Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (2023)

Televisio

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (1)

Masashi Kishimoto

Tekijä:Indrayudh Talukdar/

"Naruto"-sarja on edelleen yksi rakastetuimmista, laajalti suosituimmista animesarjoista koko yhteisössä. Useat hahmot ovat kautta aikojen jakaneet romanttisen suhteen, olleet naimisissa ja heillä on yhteisiä lapsia. Yksi puhutuimmista (ja kiistanalaisimmista) noista pareista, kuitenkin, on romanttinen suhde Team 7:n kahden jäsenen: Sasuken ja Sakuran välillä.

Sakura Haruno vietti merkittävän osan "Narutosta" ihastuneenaSasuke Uchiha— alati vakava, haaveileva klaanin perillinen — joka tuskin osoitti kiinnostusta vastineeksi. Kun "Naruto: Shippuden" päättyi, Sasuke alkoi olla kiinnostunut Sakurasta, ja lopulta he menivät naimisiin ja saivat tyttären Saradan. Vaikka tämä saattaa olla aihetta juhlaan jokaiselle SasuSaku-rahdinantajalle, suurin osa heidän lopulliseen pariutumiseen johtaneista tapahtumista on ollut kaukana myönteisistä.

Sasuke ei ole aina ollut täydellinen poikaystävä, koska hän jätti jatkuvasti huomioimatta Sakuran edistysaskeleita häntä kohtaan heidän ollessaan lapsia ja melkein tappaen hänet aikuisena. He muodostavat epätodennäköisen voimaparin, Sakura on kotiäiti ja Sasuke palaa silloin tällöin tarkistamaan perheensä. Silti tässä on asioita, jotka ihmiset yleensä jättävät huomioimatta Sasuken ja Sakuran suhteesta.

Sakura valitsee Sasuken parhaan ystävänsä sijaan

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (2)

Masashi Kishimoto

Lapsena Sakura Harunoa kiusattiin usein, eikä hänellä ollut ystäviä, joihin hän olisi voinut luottaa. Tämä muuttui, kun hän löysi parhaan ystävän Ino Yamanakasta, joka otti Sakuran siipiensä alle, suojeli häntä kiusaamiselta ja inspiroi häntä tulemaan vahvemmiksi ihmisiksi. Faniwikin mukaanNarutopedia, Inon suosikkiasia maailmassa on kukka, jonka hän antoi Sakuralle lapsena, symboli heidän ystävyytensä vahvistamiseksi.

Mutta tämä kaunis ystävyys päättyy nopeasti, kun kaksi tyttöä huomaa, että he molemmat pitävät Sasukesta. Sakurasta tulee akatkera kilpailijaInosta, kun he kilpailevat huomiosta Uchiha-klaanin perilliseltä. Kahden tytön välinen ystävyys päättyy, kun Sakura loukkaa Inoa kutsumalla häntä "Ino-sikaksi", Ino ampuu takaisin "otsatyttöllä". Sakura unohtaa nopeasti kaiken, mitä Ino on tehnyt auttaakseen häntä menneisyydessä ja osoittaa kaiken kiintymyksensä Sasukelle, joka tuskin huomaa. Vaikka kaksi tyttöä sytyttävät ystävyytensä uudelleen Chunin-kokeiden jälkeen, Sakuran vahva ihastuminen Sasukeen saa hänet hylkäämään parhaan ystävänsä, mikä ennakoi pakkomiellettä, jota hän kehittää hänelle sarjan edetessä.

Sakura tekee kaikkensa ollakseen Sasuken kanssa

Varhaisesta iästä lähtien Sakura on ollut valtava ihastunut Sasukeen ja tehnyt kaikkensa saadakseen tämän hyväksynnän, vaikka hän kutsui häntä vain "ärsyttäväksi" sen takia. Tämä saa vakavamman käänteen, kun Sasuke on lähdössä kylästä harjoittelemaanOrochimarutulla vahvemmaksi. Sakura pyytää Sasukea jäämään takaisin kylään ja tunnustaa rakkautensa hänelle ja on valmis tekemään kaikkensa tehdäkseen tämän onnelliseksi. Sitten hän jatkaa sanomalla, että ilman häntä hän on täysin yksin, jopa ystävien ja perheen kanssa. Sasuke kutsuu häntä"ärsyttävä" jälleen kerran ja lähtee kylästä tyrmätettyään hänet.

