaitaan, että käytät moottoriajoneuvoa varmistamatta vaadittua vakuutustasoa tai jos et vaadi kuljettajia pitämään työaikakirjanpitoa (päiväkirjaa).

4. Korjaukset ja tarkastusrikkomukset

Kuljettajien on oltava huippukunnossa, mutta myös ajoneuvosi turvallisuus on etusijalla.

Ajoneuvon käyttö, jota ei katsastaa vuosittain, sellaisen ajoneuvon käyttö, joka on julistettu pois käytöstä turvallisuuspuutteiden vuoksi ennen korjausten tekemistä, tai kuljettajan ja ajoneuvon tarkastusraporteissa (DVIR) ilmoitettujen OOS-korjausten suorittamatta jättäminen johtaa välittömään häiriöön. .

Seurauksen kohtaaminen: Sakot turvallisuusrikkomuksista

Kukaan ei halua maksaa omasta pussistaansakot, mutta ne ovat tehokas tapa auttaa kaluston johtajia ja omistajia muistamaan, että turvallisuus on etusijalla. Jos kuljettajasi toimivat ilman asianmukaista lisensointia, voit saada sakkoja 250 dollarista 5 591 dollariin. Asiakirjojen saatavuuden epääminen voi maksaa sinulle jopa 1 239 dollaria sakkoja päivässä, jopa 12 383 dollaria.

Tietueiden väärentäminen ei ole vain äärimmäisen epärehellistä, vaan se johtaa jopa 3 760 dollarin sakkoihin. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vaarallisia aineita koskevat rikkomukset voivat maksaa sinulle jopa 79 976 dollaria sakkoja.

Joten lyhyesti sanottuna kannattaa olla turvassa.

Mitä tapahtuu, jos epäonnistut DOT-turvallisuustarkastuksessa?

Sinun pitäisi saada turvallisuustarkastuksesi tulokset 45 päivän kuluessa.Jos et läpäise DOT-turvallisuusauditointia, saat yksityiskohtaisen selvityksen siitä, miksi et läpäissyt, ja vaatimukset, joita tarvitaan korjaavan toimintasuunnitelman (CAP) laatimiseen.. YMP:n on selitettävä toimet, joilla aiot korjata tarkastuksen aikana havaitut rikkomukset. Jos et lähetä CAP-tietojasi FMCSA:lle virheilmoituksessasi määritetyn päivän kuluessa, seurauksena on FMCSA-rekisteröinnin menettäminen.

Jos tarkastuksessasi on tehty virheitä, sinun ei tarvitse arvailla, mitä ne olivat. Saat aina ilmoituksen kaikista turvallisuustarkastuksen aikana löydetyistä rikkomuksista. Saat myös selvityksen siitä, kuinka voit korjata turvallisuusongelmasi.

Lisätietoja turvallisuusauditoinneista on FMCSA:n turvallisuusauditoinneissasivu.

Mitä tapahtuu, kun olet läpäissyt DOT-turvallisuustarkastuksen?

Olettaen, että läpäiset uuden tulokkaan turvallisuustarkastuksen, uuden tulokkaan kauden aikana on 18 kuukauden seurantajakso. Olettaen, että rikkomuksia ei löydy, sinulle myönnetään nspysyvä käyttöoikeus.

Mikä on pysyvä toimintaviranomainen?

Pysyvän käyttöviranomaisen asema todistaa olennaisesti, että organisaatiosi on kelpuutettu tavaran- tai matkustajien vuokrakuljetuksiin. On myös tilapäinen käyttöviranomaisen asema, joka voidaan myöntää liikenteenharjoittajille luonnonkatastrofien ja muiden hätätilanteiden sattuessa.

Valmiina pysyminen

Whip Aroundilla suhtaudumme turvallisuuteen erittäin vakavasti, minkä vuoksi olemme luoneet ohjelmiston, jonka avulla voit hallita kalustosi tarkastuksia ja huoltoa. Räätälöityjen ajoneuvojen katsastuslomakkeiden avulla kalustosi kuntoa ei tarvitse koskaan kyseenalaistaa, sillä esimiesten käytettävissä on reaaliaikaista tietoa ajoneuvojen päivittäisten tarkastusten ja huollon tilasta.

Jos haluat nähdä, kuinka Whip Around voi poistaa päänsäryn ajoneuvosi tarkastusprosessista,pyydä demotänään.

FAQs

Millä tavoin turvallisuus voidaan määritellä? ›

Turvallisuus voidaan ensiksikin määritellä haittaa tai vahinkoa aiheuttavan vaaran poissaoloksi. Turvalliseksi voidaan kutsua tilannetta tai järjestelmän tilaa, jossa riskit ovat hyväksyttävällä tasolla. Turvallisuuden merkitys myös tuotteiden ja toiminnan laadun kriteerinä on entistä tärkeämpi.

Miten ihminen voi parantaa omaa ja läheistensä turvallisuutta? ›

Parhaiten se onnistuu säännöllisellä liikuntaharjoittelulla. Monipuolinen liikuntaharjoittelu on myös tehokkain yksittäinen keino ehkäistä kaatumisia. Vähäinenkin säännöllinen liikkuminen on hyväksi toimintakyvylle ja terveydelle.

Mikä uhkaa turvallisuutta? ›

väestön terveyden ja hyvinvoinnin vakavat häiriöt. suuronnettomuudet, luonnon ääri-ilmiöt ja ympäristöuhkat. terrorismi ja muu yhteiskuntajärjestystä vaarantava rikollisuus. rajaturvallisuuden vakavat häiriöt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 05/09/2023

Views: 5964

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.