Five Kage Summit -kaaren mukaan Sasuke on jo leimattu terroristiksi ja kansainväliseksi rikolliseksi murhien ja väkivallantekojen vuoksi. Sakuran pakkomielle häneen ei kuitenkaan laantu, joten hän pyytää häntä ottamaan hänet mukaan. Vaikka hän on ystävällinen ihminen, jolla on halu tehdä hyvää, hän on valmis päästämään irti luonteestaan, jos se tarkoittaa, että hän voi olla osa Sasuken elämää. Tässä vaiheessa hänellä on epäterveellinen pakkomielle miestä kohtaan, mikä uhkaa satuttaa ympärillään olevia.

Sakura hakee jatkuvasti Sasuken hyväksyntää

Nuorena kunoichina kaikki, mitä Sakura tekee, on juurtunut siihen, että Sasuke huomaa hänet. Harjoittelun alkuaikoina Sakura tuskin kiinnittää huomiota, vaan hän yritti saada Sasuken huomion. Ainoa syy, miksi hän alkoi työstää kykyjään, oli se, että hän halusi todistaa Sasukelle, että hän voi olla parempi kunoichi. Vielä pahempaa, hän vain alkoi puhua Narutolle niin ystävällisesti, koska Sasuke ei pitänyt hänen tavastaanpilkkasivat Narutoa orpoksi.

Sakura pyytää Sasukelta, voiko tämä harjoitella hänen kanssaan ennenChuninin kokeetovat tapahtumassa, mutta hän ei osoita hänelle mitään kiinnostusta. Lisäksi hän kommentoi, että kun on kyse muiden saamisesta osaksi hänen suunnitelmiaan, joista he eivät ole kiinnostuneita, hän ei ole Narutoa parempi. Vaikka tämä tuhoaa hänen itseluottamuksensa, hän on niin nälkäinen Sasuken huomiosta, että hän hyväksyy tämän kritiikin sen sijaan, että puolustaisi itseään.

Vasta myöhemmin, kun hän näkee genjutsun läpi, Sasuke kehuu häntä, mikä palauttaa hänen itseluottamuksensa. Se, että Sasuken hyväksyntä ja irtisanominen voi vaikuttaa Sakuraan niin paljon, osoittaa, kuinka epäterveellinen heidän suhteensa on aina ollut alusta alkaen.

Sasuke tuskin osoittaa kiinnostusta Sakuraa kohtaan

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (3)

Masashi Kishimoto

Siitä hetkestä lähtien, kun Sakura tapaa Sasuken, hän ihastuu häneen. Hän toisaalta on liian uppoutunut etsimiseenkosto veljelleen Itachillekiinnittää mitään huomiota. Ainoita kertoja, kun hän puhuu hänelle, hän kutsuu häntä "ärsyttäväksi". Kun Team 7:n kolme jäsentä kasvaa, Sakura joutuu jäämään takapenkille katsellessaan Naruton ja Sasuken vahvistumista ja paranemista. Vaikka Naruto yrittää toistuvasti tutustua Sakuraan paremmin, Sasuke ei osoita todellista kiinnostusta kunoichia kohtaan.

Vasta neljännen Shinobi-sodan jälkeen Sasuke joutuu syyllisyyteen ja pyytää Sakuralta anteeksi kaikkea mitä hän on tehnyt menneisyydessä. Heidän yhteiset lyhyet vuorovaikutuksensa eivät kuitenkaan riitä johtamaan avioliittoon, ja heidän suhteensa näyttää monella tapaa kiireiseltä. Tämä jatkuu myös heidän avioliitonsa jälkeen, sillä Sasuke tuskin osoittaa kiintymystä vaimoaan kohtaan.

Sakura ei tiedä Sasuken kärsimystä

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (4)

Masashi Kishimoto

Ei voida kiistää, että Sakura rakastaa Sasukea ja on tehnyt kaikkensa todistaakseen omistautumisensa. Kaikesta kiintymyksestään huolimatta hän näyttää kuitenkin sokealtatragedia, joka kohtasi nuorta Uchihaahellä iässä. Hän ei ymmärrä, miksi hänen on tärkeää vahvistua (jotta hän voi kostaa vanhempiensa kuoleman), ja suuttuu, kun Sasuke pyyhkii hänet kylmästi pois.

Lapsena Sakura on tietämätön tuskasta, jonka hän aiheuttaa Sasukelle – jonka vanhemmat on murhattu – kun hän pilkkaa Narutoa, koska hän on kasvanut ilman vanhempia. Itse asiassa, kun Sakura on kasvanut normaalissa perheessä, hän ei ymmärrä sitä traumaattista lapsuutta, jonka Naruto tai Sasuke on joutunut kokemaan, ja hän odottaa Sasuken käyttäytyvän kuin tavallinen lapsi.

Myöhemmin,hän rukoilee Sasukeaottaa hänet mukaansa ja lupaa auttaa häntä saavuttamaan kostonsa, vaikka tietääkin, että se on tuhoisa polku, joka johtaa vain hänen haittoonsa ja kaatumiseensa.

Sasuke on poissa oleva isä ja aviomies

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (5)

Masashi Kishimoto

Mentyään naimisiin Sakuran kanssa Sasuke jättää kylän 12 vuodeksi tehdäkseen tärkeitä tehtäviä. Hän kirjoittaa harvoin kotiin tai tarkistaa vaimonsa ja tyttärensä Saradan. Vaikka hän saattaa auttaa Konohaa tekemällä lähetystöitä, hänen perheensä kärsii hänen poissaolostaan.

Elokuvassa "Boruto: Naruto Next Generation" Sakura lähtee Inon kanssa lomalle, ja kun tämä kysyy Saradalta, haluaako hän jotain, Sarada pyytää isää. Sasuken poissaolo vaikuttaa pikku Saradaan niin, että hän haluaa toisen miehen isäkseen. MukaanNaruto Couples Wiki, lomalla, Ino kysyy, ottaako Sasuke vielä yhteyttä Sakuraan, ja tämä vastaa, että ei. Hän kuitenkin yrittää parhaansa mukaan uskoa häneen ja odottaa hänen paluutaan. Saradan hämmennys ja kyvyttömyys ymmärtää vanhempiensa suhdetta tulee esiin, kun hän vaatii Sakuralta,Oletko todella isän vaimo?"

Pitkien poissaolojensa vuoksi Sasuke ei ymmärrä tai saa yhteyttä tyttäreensä ainakaan perhepäivän kaaressa. Huolimatta siitä, että hän yrittää parhaansa, hän usein nolottaa tyttärensä, joka on vihdoin saanut tarpeekseen ja ryntää pois sanottuaan: "Olet todella ärsyttävä tänään, isä." Hänen kyvyttömyytensä olla oikea aviomies tai isä ansaitsee hänelle jopa moitteen entiseltä ryhmänjohtajaltaan,Kakashi Hatake.

Sakuran ja Sasuken suhde on enimmäkseen pitkän matkan

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (6)

Masashi Kishimoto

Pariskuntaa nähdään harvoin yhdessä, vaikka he ovat naimisissa. Naruto Couples Wikin mukaan kylään palattuaan Sasuke ja Sakura menivät naimisiin ja jäivät Konohaan jonkin aikaa. Kun Sasuke on lähdössä Konohasta sovittaakseen menneisyyden syntinsä, Sakura seuraa häntä matkalla. Hän tulee raskaaksi tämän lapsen kanssa, synnyttää Saradan ja palaa kylään kasvattamaan hänet turvallisesti.

Kun Sarada on vielä taapero, Sasuke lähtee 12 vuodeksi tärkeälle tehtävälle. "Borutossa", häntapaa Narutonvastaanottaaksesi rullaa. Kun Seitsemäs Hokage kysyy, miksi Sasuke ei tule kylään, Sasuke pyytää Narutoa ilmaisemaan Sakuralle, että hän on pahoillaan kaikesta, ennen kuin hän lähtee nopeasti.

Aviomiehenä ja vaimona he tuskin viettävät aikaa yhdessä, ja vaikka he seurustelivat, yhdessäolot kestivät tuskin kahta minuuttia kauempaa. Vaikka Sasuke on tärkeä shinobi, jonka tehtävänä on suojella kylää, siinä, että hänellä tuskin on aikaa tulla kotiin tai huolehtia perheestään, ei ole mitään järkeä

Sakuran on vaikea muistaa Sasuken kasvoja

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (7)

Boruto Wiki

Kun Sasuke on poissa useita vuosia kerrallaan, Sakura kaipaa miehensä läsnäoloa ja kamppailee yksinäisyyden kanssa. Kerran hän paljastaa, että hän laittaa useita kuvia Sasukesta ympäri taloa, mutta se ei johdu vain hänen rakkaudestaan ​​Sasukeen. Hän tunnustaa, että syy siihen, miksi hänellä on niin paljon kuvia, on se, että hän ei halua unohtaa, miltä Sasuke näyttää. Ottaen huomioon, kuinka hänen fyysiset piirteensä olivat yksi tärkeimmistä syistä hänen alun perin kiinnostuneeseensa häntä kohtaan, heidän avioelämänsä tekee paljon surullisemmaksi tajuta, että Sakuralla on vaikeuksia muistaa miehensä fyysisiä piirteitä.

Sakuran ei tarvitse ylläpitää Sasuken valokuvia, vaan myös heidän tyttärensä Sarada. Naruto Couples Wikin mukaan Sarada on järkyttynyt siitä, että hän ei muista paljon isästään, koska tämä lähti hänen ollessaan vielä taapero. Näistä syistä hän viettää suuren osan ajastaan ​​tuijottaen perhekuvaansa, jossa on vain yksittäinen kuva Sasukesta. Yllättävämpää on, että kuva on hänen Akatsuki-ajoistaan, kuten hän on nähnyt mustassaAkatsuki viitta. Se, että Saradalla ei ole kuvaa isänsä kanssa, vaan hänen täytyy tuijottaa kuvia hänen nuoruudestaan, maalaa Uchihan perheelle erittäin masentavan kuvan.

Sakura kohtelee Narutoa kauheasti, koska tämä tuntee Sasukea kohtaan

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (8)

Masashi Kishimoto

Naruton alusta lähtien samanniminen keltatukkainen päähenkilö oli kiinnostunut Sakurasta, suojeli häntä vaaroilta ja teki parhaansa auttaakseen häntä tehtävissä. Sakura kuitenkin kohtelee Narutoa hirveästi, lyömällä ja loukkaamalla lasta jatkuvasti. Kaikki hänen tekonsa johtuivat hänen tunteistaan ​​Sasukea kohtaan, mutta hän on syyllistynyt kahteen erityisen häpeälliseen tekoon Naruton pahoinpitelyssä.

"Narutossa" Sakura ansaitsee fanien vihan, kun hän hylkää Naruton Sasuken edessä, koska hän kasvoi ilman vanhempia. Hän pilkkaa Narutoa siitä, että hän oli orpo Sasuken (myös orpo) edessä sanomalla: "Hänellä ei ole normaalia lapsuutta... hänellä ei ole vanhempia." Tämä ärsyttää Sasukea, koska hän pystyy samaistumaan Naruton yksinäisyyteen, ja aivan oikeutetusti nuhtelee Sakuraa "ärsyttäväksi".

Myöhemmin "Naruto: Shippudenissa" Sasuke oli mennyt roistoksi ja hänet oli määrä lopettaa, koska hän oli menetetty syy Konohalle. Yhdeksänhäntäinen jinchuriki oli kuitenkin päättänyt pelastaa ystävänsä, minkä vuoksi jaksossa 206: "Sakura's Feelings", kunoichitunnustaa"hänen tunteensa Narutoa kohtaan, jotta tämä ei mene etsimään ystäväänsä. Jopa Naruto näkee läpi Sakuran vilpittömän yrityksen manipuloida häntä, toinen hetki, joka osoittaa kuinka huonosti Sakura kohteli häntä, kaikki hänen tunteensa Sasukea kohtaan.

Sasuken ja Sakuran suhteesta puuttuu romantiikka

Suurimman osan "Narutosta" ja "Naruto: Shippudenista" Sasuke ei ollut koskaan osoittanut mitään romanttista viittausta Sakuraa kohtaan. He menevät naimisiin ja heillä on tytär, mutta näyttää siltä, ​​että Uchiha-Haruno-pari ei ole kiinnostunut romanssista. Siitä huolimattaSasuke pistää vaimoaan otsaan— teko, joka merkitsee valtavaa kiintymystä uchihaille — he harvoin osoittavat kiintymystään millään muulla tavalla.

Vaikka tämä saattaa olla hyväksyttävää Sasuken puolelta hänen vakavan persoonallisuutensa vuoksi, se, että Sakura ei yritä näyttää tunteitaan miltei työntää heidän suhteensa platoniselle tasolle. Sitä vastoin Naruto ja Hinata ovat jakaneet paljon kiintyneitä hetkiä, ja heidän luonteensa on kehittynyt riittävästi luodakseen rakkautensa toisiaan kohtaan, kun taas Sakura ja Sasuke ovat aina näyttäneet etäisiltä ja rajoittaneet kiintymyksensä kiusallisiin sivuhalauksiin.

Näyttää siltä, ​​​​että Uchiha-parin on alettava ilmaista tunteitaan avoimemmin.

Sakura on parempi vanhempi kuin Sasuke

Kun Sakura jää eläkkeelle kunoichi-elämästään ollakseen kotiäitinä ja hoitamassa taloa ja Saradaa, hänen miehensä lähtee 12 vuodeksi kerrallaan tekemään tärkeitä tehtäviä kylässä. Vaikka Sasuke suojelee tytärtään ja kehottaa Narutoa luopumaan Saradan mainostamisesta Chuniniksi, koska tämä ei ole vielä valmis,hän ei tunnista häntäkun hän näkee hänet 12 vuoden jälkeen.

Pariskunnan olisi pitänyt vaihtaa kuvia keskenään ja Sasuken olisi pitänyt pyytää kuvia Saradasta, jotta hän voisi seurata pikkutyttönsä kasvavan. Sakura yrittää parhaansa mukaan saada yhteyden tyttäreensä ja kertoo hänelle mahdollisimman paljon Saradan isän menneisyydestä puuttumatta traagisiin ja kauhistuttaviin yksityiskohtiin. Sasuke ei kuitenkaan puhu menneisyydestään ollenkaan.

Äitinä Sakura imee arvokkaita oppitunteja tyttärelleen. Kun uuden sukupolven Team 7 joutuu käymään lääketieteellisessä koulutuksessa, paljastuu, että Sarada ei ollut täydellinen ehdokas siellä, vaikka hänellä oli Sasuken kaltainen isä. Sakura opettaa tyttärelleen, että on okei olla täydellinen ja rohkaisee häntä olemaan parempi. Vaikka Sasuke yrittää pitää hänet loitolla, Sakura on tyttärelleen parempi ystävä kuin Sasuke voi koskaan olla.

Sakura rakastaa Sasukea, vaikka tämä yritti tappaa tämän

Asiat, jotka kaikki jättävät huomiotta Sasuken ja Sakuran suhteesta Narutossa - Looper (9)

Masashi Kishimoto

Vaikka Sakura olisi jättänyt huomiotta kaikki ajat, jolloin Sasuke hylkäsi hänet tai jätti hänet huomiotta, hänen olisi pitänyt tietää, että Sasuke oli liian kaukana, kun hän todella yritti tappaa hänet. Kostottuaan Uchiha-klaanin kaatumisenviimeistelee Danzo, Sasuke valmistautuu tappamaan Karinin Chidorilla, kun Sakura keskeyttää hänet. Hän valehtelee, että hän on loikannut Konohasta ja aikoo liittyä hänen luokseen. Skeptinen Sasuke pyytää häntä todistamaan sen tappamalla Karinin, mutta Karin varoittaa Sakuraa, että Sasuke on hyökkäämässä hänen kimppuunsa takaapäin.

Sasuke olisi laittanut Chidorin Sakuran sydämen läpi, jos Kakashi ei olisi estänyt hyökkäystä viime hetkellä. Koska hän ei voinut uskoa, että hänen kouluttamansa lapsi oli murhaamassa joukkuetoveriaan kylmäverisesti, entinen Team 7 -johtaja huudahtaa: "Hän todella tarkoitti tappaa hänet... Kuinka olet kaatunut, Sasuke!" Kakashi moittii Sasukea ja yrittää saada hänet pois koston tieltä, mutta hän nauraa entisen sensein kasvoille.

Se tosiasia, että Sasuke olisi tappanut hänet ilman Kakashia, ei saa Sakuraa harkitsemaan valintojaan uudelleen ja hän kuitenkin päättää rakastaa häntä kaikista tämän virheistä huolimatta. Neljännen ninjasodan päätyttyä Sasuke sanoo olevansa pahoillaan ja hän antaa nopeasti anteeksi kaikki hänen rikokset sanomalla "Sinun on parempi olla... Shannaroo... ääliö."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated: 10/08/2023

Views: 6808

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.